Før reisen

Golfbagforsikring

Med golfbagforsikring er du forsikret mot forsinket golfbag på fly, tyveri og skader på golfkøllene under flyreisen.

Golfferien er ofte årets høydepunkt og noe man ser frem til i lengre tid med høye forventninger og et stort savne etter å spille golf. Alt dette kan raskt raseres om dine golfkøller ikke kommer med på flyet. Flyselskapenes erstatning er i disse tilfellene ofte lave og erstatter bare for direkte utlegg.

Med golfbagforsikring har du en forsikring som dekker beløp tilsvarende en mistet overnatting og spilledag. For en ukestur tilsvarer dette 1/7 av reisens pris eksklusiv forsikringer og skatter. Vi har også skade-/tyveriforsikring som dekker opp til 30 000 kr. ved skade på golfutstyr eller tyveri. Flyselskapene erstatter som regel etter per innsjekket kilo. Dagens golfkøller er ofte veldig dyre og denne erstatningen er da ofte ikke nok til å dekke verdien.

 

  • Om ditt fly lander før kl. 14:00 får du erstatning som tilsvarer en dagsandel av reisens pris for hver påbegynte 24 timers periode som din golfbag er for sen.
  • Om ditt fly lander etter kl. 14:00 og din golfbag ikke blir levert senest kl. 10:00 påfølgende dag, blir erstatningen en dagsandel for hver påbegynte 24 timers periode som din golfbag er borte etter kl. 10:00 påfølgende dag.

Dett er en billig og skreddersydd forsikring for golfere som vi anbefaler alle våre reisende.

Prisen for forsikringen er 195 kr./golfbag uansett pris på reisen. Det er mulig å bestille golfbagforsikringen fram til avreise. For bestilling av golfbagforsikring kan du ta kontakt med Golf Plaisir på telefon 21 01 75 88 eller sende epost til info@golfplaisir.no.

Golfbagforsikring

Din informasjon

loading Takk for din forespørsel. Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig og bekrefter din bestilling Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.