Westin Abu Dhabi

Westin Abu Dhabi

Golf i verdensklasse!

Westin Abu Dhabi er det perfekte reisemålet for den kresne golferen som vil ha garantert varme og høy kvalitet til en akseptabel pris. De to toppbanene; Abu Dhabi Golf Club med den magiske falken som klubbhus og Saadiyat kommer heller ikke til å gjøre noen skuffet.

Race to Dubai har virkelig satt De Forente Arabiske Emirater på golfkartet. Alle turneringene i «Desert Swing» på Europatouren tilbyr de absolutt beste forutsetninger både vær- og golfmessig. Turneringen på Abu Dhabi Golf Club ble raskt en klassiker etter den ble med i Europatour-programmet i 2006. Det karakteristiske klubbhuset utformet som en falk vokter over den 9. og 18. greenen. Til sammen med det smakfulle Westin-hotellet som ligger i tilknytningen til det mektige klubbhuset er dette virkelig en førsteklasses golfresort. Det er ofte detaljene som gjør det store bildet – her er rangeballene pent lagt i pyramider, banen er nærmest manikyrklipt og den fantastiske bufféen på hotellet innholdet noe for enhver smak.

Fakta

GolfvertJa
Golf AcademyNei
Baner i nærområdet3
Avstand flyplassDubai International Airport, 134 km
Avstand golfbane0 m
Nærmeste bySentrum av Abu Dhabi, 20 km
ArrangementTurneringer, utflukter m.m.
PassreglerNorske statsborgere må ha ordinært pass med minst seks måneders gyldighet ved innreise til FAE. Et innreisestempel med 90 dagers gyldighet (over en periode på 180 dager) utstedes gratis i passkontrollen og trenges ikke søkes om på forhånd.

Hva er inkludert i denne reisen?

Pris fra: 18 495,-

7 netter i dobbeltrom
7 frokoster og 5 middager
3 greenfee på Abu Dhabi Golf Club
2 greenfee på Saadiyat Beach Golf Club
fly
flyskatt
transport av golfbag
flyplasstransfer
service av vår golfvert

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon31.5℃

Abu Dhabi Golf Club

Abu Dhabi Golf Club er en populær og godt likt golfbane, og mange av tourspillerne roser Peter Harradine som har skapt en fantastisk parkbane med strategiske vannhindre og bunkere. I et tidligere ørkenlandskap forventer man ikke at det vil være mange vannhindre, men her er det ikke mindre enn sju saltvannsjøer. For mellom-golfspilleren kan alt snakk om tourgolfbane oppfattes som litt skremmende, men en god og moderne golfbane har flere forskjellige teer som gjør banen menneskelig selv for oss amatørgolfere. Den utmerkede finishen betyr at du alltid vil ha god lie, og ballen føles nesten pegget opp på den perfekte fairwayen. Greenene er jevne og raske, men ikke i nærheten av sånn som under den årlige European Tour-konkurransen. På den andre side vil du føle en viss spenning når du spiller mot green på hull 18, og den mektige falken på klubbhuset ser på ditt innspill og dine avsluttende putter.

Fakta

Antall hull 27
Banekarakter Ørkenbane med parkkarakter
Banefakta Championship Course, Par 72 6916 6184 5706 5279
Academy Course, Par 36 3265 3037 2816 2530
HCP-grense 54
Drivingrange Utslag fra gress
Golfbil Golfbiler inngår for de som ønsker. Det er også tillatt å gå banen.
Banedesign Peter Harradine
Greenfee 3 greenfees er inkludert på Abu Dhabi Golf Club. To av dagene spiller vi mesterskapsbanen om morgenen. Den tredje dagen starter vi på ettermiddagen og spiller 9 hull på mesterskapsbanen å avslutter med de siste 9 hullene (19-27) i elektrisk belysning.

Saadiyat Beach Golf Club

På Saadiyat Beach Golf Club er det Troon som steller banen med omsorg, noe som er et tydelig kvalitetsstempel. Den tidligere storspilleren, nå banearkitet, Gary Player har benyttet seg av de eksterne forholdene og designet en golfbane i et vakkert seasidemiljø. Banen ligger lekkert til langs den Persiske kysten med store wasteland-områder og mange spektakulære kritthvite bunkere. Hvert hull er unik designet og et av de mest berømte «Dolphin View». Som navnet antyder er det ikke uvanlig å skimte delfiner på vannoverflaten. Det etterfølgende sjette hullet er et av banens kuleste par 3 hull, spilt langs stranden. Du spiller i et strandlignende miljø på mange hull, med karakteristiske sanddyner og busker som hindringer som m å unngås. Det er ikke uvanlig at noen av poeng har blir slått bort i sanden når poengsummen skal legges sammen i klubbhuset etter at runden er avsluttet. Banen har en åpen karakter, så det er relativt enkelt å finne ballen selv om man slår litt skjevt. En verdsatt funksjon av Saadiyat Beach er de mange gaseller som beveger seg fritt på golfbanen. I sjøen utenfor golfbanen kan du se både delfiner og skilpadder, og du får sannsynligvis også glimt av en falk i luften også. Den fantastiske utformingen av banen, kombinert med vakker utsikt og nærhet til vannet, gjør en runde på Saadiyat Beach Golf Club til en førsteklasses golfopplevelse.

Fakta

Antal hull 18
Banekarakter Ørken/Links
Banefakta Par 72, 7083 6613 6127 5452 4813
HCP-grense 54
Drivingrange Utslag fra gress
Banedesign Gary Player
Golfbil Golfbiler inngår for de som ønsker. Det er også tillatt å gå banen.

The Westin Abu Dhabi Golf Resort & Spa

Westin Abu Dhabi er nabo med den mektige falken som utgjør klubbhuset på Abu Dhabi Golf Club. På hotellet råder en avslappende atmosfære med en herlig golffølelse og på drivingrangen rett utenfor hotellet ligger rangeballene lagt i pyramider. Hoteller er stort men smelter vel inn i kombinasjonen med klubbhuset. Hotellet er luksuriøst, men ikke overdådig. Rommene er klassisk innredet, de er romslige uten å være for enorme .

Klassen på et hotell viser seg ofte når man spiser bufféen. I bufférestauranten Fairways er sushien litt bedre, litt mer generøse med skalldyr og en enorm variasjon av utvalgte retter fra alle verdens hjørner. Bufféen er internasjonal og veldig bra. Det finnes også flere restauranter, men bufféen er det som inngår i vår reise. Hovedbaren er ‘Lemon & Lime Lounge’ som ligger i tilknytning til den sjenerøse lobbyen. Du har gym spa og to badebasseng; én bad- og relaxbasseng samt et 25 meters mosjonsbasseng. Hotellet ligger en bit fra stranden og for den som vil bade i havet kan vi varmt anbefale hotellets beach club Saadiyat Beach Club, som er vel verdt et besøk.

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
BeliggenhetPå golfbanen Abu Dhabi
Rom172 stk. Alle rom med AC, safe, minibar, hårtørker m.m.
FasiliteterUtendørsbasseng, Spa, restauranter, barer, café, m.m.
WifiHotellet har også trådløs tilgang til Internett uten ekstra kostnad.
TuristskattI Abu Dhabi-emiratet tar man siden 1. juni 2016 en turistskatt fra alle hotellgjester. Denne skatten er på 15 AED per rom per natt. Skatten betales til hotellet ved utsjekking.

The Westin Abu Dhabi Golf Resort & Spa

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.