Bestill høstens golfreise

-Åpent kjøp frem til 15 juni

Vi i Golf Plaisir vil at du skal kunne se frem imot og nyte din golfreise akkurat som vanlig. Det er viktig at du ikke kjenner noen form for uro om din reise blir noe av eller at du kjenner deg økonomisk tvunget til å reise på noe du ikke er komfortable med.

For å legge til rette og gi et insentiv til å bestille høstens golfreise, har vi innført gratis avbestilling frem til 15. juni. Ved avbestilling refunderes registreringsavgiften for den bestilte høstturen.

Samme pris nå som i fjor!*

Du bestiller til fjorårets priser, noe som kan være en enorm rabatt hvis golfere fra alle land bestemmer seg for å dra til høsten. Som i de fleste bransjer er det tilbud og etterspørsel som styrer, og hvis prisene har falt 15. juni, er det bare å kansellere. Det er selvfølgelig mulig å bestille igjen til lavere pris, og hvis prisene har gått opp, vil det bli en fin liten rabatt på reisens pris. Vær oppmerksom på at kampanjen for å bestille til fjorårets priser kan avsluttes når som helst før 15. juni. Bestill nå med et åpent kjøp og sikre deg en plass til høstens golfreise.

Du kan føle deg trygg når du bestiller hos Golf Plaisir.

*Noen prisvariasjoner opp eller ned kan oppstå på grunn av at avreisedato ender i forskjellige uker med en annen basispris sammenlignet med året før.

Les nøye gjennom reglene for tilbudet “åpent kjøp”

Regler för erbjudandet “öppet köp”

• Gjelder Golf Plaisirs faste ukentlige turer med golfvert, Long Stay og Tema / Spesial reiser som kan bestilles online på golfplaisir.no.
• Gjelder ikke Flex-turer eller skreddersydde turer..
• Gjelder avganger i perioden 15. september til 30. november 2021.
• Gjelder gruppereisene vi arrangerer med klubbproene som har utreise etter 15. oktober 2021.
• Avbestilling eller ombooking må skje via e-post eller telefon 21 01 75 88 senest 15. juni.
• Ved forandring av tilbudet, gjelder fortsatt det som ble avtalt da du bestilte.

 

Finn høstreisen her