Thracian Cliffs

Thracian Cliffs

En av Europas vakreste golfbaner!

Langs Svartehavskysten nord i Bulgaria finner vi den naturskjønne kyststripa ”Cape Kaliakra”. Her kan vi tilby det aller beste hva gjelder golf – Thracian Cliffs, et toppmoderne og luksuriøst golfresort av aller ypperste klasse. Cape Kaliakra har blitt Bulgarias golfkyst som med sine tre designerbaner har fått det forpliktende navnet ”The Signature Golf Coast”.

Balchik med omegn er den mer eksklusive delen av Bulgarias Svartehavskyst, og her finner du ikke de store turiststedene med gigantiske hotellkompleks som er vanlig lengre sør. Området har en spennende historie og det gamle romerske fortet lengst ute på odden Cape Kaliakra er et velbesøkt og interessant utfluktsmål. En annen severdighet er palasset og de fantastiske hageanleggene rundt Balchick Palace. Balchick og omgivelsene har i perioder vært under rumensk styre og dette var favorittstedet til den siste rumenske dronningen ”Queen Marie of Edinburgh”. En spasertur i de vakre hageanleggene med en dyktig guide er både en fryd for øyet og en interessant historietime. Vandring, vinsmaking, seiling, galleribesøk, arkeologiske utgravninger med mer. Her er det mye å gjøre, men vi tror nok ikke dere har lyst til å forlate Thracian Cliffs mer enn nødvendig – vi har nemlig valgt det aller beste for dere, Thracian Cliffs, et fabelaktig golfresort av aller høysete klasse!

Fakta

GolfvertJa
Antall golfbaner i nærområdet3
Avstand flyplassBurgas Airport 180 km
Nærmeste byBalchik, 17 km
ArrangementerTurneringer, utflukter mm.

Hva er inkludert i denne reisen?

7 netter i leilighetssuite
7 frokoster og 5 middager
3 heldags greenfee ved Thracian Cliffs
1 greenfee på Lighthouse
1 greenfee på Black Sea Rama
fly
flygplasstransfer
transport av golfbag
service av vår golfvert

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon17.2℃

Thracian Cliffs Golf Club

Thracian Cliffs er en spektakulær og unik golfbane. Den er omgitt av den dramatiske klippekysten ved Svartehavet. Europatourens prestisjefylte matchturnering, Volvo Matchplay, ble spilt her i 2013. Fra spillerne kom det mange lovord om golfbanen, både hva gjelder design og sted. Dette er ikke en lett bane og her kan man regne med å legge igjen noen baller, men vi garanterer at banen etterlater et uforglemmelig inntrykk på alle golfere. Det er vanskelig å sette fingeren på ett klart signaturhull, men sjette hullet er antagelig det de fleste vil huske aller best. Tee er plassert på toppen av klippene med en fallhøyde på cirka 40 meter ned til greenen. Greenen er sprengt inn i fjellveggen og grenser til Svartehavet. Står vinden på inn fra Svartehavet kan hullet være en utfordring selv for den beste golferen.

Fakta

Antall hull 18
Banekarakter Kupert seaside-bane
Banefakta Par 72, 6452 6060 5704 5273 4483
HCP-grense 54
Drivingrange Utslag fra gress
Banedesign Gary Player

Black Sea Rama Golf Club

Den sørafrikanske golflegenden Gary Player har på Black Sea Rama prestert et skikkelig mesterverk. Sant nok hadde han et unikt naturlandskap å jobbe med, men et kvalitetsmerke som “Beste nye golfbane i verden” (Golf Digest) er ikke så lett å oppnå. Dette var den første golfbanen i Bulgaria og man spiller på den dramatiske klippeavsatsen 200 meter over havet. Black Sea Rama er en mesterskapsbane og er lang fra backtee, men som på mange av Gary Players baner, er det god plass fra tee og muligheter for å få et bra resultat for golfere på alle nivåer. Siden banen ligger nært havet kan vinden være en avgjørende faktor for dagens resultat.

Fakta

Antall hull 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 72, 6240 5857 5424 4662
HCP-grense 54
Drivingrange Utslag fra teppe og gress
Banedesign Gary Player

Lighthouse Golf Club

Den lille waliseren med det gode humøret, Ian Woosnam er, i tillegg til å være en legendarisk golfspiller, en glimrende banedesigner. Lighthouse er naboen til Black Sea Rama i et vakkert naturområde med fem sjøer, som hver og en er blitt integrert i banedesignet på best tenkelige måte. Filosofien bak designet er links, men man kan ikke kalle det en ekte linksbane. Til gjengjeld er det virkelig en variert bane der både amatører og proffe får en utfordring. Om du trenger jobbe litt med formen, er det meget gode treningsmuligheter her. Etter runden anbefaler vi at du slapper av på det fine klubbhusets terrasse, og gå ikke glipp av den fine kiosken du passerer ved hull 8 og 14 som har en helt fantastisk panoramautsikt over Svartehavet.

Fakta

Antall hull 18
Banekakter Parkbane
Banefakta Par 71, 6168 5802 5368 4816
HCP-grense 54
Drivingrange Utslag fra teppe och gress.
Banedesign Ian Woosnam

Thracian Cliffs Golf & Beach Resort

Thracian Cliffs holder like høy standard på de øvrige fasilitetene som på den fantastiske golfbanen. Her bor man i leilighetssuiter som ligger spredd ut rundt klubbhusområdet i to deler – Hillside og Marina Village. Romslige enheter med smakfull innredning som gir en eksklusiv følelse. Våre grunnpakker er basert på at man bor i den minste enheten, suiter på minimum 65 kvadratmeter med soverom, stue, bad og et lite kjøkken. Planløsningen varierer noe men leilighetene er velutstyrte og alle holder veldig høy standard. Klubbhuset er resortets hjerte og her er det resepsjon, restauranter og bar samt et førsteklasses spa. Thracian Cliffs har også to egne strender med solsenger, servering og vannsporter.

 

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
BeliggenhetVed klubbhuset på Thracian Cliffs
Leiligheter151. Alle leilighetene er fullt utstyrte og med 1-3 soverom. Det er kjøkken, AC, safe, hårføner mm.
FasiliteterUtendørsbasseng, spa, restauranter, bar, treningsrom, biljard mm.
WifiPå hotellet finns det wifi uten ekstra kostnad.

Thracian Cliffs

Gary Player om Thracian Cliffs

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.