Golf i Cape Kaliakra

Spille golf i Cape Kaliakra langs kysten av Svartehavet i Bulgaria er en spennende og utrolig vakker opplevelse. Gjennom store investeringer i golfbaner i området rett nord for byen Varna har man skapt hva man kaller Bulgarias «Signature Golf Coast». Her finner du blant annet Thracian Cliffs som regnes som en av Europas vakreste golfbaner.

Våre golfreiser til Cape Kaliakra i Bulgaria er veldig populære og gir mulighet til å spille golf på tre fantastiske golfbaner i fantastisk golfmiljø. Thracian Cliffs Golf  regnes som en av Europas vakreste golfbaner er en spektakulær og unik golfbane. Den er omgitt av den dramatiske kysten ved Svartehavet. BlacSeaRama Golf som er et mesterverk skapt av den Sør-Afrikanske golflegenden Gary Player og ble i 2009 kåret til «Den beste nye golfbanen i verden» (Golf Digest). Ved siden av BlackSeaRama Golf ligger Lighthouse Golf Club. Golfbanen ligger i et vakkert naturområdet med fem vann, som hver og en har blitt integrert i banedesignet på best mulig måte. På Golf Plaisirs golfreiser til Cape Kaliakra bor man på Thracian Cliffs og spiller golf på alle tre golfbaner.

En golfreise til Cape Kaliakra i Bulgaria tilbyr tre fantastiske golfbaner i et fantastisk miljø og med uslåelig havutsikt. Alle golfbaner

Golfverter fra Golf Plaisir

På våre destinasjoner i Cape Kaliakra kan du alltid nyte av Golf Plaisirs service med golfverter. Vi er på plass for å hjelpe til med alt det praktiske så du kan fokusere på å spille golf og nyte. Vi gjør alt vi kan for at du skal få en uforglemmelig golfreise til Cape Kaliakra.

Våre golfreisemål til Cape Kaliakra

Bulgaria, Cape Kaliakra

Thracian Cliffs

Langs Svartehavskysten nord i Bulgaria finner vi den naturskjønne kyststripa ”Cape Kaliakra”. Her kan vi tilby det aller beste hva gjelder golf – Thracian Cliffs, et toppmoderne og luksuriøst golfresort av aller ypperste klasse. Cape Kaliakra har blitt Bulgarias golfkyst som med sine tre designerbaner har fått det forpliktende navnet ”The Signature Golf Coast”.