Golfcruise i
Persiabukta

Golfcruise i Persiabukta

-En opplevelse utover det vanlige

Å dra på cruise i Persiabukta er en fantastisk opplevelse, ettersom havbrisen og skipets konstante bevegelse gjør at ørkenvarmen føles behagelig på soldekket. På vår reise i Persiabukta besøker vi fire havner i tre land. Vi spiller på fire fantastiske golfbaner og vil oppleve de majestetiske skyskraperne mens vi seiler inn i havnene i Dubai, Doha, Muscat og Abu Dhabi.

Etter ombordstigning merkes det at Costa Toscana ikke er et hvilket som helst luksuscruise, men det som vanligvis kalles – rederiets flaggskip. Dette skipet er kronjuvelen. Det største, nyeste og mest luksuriøse de kan tilby.

Costa Toscana er nesten et nytt skip og ble lansert i 2021, men gikk i drift i 2022. Det er søsterskip til Costa Smeralda som vi seiler med når vi har våre golfcruise i Middelhavet. Livet om bord er bekymringsløst og prisen på turen inkluderer frokost, lunsj og middag samt drikkepakke. Du kan enkelt nyte solen på soldekket, og nok av underholdning å velge mellom etter en avslappende dag på dekk. Mange foretrekker å synke ned i de komfortable lenestolene i en av loungene sentralt ombord på båten, eller kanskje besøke en av de mange barene og restaurantene? Du finner også et velutstyrt treningsstudio og etter en treningsøkt er det muligheter for restitusjon i spa-anlegget. Det er et mangfold av restauranter fra ulike kjøkken om bord. I løpet av uken vil du få mange fantastiske smaksopplevelser ombord på Costa Toscana.

Golfen

En velkomstpakke for golfere venter i lugaren på dette golfcruiset. Pakken inneholder greenfee-kuponger for kommende golfrunder, samt prioritert på- og avstigning for å få mest mulig ut av golfdagen. Transport til og fra golfbanen er ordnet og du trenger ikke bekymre oss for golfkøllene, da de blir godt ivaretatt under hele reisen. Etter å ha satt seil fra havnen i Dubai, går reisen til Doha, hovedstaden i Qatar. Vi kommer hit kl. 14:00, så det blir ingen golf her. Vi kan i stedet velge å kjøpe utflukter organisert av Costa Cruises, eller utforske byen som var vertskap for FIFA VM i 2022 på egenhånd. Deretter har vi en herlig dag på havet før vi ankommer Omans hovedstad, Muscat. Nå får vi endelig spille golf. Golf i Oman er på vei oppover, og det finnes flere førsteklasses golfbaner.

Vi får nesten en hel dag på sjøen før vi legger til kai i Abu Dhabi. Her er det flere kjente golfbaner hvor det årlig arrangeres turneringer på Europatouren, som Abu Dhabi GC og Yas Links. Vårt siste stopp er Dubai, hvor vi bor om bord på Costa Toscana selv når vi ligger fortøyd i havnen. Vi avslutter vårt golfcruise på Els Club som er en av mange anerkjente golfbaner i Dubai. Tre runder golf og besøk til tre forskjellige land og deilige dager på luksuscruiset Costa Toscana, gjør dette til en uforglemmelig golfopplevelse. Golfbanene er nøye utvalgt for å være av høy klasse og nær havnen slik at vi kan nyte golf i fred og ro.

Fakta

Golfvert nei
Arrangement Golf, utflukter, mm.
Golf Academy nei

Hva er inkludert i denne reisen?

Pris fra: 0,-

7 netter i dobbellugar
All-inclusive på à la carte- og bufférestauranten om bord
Drikkepakken – MyDrinks Plus
3 greenfees
Golfbanetransfer inkl. enkel matpose
Fly
Flyskatt
Golfbag på fly

Vær akkurat nå

weather-icon27.2℃

The Els Club

Storspilleren Ernie Els har virkelig all grunn til å være stolt av sin skapelse, The Els Club. Han var veldig nøye på at de naturlige sanddynene skulle bevares og har selv kalt banen for en «desert links». Som du ser, fanger bildene vakkert opp hva han mener. Selv om banen er litt av en utfordring fra bakerste tee som måler 7538 yards, er den veldig spillbar fra de andre utslagsstedene og noe som alle golfere garantert vil like. Det skal mye til for å lage en mesterskapsbane som er en utfordring for de profesjonelle, men det er en kunst å få den samme golfbanen som passer feriegolferen, men nettopp det har de lykkes med på The Els Club. Anlegget drives av Troon Golf, som er verdens største operatør innen golf og de har tatt finish og service til et nytt nivå. Klubbhuset er, som mye annet i Dubai, stort og Els Club er mer enn bare en golfbane, det er en Country Club. Her kan du trene i det enorme treningsstudioet eller spille padel. Det går selvfølgelig også fint å kose seg ved et av bassengene eller ta en drink i baren før middag.

Golfbane for golf og cruise

Antallet golfpassasjerer kan variere på de forskjellige avgangene på cruisene. Det kan derfor være variasjoner angående hvilken golfbane du spiller. I de tilfeller det er endringer i programmet kan du spille en god alternativ golfbane like ved havnen. Ettersom det kan være ganske varmt, kan det være greit å leie en golfbil.

Fakta

Antall hull 18
Banekarakter Ørkenbane
Banefakta Par 72, 6893 6244 5708 4886
Drivingrange Ja, utslag fra gress

Yas Links Golf Club

Yas Links er den høyest rangerte golfbanen i De Forente Arabiske Emirater og utmerker seg som en «kunstig linksbane i ørkenen». Banen byr på store utfordringer og uforglemmelige opplevelser med et stort antall hull langs en enorm lagune med asurblått hav. Yas Links er designet av Kyle Phillps som også har designet skotske storheter som Kingsbarns og Dundonald Links. Dette garanterer for utsøkt kvalitet og finesse – mer links-preg kan det knapt bli. Det kan virke som om Yas Links er en mesterskapsbane forbeholdt svært dyktige golfspillere, men det er faktisk ikke tilfellet. Sannheten er at alle kan nyte golfopplevelsen her og Yas Links blir møtt med begeistring av både profesjonelle og amatører. Avslutt golfrunden med et besøk på klubbhuset som prikken over i-en. Her kan du nyte en deilig utendørs servering med en herlig utsikt over green på hull 18 med havet i bakgrunnen.

For de som liker å trene golf er det virkelig flotte treningsfasiliteter på Yas Links. Feriestedet har en inspirerende driving range som ligger mellom sanddynene. Her er det nok av mål å sikte på og du slår naturligvis fra nyklipt gress. I tilknytning til rangen er det også både nærspillsområde og en puttinggreen. Vi vil også anbefale en runde på den fine korthullsbanen, så her har du veldig gode muligheter til å forbedre nærspillet.

Golfbane for golf og cruise

Antallet golfpassasjerer kan variere på de forskjellige avgangene på cruisene. Det kan derfor være variasjoner angående hvilken golfbane du spiller. I de tilfeller det er endringer i programmet kan du spille en god alternativ golfbane like ved havnen. Ettersom det kan være ganske varmt, kan det være greit å leie en golfbil.

Fakta

Antall hull 18
Banekarakter Linksbane
Banefakta Par 72, 6779 6434 6045 5702 4968
Drivingrange Ja, utslag fra gress
Banedesign Kyle Phillips

Al Mouj Golf

Al Mouj Golf regnes som Omans beste golfbane og den ble også brukt som vertsbane da Europatouren var på besøk. Banen ligger vakkert til langs kysten og fem av hullene går så å si helt ned til sjøen. Havet, men også de mektige Hajar-fjellene i bakgrunn, rammer inn golfbanen og gir en ekstra dimensjon. Golflegende Greg Norman og hans designteam har skapt en internasjonal anerkjent golfbane som har en tydelig linkskarakter. I tillegg til den åpenbare risikoen for å slå ballen i Det indiske hav, er det tre store vannhindre som berører ytterligere seks av hullene. Det er flere potensielle signaturhull, men hvis du må velge ett, er hull 11 et fantastisk fint par 3-hull. Når du står på tee får du nesten en uendelighetsfølelse da det asurblå havet i bakgrunn aldri ser ut til å ta slutt og forsetter i det uendelige. Både hull 9 og hull 19 vender mot klubbhuset og er ingen enkelt match da det kreves god presisjon på innspillet som ligger bare noen få meter fra sjøen. Det er en variert og morsom golfbane å spille og selv om den er rangert som en av de beste i Midtøsten, er den ikke uoverkommelig selv for de med litt høyere handicap.

Golfbane for golf og cruise

Antallet golfpassasjerer kan variere på de forskjellige avgangene på cruisene. Det kan derfor være variasjoner angående hvilken golfbane du spiller. I de tilfeller det er endringer i programmet kan du spille en god alternativ golfbane like ved havnen. Ettersom det kan være ganske varmt, kan det være greit å leie en golfbil.

Fakta

Antall hull 18 + 9
Banekarakter Linksbane
Banefakta Par 72
Drivingrange Ja, utslag fra gress
Banedesign Greg Norman

Costa Toscana

Costa Toscana tok jomfruturen sin i 2022 og er Costa Cruises stolthet, kronjuvelen til deres omfattende flåte av cruiseskip. Det er et imponerende fartøy med en kapasitet på opptil 5322 passasjerer. Dette gjør det til et av de største cruiseskipene på havet og gjør at våre tradisjonelle ferger til Danmark føles som store livbåter i sammenligning. Det er et flytende hotellanlegg med massevis av aktiviteter om bord for å tilfredsstille sine gjester. Spa-anlegget tilbyr et mangfold av ulike behandlinger og selvfølgelig både hamam og ulike typer badstue. Det finnes en rekke bassengområder og flere boblebad. Ønsker man ikke å trene i treningsstudioet, har de også en løpebane. Det er godt at man får litt trening på et golfcruise, da Costa Toscana kan lokke med ikke mindre enn 11 restauranter. Det er lagt vekt på det italienske kjøkkenet, men det er mulig å nyte mat fra alle verdenshjørner.

Costa Toscana kan også tilby en rekke underholdningsmuligheter og hver kveld tilbyr Costa Toscana ulike show, med alt fra live musikk til akrobatikk. Etter en deilig middag og kveldens show kan man, om man ønsker, gå videre til diskoteket eller søke lykken på kasinoet. Det er lett å kose seg på Costa Toscana, og alt er tilrettelagt for å sikre at gjestene får et så bekymringsløst golfcruise som mulig. Vårt golfcruise i Persiabukta er kanskje det beste av det beste når det kommer til cruiseskip og kvaliteten på golfbanene. Totalt sett er Costa Toscana et godt designet og moderne skip som har noe for enhver smak. Dens størrelse, rike utvalg av fasiliteter og underholdningsmuligheter gjør det til den ultimate cruiseopplevelsen.

All Inclusive og My Drinks Plus

Ombord tilbys det et variert utvalg av restauranter, som spenner fra pizzarestauranter til spisesteder som serverer eksklusive menyer utformet av kokker anerkjent av Michelin Guide. Vår all inclusive-pakke inkluderer en fast bordreservasjon på en av våre fire à la carte-restauranter. I den valgte restauranten blir det tildelt et bord for deg til samme tid hver kveld. Her kan du nyte en deilig fire-retters middag med et bredt utvalg av forretter, pastaretter, hovedretter og desserter. I tillegg serveres vin per glass, og dette er inkludert hvis du bestiller fra vårt utvalg i My Drinks Plus. Du kan også velge å nyte all inclusive-pakken i bufférestauranten, der det ikke er nødvendig med bordreservasjon. Lunsj serveres i alle de fire store à la carte-restaurantene, samt i bufférestauranten, og dette er inkludert i all inclusive-pakken.

Vennligst merk at øvrige restauranter ikke er inkludert i all inclusive-pakken. Hvis du ønsker å spise i disse restaurantene, vil det påløpe en ekstra kostnad. Prisene for tillegget vil variere, men My Drinks Plus er generelt inkludert. Vær oppmerksom på at det kan være noen få restauranter der My Drinks Plus ikke er inkludert.

I lugaren finner du ingen minibar, men gjennom My Drinks Plus kan du enkelt og uten ekstra kostnad bestille drikke til rommet via telefonen.

Fakta

Bygd 2021 (i trafikk fra 2022)
Antall lugarer 2641
Antall passasjerer 5322
Mannskap / Stab 1678
Antall dekk 20
Bassenger / boblebad 13
Restauranter / snackbarer 11
Barer / Lounge 19
Diskotek 1
Kasino 1
Heiser 22
Sport Treningsstudio (innendørs / utendørs), utendørs løpebane, multisportarena, opplevelsespark

Costa Toscana

Lugar med balkong

Dette er lugarkategorien som er mest vanlig og også den mest populære. De som drar på cruise ofte, og er ekte livsnytere, ønsker å kunne føle havbrisen og sitte på den lille balkongen sin i solnedgangen. Spesielt etter en dag på golfbanen er det deilig å sitte på balkongen med et glass vin i hånden. Vi har tatt med My Drinks Plus, som betyr at du også har drikke fra minibaren i alle våre lugarkategorier inkludert.

Lugaren består av 14 godt utnyttede kvadratmeter og balkongen er på 3 kvadratmeter. De er moderne innredet med en kingsize dobbeltseng som kan gjøres om til to enkeltsenger. Den er også utstyrt med en mindre sittegruppe, TV, telefon, safe, skrivebord, hårføner, garderobeskap, wc og dusj. Videre er lugaren utstyrt med klimaanlegg og 110/220-volts støpsler. Daglig rengjøring er også inkludert.

Alt i alt er lugar med balkong en velutstyrt og komfortabel lugarkategori.

Fakta

Lugaren størrelse 14 kvm + balkong 3 kvm
Fasiliteter TV, telefon, USB-uttak, safe, skrivebord, hårføner og garderobe, wc og dusj.
Øvrig Lugar med balkong har en 3 kvm stor balkong som vender ut mot havet.

Costa Toscana

Lugar med havutsikt

Denne lugarkategorien ligner på lugaren med balkong, men den store forskjellen er at du har et vindu mot havet i stedet for en balkong. Det betyr at selve lugaren er litt større og måler 17 kvadratmeter. Vinduet gjør at du aldri går glipp av kontakten med sjøen og kan nyte utsikten mens du seiler mot neste havn. Selv på åpent hav kan du lese av både været og tid på døgnet gjennom vinduet.

Lugaren er moderne innredet med en kingsize dobbeltseng som kan gjøres om til to enkeltsenger. Den er også utstyrt med TV, telefon, USB-uttak, safe, skrivebord, hårføner og garderobeskap, wc og dusj. Videre er lugaren utstyrt med klimaanlegg og 110/220-volts støpsler. Daglig rengjøring er også inkludert.

Bor du i de utvendige lugarene har du kontakt med sjøen og har også noen ekstra kvadratmeter til disposisjon.

Fakta

Lugaren størrelse 17 kvm
Fasiliteter TV, telefon, USB-uttak, safe, skrivebord, hårføner og garderobeskap, wc og dusj.
Øvrig De utvendige lugarene har vindu mot havet.

Costa Toscana

Innvendig lugar

Dette er den minste lugarkategorien og den varier i størrelse mellom 12-16 kvm. Kvadratmeterne er overraskende godt utnyttet og lugaren føles relativt romslig. Ulempen med innvendig lugar er mangelen på vinduer. På et golfcruise vil du tilbringe veldig lite tid i selve lugaren, så det betyr kanskje ikke så mye.

De innvendige lugarene er moderne innredet med kingsize dobbeltseng som kan gjøres om til to enkeltsenger. De er også utstyrt med en mindre sittegruppe, TV, telefon, USB-uttak, safe, skrivebord, hårføner og garderobe, wc og dusj. Videre er de utstyrt med klimaanlegg og 110/220-volts støpsler. Daglig rengjøring er også inkludert.

Planlegger du kun å sove på lugaren kan du like gjerne velge en innvendig lugar og bruke pengene på noe annet, da du stort sett har de samme fasilitetene, men på litt mindre flate.

Fakta

Lugaren størrelse 12-16 kvm
Fasiliteter TV, telefon, USB-uttak, safe, skrivebord, hårføner og garderobe, wc og dusj.
Øvrig Innsidelugarene har ingen vinduer.

Program

Dag Aktivitet
Dag 1
Avreise fra Norge og ankomst Dubai rundt midnatt.
Dag 2
Transport fra Dubai flyplass og innsjekking på Costa Toscana cruiseskip i Dubai havn. Spill golf på en av de beste banene i området rundt Dubai. Avgang fra Dubai kl 23:59.
Dag 3
Ankomst havnen i Abu Dhabi kl 09:00. Golfspill på en av de beste banene i området. Alle golfere har prioritert landing og transport til og fra golfbanen. Avgang fra Abu Dhabi kl 23.59.
Dag 4
Ankomst Doha, Qatar kl 14.00 Spennende utfluktspakker er tilgjengelige å kjøpe ombord på Costa Toscana. Avgang fra Doha kl 22.00
Dag 5
Hele dagen tilbringes på sjøen. Benytt anledningen til å nyte alle Costa Toscanas fasiliteter, underholdning og all-inclusive.
Dag 6
Costa Toscana ankommer Muscat, Oman kl 07:00. Golfspill på en av de beste banene i området. Alle golfere har prioritert landing og transport til og fra golfbanen. Avgang fra Muscat kl 17.00.
Dag 7
Costa Toscana ankommer Dubai kl 13.00. Spennende utfluktspakker er tilgjengelige å kjøpe ombord på Costa Toscana.
Dag 8
Costa Toscana ligger i havn over natten. Utsjekking fra skipet og transport til Dubai flyplass for hjemreise til Sverige.

Costa Toscana

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.