Saadiyat Beach
-Tilbake i programmet høsten 2022!

Saadiyat Beach

Fantastisk golf ved Persiabukten

Saadiyat Rotana Resort med den tilstøtende golfbanen Saadiyat Beach Golf Club er en flott kombinasjon av eksklusivt hotell og fantastisk golfbane i med magisk beliggenhet ved havet. Her kan du nyte et herlig, behagelig klima i et strandlignende miljø som holder høyeste klasse på alle ønskede plan.

Abu Dhabi i De Forente Arabiske Emirater tilbyr flere førsteklasses golfanlegg. Saadiyat tilhører en av de mest anerkjente av disse og ligger ute på Saadiyat Island. De hvite strendene og det skimrende havet karakteriserer øyas natur. Miljøet er fantastisk og her kan du trives både som golfer og sol-elsker. Alt er nært, Saadiyat Beach Golf Club strekker seg, som navnet antyder, helt nede til kysten. Vårt hotell Saadiyat Rotana ligger også rett ved stranden, like ved Saadiyat golfbane. Opplevelsen forsterkes ytterligere av at en dag i løpet av uka besøker vi også Abu Dhabi Golf Club, som organiserer Europatourturneringen HSBC Championship hvert år. Denne destinasjonen er perfekt for den kresne golferen som liker å kombinere golf i verdensklasse med avslappende og komfortabelt bad.

Fakta

GolfvertJa
Golf AcademyNei
Baner i nærområdet3
Avstand flyplassDubai International Airport, 106 km
Avstand golfbane500 m, transport inngår
Nærmeste byCentrale Abu Dhabi, 16 km
ArrangementerKonkurranser, utflukter m.m.
PassreglerNår du reiser til De forente arabiske emirater, må passet være gyldig i minst 6 måneder etter at du forlot landet. Foreløpig pass er ikke akseptert for oppføring i De forente arabiske emirater.

Hva er inkludert i denne reisen?

Pris fra: 18 995,-

7 netter i dobbeltrom
7 frokoster og 6 middager
4 greenfee på Saadiyat Beach Golf Club
1 greenfee på Abu Dhabi Golf Club
fly
flyskatt
transport av golfbag
flyplasstransfer
service av vår golfvert

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon31.7℃

Saadiyat Beach Golf Club

På Saadiyat Beach Golf Club er det den amerikanske Troon Golf som er ansvarlig for å ta vare på og vedlikeholde banen, som i seg selv er et kvalitet stempel. Det er sørafrikanske Gary Player som har designet golfbanen og han har skapt en virkelig vakker bane i et unik kystmiljø utenfor den persiske gulf.

I tillegg til sin vakre beliggenhet, er golfbanen preget av sine store waste områder og hvite bunkere, som er i sterk kontrast til de grønne fairways og det asurblå havet. Ved første øyekast kan banen se tøff ut med alle de store bunkrene, men vi kan garantere at når du forlater tee, er det bredere enn du tror. Det er god plass selv om det åpenbart lurer mye sand på alle hull. Et av banens signaturhull er det fantastiske sjette hullet, et par 3 som går langs stranden. Også de tre siste hullene på banen regnes som de absolutt beste og vakreste. En av opplevelsene man får ved å spille Saadiyat Beach er alle gasellene som løper fritt rundt på banen. Sammen med delfiner i vannet gjør at opplevelsene på Saadiyat er helt unike. Etter ferdigspilt runde anbefales et besøk til det storslagne klubbhuset med litt kald drikke fra baren som ofte nytes i kveldssolen.

Fakta

Antal hull 18
Banekarakter Ørken/Links
Banefakta Par 72, 7083 6613 6127 5452 4813
HCP-grense 54
Drivingrange Utslag fra gress
Banedesign Gary Player
Golfbil Golfbiler inngår for de som ønsker. Det er også tillatt å gå banen.

Abu Dhabi Golf Club

Klubbhuset på Abu Dhabi Golf må være et av verdens mest spesielle klubbhus og også den mest fotograferte. Inne under falkens vinger er det stort og kanskje litt overveldende, men det er også en mindre og koseligere bar i andre etasje. Det faktum at det er tre etasjer sier noe om størrelsen. Golfbanen består av den berømte mesterskapesbanen, men det er også en virkelig fin 9-hulls sløyfe som er lyses opp av lyskastere. Dette er favorittbanen til den tyske stjernespilleren Martin Kaymer noe som kanskje ikke er så rart med tanke på at han har vunnet her hele tre gamger.

Abu Dhabi Golf Club er en populær og omskrevet bane hvor mange av tourspillerne skryter av Peter Harradine som designet en fantastisk parkbane med strategiske vannhindere og bunkre. I ett tidligere ørkenlandskap formventer man ikke akkurat vannhindre men her er det hele syv saltvann hindrer. For en hobbygolfer kan en tourbane virke litt skremende men en bra og moderne bane har flere ulike tees noe som gjør den overkommelig for oss amatørgolfere. De nydelige forholdene gjør at det vil føles som om at ballen er pegget opp i fairway. Greenene er jevne og raske men selvfølgelig ikke i næreheten så raske som når det spilles Europatour her. Dere kommer nok til å føle litt spenning i kroppen når dere skal slå innspillet opp på den 18 greenen hvor den mektige falken følger godt med. 9-hulls sløyfen har fulle lengder og et bra komplement til mesterskapsbanen da den også er opplyst av lyskastere. Har dere ikke spilt kvelds golf tidligere kan dere oppleve det her.

Fakta

Antall hull 27
Banekarakter Ørkenbane med parkkarakter
Banefakta Championship Course, Par 72 6916 6184 5706 5279
Academy Course, Par 36 3265 3037 2816 2530
HCP-grense 54
Drivingrange Utslag fra gress
Golfbil Golfbiler inngår for de som ønsker. Det er også tillatt å gå banen.
Banedesign Peter Harradine
Greenfee 3 greenfees er inkludert på Abu Dhabi Golf Club. To av dagene spiller vi mesterskapsbanen om morgenen. Den tredje dagen starter vi på ettermiddagen og spiller 9 hull på mesterskapsbanen å avslutter med de siste 9 hullene (19-27) i elektrisk belysning.

Saadiyat Rotana Resort

Saadiyat Rotana åpnet så sent som 2018 og er et moderne 5-stjerners luksus hotell. Innredningen er gjennomgående i vakkert lyst naturmateriale og byr på noe utover det vanlige med sin direkte nærhet til Persiabukten og golfbanen. Golfbanen Saadiyat Beach Golf Club ligger bare et steinkast unna! Hotellet har 327 rom, de fleste med utsikt mot bassenget. Alle rommene har uteplass eller balkong. Rommene er forholdsvis enkle å ta seg til og fordelt over 6 etasjer. Du har minibar, TV, kaffemaskin, hårføner, strykebrett, m.m. Det er inkludert trådløs internett på alle rom. Hotel Saadiyat Rotana har et stort basseng som vender ut mot havet og fortrekker man å bade i saltvann går man rett ut på stranden til hotellets private beach club med solstoler. Det finnes flere restauranter på hotellet, hovedrestauranten heter Sim-Sim og der kan man nyte en stor og god buffé med retter både fra India, Asia, Europa og Araberverden. Etter middagen lokkes mange gjester til den hyggelige Gastropub Hamilton som ofte byr på livemusikk eller sport på storskjerm på kveldene. Du finner også tennisbaner, gym og minigolf på resorten. Selvfølgelig tilbyr Hotel Saadiyat Rotana også et spa med ulike behandlinger for den som måtte ønske det. Vil man besøke Yas Mall for litt shopping finnes det en daglig shuttle fra hotellet.

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
Beliggenhet
Rom
Fasiliteter
Wifi

Saadiyat Beach Golf Club

Saadiyat Rotana Resort & Villas

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.