Saadiyat Beach

Saadiyat Beach

Fantastisk golf ved Persiabukten

Saadiyat Rotana Resort med den tilstøtende golfbanen Saadiyat Beach Golf Club er en flott kombinasjon av eksklusivt hotell og fantastisk golfbane i med magisk beliggenhet ved havet. Her kan du nyte et herlig, behagelig klima i et strandlignende miljø som holder høyeste klasse på alle ønskede plan.

Abu Dhabi i De Forente Arabiske Emirater tilbyr flere førsteklasses golfanlegg. Saadiyat tilhører en av de mest anerkjente av disse og ligger ute på Saadiyat Island. De hvite strendene og det skimrende havet karakteriserer øyas natur. Miljøet er fantastisk og her kan du trives både som golfer og sol-elsker. Alt er nært, Saadiyat Beach Golf Club strekker seg, som navnet antyder, helt nede til kysten. Vårt hotell Saadiyat Rotana ligger også rett ved stranden, like ved Saadiyat golfbane. Opplevelsen forsterkes ytterligere av at en dag i løpet av uka besøker vi også Abu Dhabi Golf Club, som organiserer Europatourturneringen HSBC Championship hvert år. Denne destinasjonen er perfekt for den kresne golferen som liker å kombinere golf i verdensklasse med avslappende og komfortabelt bad.

Fakta

Golfvert Ja
Golf Academy Nei
Baner i nærområdet 3
Avstand flyplass Dubai International Airport, 106 km
Avstand golfbane 500 m, transport inngår
Nærmeste by Centrale Abu Dhabi, 16 km
Arrangementer Konkurranser, utflukter m.m.
Passregler Når du reiser til De forente arabiske emirater, må passet være gyldig i minst 6 måneder etter at du forlot landet. Foreløpig pass er ikke akseptert for oppføring i De forente arabiske emirater.

Hva er inkludert i denne reisen?

Pris fra: 17 788,-

7 netter i dobbeltrom
7 frokoster og 6 middager
4 greenfee på Saadiyat Beach Golf Club
1 greenfee på Abu Dhabi Golf Club
fly
flyskatt
transport av golfbag
flyplasstransfer
service av vår golfvert

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon25.5℃

Saadiyat Beach Golf Club

På Saadiyat Beach Golf Club er det Troon som steller banen med omsorg, noe som er et tydelig kvalitetsstempel. Den tidligere storspilleren, nå banearkitet, Gary Player har benyttet seg av de eksterne forholdene og designet en golfbane i et vakkert seasidemiljø. Banen ligger lekkert til langs den Persiske kysten med store wasteland-områder og mange spektakulære kritthvite bunkere. Hvert hull er unik designet og et av de mest berømte «Dolphin View». Som navnet antyder er det ikke uvanlig å skimte delfiner på vannoverflaten. Det etterfølgende sjette hullet er et av banens kuleste par 3 hull, spilt langs stranden. Du spiller i et strandlignende miljø på mange hull, med karakteristiske sanddyner og busker som hindringer som m å unngås. Det er ikke uvanlig at noen av poeng har blir slått bort i sanden når poengsummen skal legges sammen i klubbhuset etter at runden er avsluttet. Banen har en åpen karakter, så det er relativt enkelt å finne ballen selv om man slår litt skjevt. En verdsatt funksjon av Saadiyat Beach er de mange gaseller som beveger seg fritt på golfbanen. I sjøen utenfor golfbanen kan du se både delfiner og skilpadder, og du får sannsynligvis også glimt av en falk i luften også. Den fantastiske utformingen av banen, kombinert med vakker utsikt og nærhet til vannet, gjør en runde på Saadiyat Beach Golf Club til en førsteklasses golfopplevelse.

Fakta

Antal hull 18
Banekarakter Ørken/Links
Banefakta Par 72, 7083 6613 6127 5452 4813
HCP-grense 54
Drivingrange Utslag fra gress
Banedesign Gary Player
Golfbil Golfbiler inngår for de som ønsker. Det er også tillatt å gå banen.

Abu Dhabi Golf Club

Abu Dhabi Golf Club er en populær og godt likt golfbane, og mange av tourspillerne roser Peter Harradine som har skapt en fantastisk parkbane med strategiske vannhindre og bunkere. I et tidligere ørkenlandskap forventer man ikke at det vil være mange vannhindre, men her er det ikke mindre enn sju saltvannsjøer. For mellom-golfspilleren kan alt snakk om tourgolfbane oppfattes som litt skremmende, men en god og moderne golfbane har flere forskjellige teer som gjør banen menneskelig selv for oss amatørgolfere. Den utmerkede finishen betyr at du alltid vil ha god lie, og ballen føles nesten pegget opp på den perfekte fairwayen. Greenene er jevne og raske, men ikke i nærheten av sånn som under den årlige European Tour-konkurransen. På den andre side vil du føle en viss spenning når du spiller mot green på hull 18, og den mektige falken på klubbhuset ser på ditt innspill og dine avsluttende putter.

Fakta

Antall hull 27
Banekarakter Ørkenbane med parkkarakter
Banefakta Championship Course, Par 72 6916 6184 5706 5279
Academy Course, Par 36 3265 3037 2816 2530
HCP-grense 54
Drivingrange Utslag fra gress
Golfbil Golfbiler inngår for de som ønsker. Det er også tillatt å gå banen.
Banedesign Peter Harradine
Greenfee 3 greenfees er inkludert på Abu Dhabi Golf Club. To av dagene spiller vi mesterskapsbanen om morgenen. Den tredje dagen starter vi på ettermiddagen og spiller 9 hull på mesterskapsbanen å avslutter med de siste 9 hullene (19-27) i elektrisk belysning.

Saadiyat Rotana Resort

Saadiyat Rotana åpnet så sent som 2018 og er et moderne 5-stjerners luksus hotell. Innredningen er gjennomgående i vakkert lyst naturmateriale og byr på noe utover det vanlige med sin direkte nærhet til Persiabukten og golfbanen. Golfbanen Saadiyat Beach Golf Club ligger bare et steinkast unna! Hotellet har 327 rom, de fleste med utsikt mot bassenget. Alle rommene har uteplass eller balkong. Rommene er forholdsvis enkle å ta seg til og fordelt over 6 etasjer. Du har minibar, TV, kaffemaskin, hårføner, strykebrett, m.m. Det er inkludert trådløs internett på alle rom. Hotel Saadiyat Rotana har et stort basseng som vender ut mot havet og fortrekker man å bade i saltvann går man rett ut på stranden til hotellets private beach club med solstoler. Det finnes flere restauranter på hotellet, hovedrestauranten heter Sim-Sim og der kan man nyte en stor og god buffé med retter både fra India, Asia, Europa og Araberverden. Etter middagen lokkes mange gjester til den hyggelige Gastropub Hamilton som ofte byr på livemusikk eller sport på storskjerm på kveldene. Du finner også tennisbaner, gym og minigolf på resorten. Selvfølgelig tilbyr Hotel Saadiyat Rotana også et spa med ulike behandlinger for den som måtte ønske det. Vil man besøke Yas Mall for litt shopping finnes det en daglig shuttle fra hotellet.

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Beliggenhet
Rom
Fasiliteter
Wifi

Saadiyat Beach Golf Club

Saadiyat Rotana Resort & Villas

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.