Westin Abu Dhabi

Westin Abu Dhabi

Golf i verdensklasse!

Westin Abu Dhabi er det perfekte reisemålet for den kresne golferen som vil ha garantert varme og høy kvalitet til en akseptabel pris. De to toppbanene; Abu Dhabi Golf Club med den magiske falken som klubbhus og Saadiyat kommer heller ikke til å gjøre noen skuffet.

Race to Dubai har virkelig satt De Forente Arabiske Emirater på golfkartet. Alle turneringene i «Desert Swing» på Europatouren tilbyr de absolutt beste forutsetninger både vær- og golfmessig. Turneringen på Abu Dhabi Golf Club ble raskt en klassiker etter den ble med i Europatour-programmet i 2006. Det karakteristiske klubbhuset utformet som en falk vokter over den 9. og 18. greenen. Til sammen med det smakfulle Westin-hotellet som ligger i tilknytningen til det mektige klubbhuset er dette virkelig en førsteklasses golfresort. Det er ofte detaljene som gjør det store bildet – her er rangeballene pent lagt i pyramider, banen er nærmest manikyrklipt og den fantastiske bufféen på hotellet innholdet noe for enhver smak.

Fakta

GolfvertJa
Golf AcademyNei
Baner i nærområdet3
Avstand flyplassDubai International Airport, 134 km
Avstand golfbane0 m
Nærmeste bySentrum av Abu Dhabi, 20 km
ArrangementTurneringer, utflukter m.m.
PassreglerNorske statsborgere må ha ordinært pass med minst seks måneders gyldighet ved innreise til FAE. Et innreisestempel med 90 dagers gyldighet (over en periode på 180 dager) utstedes gratis i passkontrollen og trenges ikke søkes om på forhånd.

Hva er inkludert i denne reisen?

7 netter i dobbeltrom
7 frokoster og 6 middager
3 greenfee på Abu Dhabi Golf Club *
1 greenfee på Yas Links Golf Club *
1 greenfee på Saadiyat Beach Golf Club *
fly
flyskatt
transport av golfbag
flyplasstransfer
service av vår golfvert

*Greenfee pakke
I perioden 19.-22. januar 2023 finner Abu Dhabi HSBC Championship sted på Yas Links Golf Club. Greenfeepakken vår inkluderer da i stedet 4 greenfee på Abu Dhabi Golf Club og 1 greenfee på Saadiyat Beach Golf Club. Gjelder for avgang 11/1 og 18/1 2023.

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon24.4℃

Abu Dhabi Golf Club

Klubbhuset på Abu Dhabi Golf må være et av verdens mest spesielle klubbhus og også den mest fotograferte. Inne under falkens vinger er det stort og kanskje litt overveldende, men det er også en mindre og koseligere bar i andre etasje. Det faktum at det er tre etasjer sier noe om størrelsen. Golfbanen består av den berømte mesterskapesbanen, men det er også en virkelig fin 9-hulls sløyfe som er lyses opp av lyskastere. Dette er favorittbanen til den tyske stjernespilleren Martin Kaymer noe som kanskje ikke er så rart med tanke på at han har vunnet her hele tre gamger.

Abu Dhabi Golf Club er en populær og omskrevet bane hvor mange av tourspillerne skryter av Peter Harradine som designet en fantastisk parkbane med strategiske vannhindere og bunkre. I ett tidligere ørkenlandskap formventer man ikke akkurat vannhindre men her er det hele syv saltvann hindrer. For en hobbygolfer kan en tourbane virke litt skremende men en bra og moderne bane har flere ulike tees noe som gjør den overkommelig for oss amatørgolfere. De nydelige forholdene gjør at det vil føles som om at ballen er pegget opp i fairway. Greenene er jevne og raske men selvfølgelig ikke i næreheten så raske som når det spilles Europatour her. Dere kommer nok til å føle litt spenning i kroppen når dere skal slå innspillet opp på den 18 greenen hvor den mektige falken følger godt med. 9-hulls sløyfen har fulle lengder og et bra komplement til mesterskapsbanen da den også er opplyst av lyskastere. Har dere ikke spilt kvelds golf tidligere kan dere oppleve det her.

Fakta

Antall hull 27
Banekarakter Ørkenbane med parkkarakter
Banefakta Championship Course, Par 72 6916 6184 5706 5279
Academy Course, Par 36 3265 3037 2816 2530
HCP-grense 54
Drivingrange Utslag fra gress
Golfbil Golfbiler inngår for de som ønsker. Det er også tillatt å gå banen.
Banedesign Peter Harradine
Greenfee 3 greenfees er inkludert på Abu Dhabi Golf Club. To av dagene spiller vi mesterskapsbanen om morgenen. Den tredje dagen starter vi på ettermiddagen og spiller 9 hull på mesterskapsbanen å avslutter med de siste 9 hullene (19-27) i elektrisk belysning.

Saadiyat Beach Golf Club

På Saadiyat Beach Golf Club er det den amerikanske Troon Golf som er ansvarlig for å ta vare på og vedlikeholde banen, som i seg selv er et kvalitet stempel. Det er sørafrikanske Gary Player som har designet golfbanen og han har skapt en virkelig vakker bane i et unik kystmiljø utenfor den persiske gulf.

I tillegg til sin vakre beliggenhet, er golfbanen preget av sine store waste områder og hvite bunkere, som er i sterk kontrast til de grønne fairways og det asurblå havet. Ved første øyekast kan banen se tøff ut med alle de store bunkrene, men vi kan garantere at når du forlater tee, er det bredere enn du tror. Det er god plass selv om det åpenbart lurer mye sand på alle hull. Et av banens signaturhull er det fantastiske sjette hullet, et par 3 som går langs stranden. Også de tre siste hullene på banen regnes som de absolutt beste og vakreste. En av opplevelsene man får ved å spille Saadiyat Beach er alle gasellene som løper fritt rundt på banen. Sammen med delfiner i vannet gjør at opplevelsene på Saadiyat er helt unike. Etter ferdigspilt runde anbefales et besøk til det storslagne klubbhuset med litt kald drikke fra baren som ofte nytes i kveldssolen.

Fakta

Antal hull 18
Banekarakter Ørken/Links
Banefakta Par 72, 7083 6613 6127 5452 4813
HCP-grense 54
Drivingrange Utslag fra gress
Banedesign Gary Player
Golfbil Golfbiler inngår for de som ønsker. Det er også tillatt å gå banen.

The Westin Abu Dhabi Golf Resort & Spa

Westin Abu Dhabi er nabo med den mektige falken som utgjør klubbhuset på Abu Dhabi Golf Club. På hotellet råder en avslappende atmosfære med en herlig golffølelse og på drivingrangen rett utenfor hotellet ligger rangeballene lagt i pyramider. Hoteller er stort men smelter vel inn i kombinasjonen med klubbhuset. Hotellet er luksuriøst, men ikke overdådig. Rommene er klassisk innredet, de er romslige uten å være for enorme .

Klassen på et hotell viser seg ofte når man spiser bufféen. I bufférestauranten Fairways er sushien litt bedre, litt mer generøse med skalldyr og en enorm variasjon av utvalgte retter fra alle verdens hjørner. Bufféen er internasjonal og veldig bra. Det finnes også flere restauranter, men bufféen er det som inngår i vår reise. Hovedbaren er ‘Lemon & Lime Lounge’ som ligger i tilknytning til den sjenerøse lobbyen. Du har gym spa og to badebasseng; én bad- og relaxbasseng samt et 25 meters mosjonsbasseng.

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
BeliggenhetPå golfbanen Abu Dhabi
Rom172 stk. Alle rom med AC, safe, minibar, hårtørker m.m.
FasiliteterUtendørsbasseng, Spa, restauranter, barer, café, m.m.
WifiHotellet har også trådløs tilgang til Internett uten ekstra kostnad.
TuristskattI Abu Dhabi-emiratet tar man siden 1. juni 2016 en turistskatt fra alle hotellgjester. Denne skatten er på 15 AED per rom per natt. Skatten betales til hotellet ved utsjekking.

The Westin Abu Dhabi Golf Resort & Spa

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.