Golfcruise i Middelhavet

Fantastisk cruise med golf i tre land

Kombinasjonen av cruise og golf er det beste fra to verdener. Sammen med Costa Cruises kan Golf Plaisir tilby denne unike golfreisen om bord på cruiseskipet Costa Smeralda.

Om bord på skipet venter en ny og bekymringsløs verden med nye opplevelser hver dag. Hver morgen våkner du i en ny havn og har muligheten til å delta på interessante utflukter eller spille golf på anerkjente baner. I løpet av reisen besøker du fire golfbaner i tre forskjellige land.

All inclusive gjør cruiset veldig komfortabelt med service og matkvalitet av høyeste kvalitet på frokost, lunsj og middag. Matutvalget består av de beste gastronomiske retter fra hele verden, med særlig vekt på italiensk mat, men det er også muligheter for å nyte for eksempel franske crepes eller japansk sushi. Drikkepakken «MyDrinks Plus» er også inkludert, så det er ingenting å bekymre seg for. Den eneste utfordringen er kanskje å unngå å ta med de ekstra kiloene hjem fra reisen.

I løpet av reisen vil du besøke seks ulike havner og spille golf ved fire anledninger.

Golfen

En velkomstgave spesielt for golfere venter i lugaren på dette internasjonale cruiset. Pakken inkluderer greenfee-billetter for kommende golfrunder, samt prioritet ved av- og ombordstigning for å kunne få mest mulig ut av golfdagen. Transport til og fra golfbanen er ordnet og man behøver ikke bekymre seg for golfkøllene sine da disse vil bli tatt godt vare på under hele reisen.

Etter avreise fra Barcelona, venter en runde golf på den velkjente T Golf Calvia i Palma på Mallorca, som også er vårt første stopp. Videre har vi en herlig dag på sjøen og ankommer Palermo. Når vi ankommer Roma, er det på tide med vår andre golfrunde på Castelgandolfo GC. Fra Roma reiser vi opp til Savona og spiller på St. Anna Golf. Den fjerde, og siste golfrunden, er på Golf Saint Baume utenfor Marseille. Fire ulike golfrunder i tre ulike land og herlige dager på luksuscruiset Costa Smeralda, gjør dette til en uforglemmelig golfopplevelse. Golfbanene er nøye utvalgt for å være av høy klasse og nær havnen slik at du kan nyte golf i fred og ro.

Fakta

Golfvert Nei
Golf Academy Nei
Arragementer Golf, utflukter etc.
Avstand til flyplass 21 km til Port of Barcelona

Hva er inkludert i denne reisen?

Pris fra: 30 995,-

7 netter i delt dobbeltlugar
all-inclusive på à la carte- og bufférestauranten om bord
drikkepakke My Drinks Plus
4 greenfees
golfbanetransport inkl. enkel matpose
fly
flyskatt
golfbag på flyturen

Enkeltlugar Pris ved forespørsel
Transport flyplass-havn Egen taxi ca 15 minutter

Vær akkurat nå

weather-icon24.3℃

Son Gual Golf, Mallorca

Mallorca har rundt 20 golfbaner og Son Gual Golf rangerer definitivt som en av de absolutt beste. Den er blant annet på listen over de 100 beste europeiske golfbanene utenfor Storbritannia og Irland.

Den tyske golfarkitekten Thomas Himmel har laget en imponerende golfbane ved Son Gual, en bane som ikke bare ligger vakkert til i et bølgende landskap, men som også holder høy standard. Himmel har hatt et betydelig budsjett å jobbe med som har resultert i en bane hvor hullene er pent lagt ut og fairwayene er kantet med en rekke både treslag og flora. Bunkerne, med sin kritthvite sand, danner en vakker kontrast til de smaragdgrønne områdene.

Hull 18 på Son Gual er et imponerende par 5 som kan konkurrere om å bli et av de bedre i Europa og er Spanias mest dramatiske avsluttende hull. Banen er bygget som en mesterskapsbane og måler hele 6621 meter fra bakre svarte utslagssteder, men det er seks forskjellige utslagssteder å velge mellom som gjør banen mer menneskelig når man spiller fra en av de kortere utslagsstedene.

Klubbhuset på Son Gual holder samme høye standard som golfbanen og er et perfekt sted å slappe av og nyte utsikten over store deler av banen fra terrassen. Son Gual er en bane som virkelig har alt, fra utfordrende hull og vakre omgivelser til den høyeste standarden på klubbhus og fasiliteter.

Planlagte golfbaner for golf og cruise

Antallet golfreisende kan variere på de ulike avgangene på cruiset. Det kan derfor forekomme endringer når det gjelder hvilke golfbaner man spiller på. I de tilfeller det er endringer i programmet kan du spille en god alternativ golfbane like ved havnen. De dagene vi spiller golf ankommer vi 08:30 og har avgang 17:30-19:00 avhengig av hvilken havn vi besøker. Det betyr at de som går ut i første ball kan ha begrenset tid til å varme opp og de som går ut i siste ball kan ha mindre tid til å sette seg ned i klubbhuset etter runden.

Fakta

Antal hull 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 72, 6621 6257 59835745 5475 4961
Driving range Utslag fra matte og gress
HCP-grense 54
Banedesign Thomas Himmel (2007)

Golf Nazionale, Roma

Golf Club Nazionale, også kjent som Le Querce, er en ekstraordinær golfopplevelse. Banen er Italias kronjuvel og blir kjærlig ivaretatt av det italienske golfforbundet, som også har sitt treningssenter på anlegget.

Golf Club Nazionale er en moderne bane som utfordrer de profesjonelle, men som samtidig underholder spillere på alle nivåer. En perle i fantastiske landlige omgivelser ikke langt fra sentrum av Roma. Den kjente arkitekten Tom Fazio fikk i oppdrag av det italienske golfforbundet å designe Italias nasjonalbane. Vi kjenner ikke Mr. Fazios budsjett, men vi vet at han ble overveldet da han så stedet for det fremtidige sporet. Raviner, slake bakker og pludrende bekker forenes i naturens symfoni, nøye regissert av banearkitekten. Fra bakre tee er hullene lange og vanskelige og krever sin spiller, fra klubbens tee er banen vanskelig men ikke for vanskelig, noen steder er greenene store og bunkerne dype. Restauranten i klubbhuset tilbyr godt tilberedte spesialiteter fra det italienske kjøkkenet.

Planlagte golfbaner for golf og cruise

Antallet golfreisende kan variere på de ulike avgangene på cruiset. Det kan derfor forekomme endringer når det gjelder hvilke golfbaner man spiller på. I de tilfeller det er endringer i programmet kan du spille en god alternativ golfbane like ved havnen. De dagene vi spiller golf ankommer vi 08:30 og har avgang 17:30-19:00 avhengig av hvilken havn vi besøker. Det betyr at de som går ut i første ball kan ha begrenset tid til å varme opp og de som går ut i siste ball kan ha mindre tid til å sette seg ned i klubbhuset etter runden.

Fakta

Antal hull 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 72, 6362 6052 5662 5305
Driving range Utslag fra matte og gress
HCP-grense 54
Banedesign Tom Fazio (1990)

Golf Club Genova St. Anna, Savona

Golf Club Genova St. Anna ligger i hjertet av Riviera di Ponente. Banen er åpen hele året og er designet av den verdenskjente golfbanearkitekten Robert von Hagge (1927-2010). Sammen med teamet sitt har Hagge bygget og renovert over 250 baner over hele verden. Blant de mest kjente banene er Le Golf National i Paris og Blue Monster på Doral i Miami.

Golfbanen er delt inn i to 9-hullssløyfer; Sea Route og Monti Route. Førstnevnte ligger på den flatere delen av området, mens Monti-ruten jobber seg mot foten av fjellet og er mer kupert. Allerede på første tee på Sea Route forstår man at dette blir en fantastisk opplevelse, da man derfra kan se store deler av banens layout, og fremfor alt har en sjenerøs og innbydende fairway foran seg. Det første hullet er et par 5-hull bevoktet av dammer på begge sider av fairwayen for den langtslående. Hullet er vakkert innrammet av åser og bakker som vender mot både fairway og green. Hull to er et vakkert par 3 hull over vann og det er her du forstår at følelsen fra første tee vil gå i oppfyllelse.

I tillegg til en veldig fin og utfordrende golfbane har klubben satset stort på treningsområdet. Klubben har fungert som en talentklubb for den italienske golfstjernen Matteo Mannassero.

Planlagte golfbaner for golf og cruise

Antallet golfreisende kan variere på de ulike avgangene på cruiset. Det kan derfor forekomme endringer når det gjelder hvilke golfbaner man spiller på. I de tilfeller det er endringer i programmet kan du spille en god alternativ golfbane like ved havnen. De dagene vi spiller golf ankommer vi 08:30 og har avgang 17:30-19:00 avhengig av hvilken havn vi besøker. Det betyr at de som går ut i første ball kan ha begrenset tid til å varme opp og de som går ut i siste ball kan ha mindre tid til å sette seg ned i klubbhuset etter runden. Det kan være greit å leie golfbil på Sant Anna da deler av banen har kuperte partier.

Fakta

Antal hull 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 72, 5716 4797
Driving range Utslag fra matte og gress.
HCP-grens 54
Banedesign Robert von Hagge

Golf Sainte Baume, Marseille

Golf Sainte Baume er en av de første golfbanene I Resonance Golf Collection-nettverket. Byggingen av banen startet i slutten av 1986 under ledelse av arkitekt Robert Berthet og åpnet de første ni hullene og driving range våren 1988. Resten av banen ble fullt operativ i november 1988. Siden den gang har mange forbedringer blitt utført på golfbanen for å forbedre spilleopplevelsen. Klubben har jobbet med å forbedre hele banen og de har bygget om drenings- og vanningsanlegget, samt plantet masse trær og foredlet dammer med fontener. En ny, mer kompakt bane ble ferdigstilt i 2021. På tee har du en vidstrakt utsikt over fairwayene og de forhøyede greenene. De omkringliggende vannhinder legger til en ekstra vanskelighetsgrad og gjør hullene unike. Banen er omgitt av vakker natur og det utfordrende baneoppsettet har nøye plasserte fairwayer, trær og vannhinder som skaper en spennende utfordring for enhver golfer. Greener og fairwayer er godt vedlikeholdt og gir en følelse av profesjonalitet og kvalitet, noe som gjør opplevelsen enda mer minneverdig.

Naturen rundt banen er et høydepunkt i seg selv. Det kan være verdt å ta en pause for å nyte den rolige atmosfæren og de vakre fjellene som rammer inn golfbanen.

Planlagte golfbaner for golf og cruise

Antallet golfreisende kan variere på de ulike avgangene på cruiset. Det kan derfor forekomme endringer når det gjelder hvilke golfbaner man spiller på. I de tilfeller det er endringer i programmet kan du spille en god alternativ golfbane like ved havnen. De dagene vi spiller golf ankommer vi 08:30 og har avgang 17:30-19:00 avhengig av hvilken havn vi besøker. Det betyr at de som går ut i første ball kan ha begrenset tid til å varme opp og de som går ut i siste ball kan ha mindre tid til å sette seg ned i klubbhuset etter runden.

Fakta

Antal hull 18
Banekarakter Park-/skogsbane
Banefakta Par 72, 5982 5679 5083 4868
Driving range Matteutslag
HCP-grense 54
Banedesign Robert Berthet

Costa Smeralda

Costa Smeralda er et imponerende skip med en kapasitet på opptil 5282 passasjerer. Dette gjør det til et av de største skipene til sjøs, og det er mer enn dobbelt så stort som andre skip som for eksempel det som seiler ruten Oslo – København. Det er et flytende hotellanlegg med massevis av aktiviteter ombord for å tilfredsstille sine gjester. Det 4500 kvm store spa-anlegget tilbyr en oase av avkobling og avslapning, mens de fire bassengområdene og ni utendørs boblebad tilbyr ren nytelse. Skipet har også et bredt utvalg av barer og restauranter hvor du kan nyte et deilig måltid eller en drink.

Costa Smeralda tilbyr også en rekke underholdningsalternativer, inkludert levende musikk, diskoteker og kasinoer. Dette gjør det til et opplagt reisemål for de som leter etter en uforglemmelig ferie med mange muligheter for moro og underholdning. Totalt sett er Costa Smeralda et godt designet og moderne skip som har noe for enhver smak. Skipets størrelse, rike utvalg av fasiliteter og muligheter for underholdning gjør det til et av de mest ettertraktede reisemålene til sjøs.

All Inclusive og My Drinks Plus

Ombord tilbys det et variert utvalg av restauranter, som spenner fra pizzarestauranter til spisesteder som serverer eksklusive menyer utformet av kokker anerkjent av Michelin Guide. Vår all inclusive-pakke inkluderer en fast bordreservasjon på en av våre fire à la carte-restauranter. I den valgte restauranten blir det tildelt et bord for deg til samme tid hver kveld. Her kan du nyte en deilig fire-retters middag med et bredt utvalg av forretter, pastaretter, hovedretter og desserter. I tillegg serveres vin per glass, og dette er inkludert hvis du bestiller fra vårt utvalg i My Drinks Plus. Du kan også velge å nyte all inclusive-pakken i bufférestauranten, der det ikke er nødvendig med bordreservasjon. Lunsj serveres i alle de fire store à la carte-restaurantene, samt i bufférestauranten, og dette er inkludert i all inclusive-pakken.

Vennligst merk at øvrige restauranter ikke er inkludert i all inclusive-pakken. Hvis du ønsker å spise i disse restaurantene, vil det påløpe en ekstra kostnad. Prisene for tillegget vil variere, men My Drinks Plus er generelt inkludert. Vær oppmerksom på at det kan være noen få restauranter der My Drinks Plus ikke er inkludert.

I lugaren finner du ingen minibar, men gjennom My Drinks Plus kan du enkelt og uten ekstra kostnad bestille drikke til rommet via telefonen.

Lugar med balkong

Totalt er det 1522 lugarer med balkong og det er en av de mest populære lugarkategoriene. Det er noe spesielt med å kunne gå ut på sin egen balkong og kjenne havbrisen. Etter en dag på golfbanen er det deilig å sitte på balkongen med et glass vin i hånden. Vi har tatt med «My Drinks Plus», som betyr at du også har bardrinker i minibaren i alle lugarkategoriene. Lugaren med balkong er på totalt 19 kvadratmeter, med 4 kvadratmeter balkong. De er moderne innredet med en kingsize dobbeltseng som kan gjøres om til to enkeltsenger, samt en mindre sofa, en liten pult og oppbevaringsplass. Hver lugar har også toalett og dusj. I tillegg er det fasiliteter som safe, TV og hårføner. Daglig rengjøring er også inkludert. Alt i alt er Balcony Cabins en velutstyrt og komfortabel lugarkategori.

Utvendig lugar

Denne lugarkategorien ligner på lugarene med balkong, men den store forskjellen er at du har vindu mot havet i stedet for en balkong. Det betyr at selve lugaren er litt større og måler 23 kvadratmeter. På Costa Smeralda er det 168 utvendig lugarer med havutsikt. Vinduet gjør at du aldri mister kontakten med havet og kan nyte innseilingen mot neste havn. De er moderne innredet med en kingsize dobbeltseng som kan gjøres om til to enkeltsenger, samt en mindre sofa, en liten pult og oppbevaringsplass. Hver lugar har også toalett og dusj. I tillegg er det fasiliteter som safe, TV og hårføner. Daglig rengjøring er også inkludert.

Innvendig lugar

Dette er den minste lugarkategorien og måler 15 kvadratmeter. Den har en god planløsning og føles romslig. Ulempen med innvendig lugar er mangelen på vinduer. På et golfcruise vil du tilbringe veldig lite tid i selve lugaren, så det betyr kanskje ikke så mye. Det er 788 innvendig lugarer på Costa Smeralda. De er moderne innredet med en kingsize dobbeltseng som kan gjøres om til to enkeltsenger. En mindre sofa, en liten pult og oppbevaringsplass. Hver lugar har også toalett og dusj. I tillegg er det fasiliteter som safe, TV og hårføner. Daglig rengjøring er også inkludert. Planlegger du kun å sove på lugaren kan du like gjerne velge en innvendig lugar og bruke pengene på noe annet, da du stort sett har de samme fasilitetene, men på litt mindre flate.

Fakta

Byggeår 2019
Antall lugarer 2612
Antall passasjerer 5282 (maks inkl. personale 6554)
Mannskap / stab 1678
Antall dekk 20
Bassenger/boblebad 13
Restauranter/snackbar 11
Barer / lounges 19
Discotek 1
Kasino 1
Heiser 22

Program

Dag Aktivitet
Dag 1 Ankomst med fly til Barcelona. Ombordstigning og innsjekking på Costa Smeralda. Avgang fra Barcelona kl. 18.30.
Dag 2 Dag 2 Costa Smeralda ankommer Palma de Mallorca kl. 08.30. Golfspill på en av Mallorcas golfbaner. Alle golfere har prioritert avstigning og transport til og fra golfbanen. Avgang fra Mallorca kl. 17.30.
Dag 3 Dag 3 Hele dagen tilbringes på sjøen. Benytt anledningen til å nyte alle Costa Smeraldas fasiliteter, underholdning og all inclusive.
Dag 4 Ankomst Palermo på Sicilia kl. 08.00. Spennende utfluktspakker kan kjøpes om bord på Costa Smeralda. Avgang fra Palermo kl. 16.30.
Dag 5 Dag 5 Ankomst havnebyen Civitavecchia utenfor Roma kl. 08.30. Golfspill på en av de beste banene i området. Alle golfere har prioritert avstigning og transport til og fra golfbanen. Avgang fra Civitavecchia kl. 19.00.
Dag 6 Costa Smeralda ankommer Savona kl. 08.30. Golfspill på en av de beste banene i området. Alle golfere har prioritert avstigning og transport til og fra golfbanen. Avgang fra Savona kl. 18.00.
Dag 7 Costa Smeralda ankommer Marseille kl. 08.30. Spill golf på en av de fine golfbanene rundt Marseille. Alle golfere har prioritert avstigning og transport til og fra golfbanen. Avgang fra Marseille kl. 18.00.
Dag 8 Costa Smeralda legger til kai i Barcelona kl. 09.00. Utsjekking fra skipet og hjemreise fra flyplassen i Barcelona.

En omvisning på Costa Smeralda

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.