Reis trygt med Golf Plaisir

Å tenke på før reisen

Informasjonen vi gir oppdateres løpende. Den kan endres veldig raskt avhengig av hva som skjer på de forskjellige golfdestinasjonene og forskjellige lands politiske beslutninger, men også endrede krav fra partnere som for eksempel flyselskaper. Det er et høyt sikkerhetsnivå med noen tvingende endringer, men til slutt handler det hovedsakelig om sunn fornuft og å holde en fornuftig sikkerhetsavstand.

  • Det er krav til munnbind på blant annet flyreisen, så det er viktig at du kjøper det før du drar til flyplassen. Vi kan ikke garantere at det er tilgjengelig på flyplassen.
  • Det er viktig å ha munnbind også for hjemreisen, og på noen destinasjoner er det nødvendig med munnbind på offentlige steder. Med andre ord, kjøp mer enn ett munnbind. Munnbind er tilgjengelige på de fleste apotek.
  • Sjal eller egenproduserte munnbind er ikke godkjent, men det trenger ikke å være munnbind som er godkjent av helsetjenester.
  • Munnbind skal dekke nese og munn.
  • Vær ute i god tid da det kan ta lengre tid med innsjekking, sikkerhetskontroll og ombordstigning.
  • Se over forsikringene dine før reisen slik at du har full beskyttelse.
  • De fleste flyselskaper blokkerer ikke seter i flyet for å skape sosial avstand. Alle stoler er til salgs.
  • Sørg for at du har lest den nyeste informasjonen fra Golf Plaisir da forskjellige regler kan endre seg på veldig kort varsel.

Viktig informasjon!

Noen land kan kreve at du lager din egen helseerklæring eller fyller ut et innreisedokument. Dette dokumentet må søkes om før avreise og er obligatorisk for alle reisende.

Hvilke land som vil kreve et innreisedokument kan endre seg, og det er derfor viktig at du er veldig oppmerksom på all informasjonen Golf Plaisir sender. Nærmere avreise vil du motta nøyaktig informasjon som gjelder den nøyaktige destinasjonen du skal til. Det er hovedbookeren som er ansvarlig for å videreformidle informasjonen til alle andre reisende på samme bestilling/faktura.

Informasjon om innreisedokument

Spania

Viktigt! For innreise til Spania er det obligatorisk å fylle ut et elektronisk helseskjema (innreiseskjema) 48 timer før avreise.

Etter å ha fylt ut innreiseskjemaet vises en QR-kode som du laster ned til mobiltelefonen din eller skriver ut og tar med deg til flyplassen. Hvis du ikke har en QR-kode, risikerer du å bli nektet ombordstigning ved avreise.

I denne videoen får du mer informasjon om hvordan det skal gjøres.

Gjør søknaden din her


Hellas

Hver person på bestillingen må fylle ut sitt eget innreiseskjema. Når du har fylt ut innreiseskjemaet, vil du motta en bekreftelse på e-post. På avreisedagen vil du motta en QR-kode via e-post som du laster ned til mobilen din eller skriver ut og tar med deg til flyplassen. Alle reisende trenger en QR-kode for å komme om bord. QR-koden sjekkes ved innsjekking, og hvis du savner den, risikerer du å ikke få reise på ferien. Vær oppmerksom på at skjemaet stenger 24 timer før avreise, så husk å gjøre det i god tid før avreise.

Gjør søknaden din her