Alt om din reise

Viktig før reisen

Verden har endelig åpnet opp igjen og vaksineringen har gjort det trygt å begynne å reise igjen. Vi må allikevel i en periode leve med ulike lands restriksjoner og innreiseregler. Les nøye gjennom informasjonen vi har samlet under og gå til de sidene vi lenker til.

Under finner du viktig informasjon som du må ta del av innen du reiser. I korthet trenger du i det fleste tilfeller gjøre to ting for å kunne reise nå:

  • Fylle ut et digitalt innreiseskjema.

De fleste land krever at man fyller ut et innreiseskjema. Observer at det kan være regler på hvor kort tid innen avreise dette kan fylles i. Det ligger informasjon og lenke til skjema om dette både på Re-open EU og UDs nettsider.

  • Fremvisning av koronasertifikat for reise i EU, om det kreves.

De fleste land i EU krever at man kan fremvise et gyldig koronasertifikat. Koronasertifikatet kan inneholde bevis på fullvaksinering, gjennomgått koronasykdom og negativ PCR eller Antigen-test. Er man fullvaksinert så er denne informasjonen registrert når du laster inn ditt koronasertifikat fra helsenorge.no. Er man ikke vaksinert må man mest sannsynlig kunne fremvise en negativ PCR-test eller Antigen-test. Kontroller at de som utfører din PCR eller Antigen-test er tilknyttet Helsenorge-appen slik at ditt resultat finns registrert når du laster ned ditt testresultat. Det kan variere fra land til land hvor nært innpå avreise disse testene skal være gjennomført.

 

Øvrig informasjon

Hvorfor lenker Golf Plaisir videre til andre nettsider?

Vi har bevisst valgt å lenke videre til myndighetenes nettsider der informasjonen oppdateres regelmessig. Endringer gjøres løpende og ofte på meget kort varsel. Vi vil redusere risikoen for at informasjonen blir utdatert og feilaktig. Det er også viktig å understreke at det er kunden som i bærer det hele og fulle ansvar for å fremskaffe og ha med seg korrekte reisedokumenter.

Hva gjelder på reisemålet og på flyreisen?

Også når det gjelder denne type av informasjon så har vi valgt å henvise til først og fremst UDs nettsider da det raskt kan bli endringer og også lokale forskjeller innen ett og samme land. Den sist oppdaterte informasjonen om flyreisen finner dere på flyselskapets nettsider. Også her kan det bli gjort endringer på kort sikt når det gjelder tider for innsjekking og hvilken service man får om bord og krav om munnbind.

Nøl ikke med å ta kontakt med oss!

Vi henviser gjennomgående til ulike myndigheter men har dere spørsmål så er dere selvsagt hjertelig velkommen til å ringe oss på 21 01 75 88 eller sende en e-post til info@golfplaisir.se Vi vet at det er mange som har spørsmål om både stort og smått. Ingen spørsmål er uvesentlige da det er viktig for oss at dere føler dere trygge og oppdaterte på hva som gjelder deres feriereise.

 

Husk at det er ditt ansvar at du oppfyller de krav som gjelder for innreise til ditt reisemål. Endringer kan komme på kort varsel og det er du som skal reise som er ansvarlig for å ha korrekte innreisedokumenter.

Cirka to- tre uker før avreisen får du en e-post fra oss med en lenke til denne siden. I e-posten vil vi oppfordre dere til å igjen kontrollere hva som kreves for å oppfylle kravene som gjelder for innreise til ditt reisemål og å at dere helt frem til avreise holder dere oppdaterte på hva som gjelder og er oppmerksomme på eventuelle endringer i innreisevillkårene.

Hold deg oppdatert

Som reisende er det viktig at du til enhver tid vet hva gjelder og holder deg oppdatert både før, under og
etter reisen.

Skal du fly med SAS?

Ikke gå glipp av å registrere deg på SAS Travel Ready Center for å få en jevnere opplevelse ved innsjekking på avgangsflyplassen. Du kan registrere deg tidligst 72 timer før avreise.

 

Til SAS Travel Ready Center

Viktigt inför resan

Din informasjon

loading Takk for din forespørsel. Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig og bekrefter din bestilling Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.