Yas Island

Yas Island

Toppgolf ved Persiabukten

Bare en halv time utenfor Abu Dhabi sentrum er den kunstfylte øya Yas Island. Her har våre gjester utsikt over golfbanen Yas Links og bare noen minutter unna øyas brede underholdningsområde.

Abu Dhabis kunstige øy, Yas Island tiltrekker seg et hav av turister hvert år. Og det er ikke rart, her er alle slags opplevelser og attraksjoner du kan forestille deg. Og ikke minst den fantastiske golfbanen Yas Links, som har blitt kåret til en av verdens 25 beste golfbaner. For de som ønsker å spille golf i Abu Dhabi, er det også to høyt ansett golfbaner å spille i løpet av oppholdet.

Hvis du vil gjøre andre ting i tillegg til å spille golf så har du endt opp på rett plass. Her er den spektakulære Ferrari World, som huser verdens største innendørs fornøyelsespark, bare noen få minutter fra hotellet. Det er selvfølgelig verdens raskeste berg-og dalbane, Formula Rosso, som stikker 240 km / t. Ved siden av Ferrari World er Yas Waterland, som ikke mangler noe når det kommer til badeland og moro. En litt roligere aktivitet er å spasere langs Abu Dhabis frodige Corniche promenade eller besøke et av de mange kjøpesentrene som ligger flere steder i byen.

På Yas Island kan du stole på en solfylt og aktiv golfferie med futuristiske skyliner, internasjonal mat og herlige sandstrender.

Fakta

GolfvertJa
Golf AcademyNej
Baner i nærområdet3
Avstand golfbane1 km till klubbuset, transport ingår
Avstand flyplassDubai International Airport, 131 km
Nærmeste byCentrala Abu Dhabi, 20 km
ArrangementerKonkurranser, utflukter mm.
PassreglerNår du reiser til De forente arabiske emirater, må passet være gyldig i minst 6 måneder etter at du forlot landet. Foreløpig pass er ikke akseptert for oppføring i De forente arabiske emirater.

Hva er inkludert i denne reisen?

7 netter i dobbeltrom
7 frokost og 5 middager
4 greenfee på Yas Links
del i golfbil
fly
flygskatt
transport av golfbag
flygplatstransfer
service av vår golfvert

Vil du spille mer golf?
I Abu Dhabi finner du fantastiske golfbaner. Vi anbefaler varmt er dere bestiller spill på Abu Dhabi Golf Club eller Saadiyat Beach Golf Club allerede innen avreise. Kontakt vår salgsavdeling på 21 01 75 88 eller info@golfplaisir.no for kompletterende booking av starttider.

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon33.4℃

Yas Links Golf Club

Yas Links er den høyest rangerte golfbanen i De forente arabiske emirater og skiller seg ut som en “kunstig linksbane i ørkenen”. Banen er en fantastisk utfordring og uforglemmelig opplevelse med et stort antall hull langs en stor lagune med azurblått hav. Yas Links er designet av Kyle Phillips som også har skapt skotske storheter som Kingsbarns og Dundonald Links. Dette garanterer en utsøkt kvalitet og finesse – mer links enn dette kan det ikke bli. Du kan kanskje tro at Yas Links bare er en mesterskapsbane for dyktige golfere, men det er egentlig ikke tilfelle. Yas Links er mottatt med åpne armer av alle som har spilt golfbanen – både storspillere og amatører. Opplevelsen vil ikke bli verre ved å fullføre golfrunden med besøk til klubbhuset hvor puben har en nydelig uteservering mot det 18. hullets green og havet med mangrovene som svømmer bak.

For de som liker å trene golf, kan vi fortelle deg at det også er gode treningsfasiliteter på Yas Links. Anlegget har et inspirerende drivingrange som ligger mellom sanddynene. Her har man mange mål å sikte på, og selvfølgelig slår du fra det aller beste gresset. I tillegg til drivingrangen er det også nærspillsområdet og puttinggreen. Gå ikke glipp av en runde på den fine korthullsbanen, her er alle mulighetene for å forbedre nærspillet.

Fakta

Antall hull 18
Banekarakter Linksbana
Banefakta Par 72, 6779 6434 6045 5702 4968
Drivingrange Ja, utslag fra gress
Banedesign Kyle Phillips

Radisson Blu Hotel, Abu Dhabi Yas Island

Radisson Blu Hotel har en ideell beliggenhet på Yas Island, et kvarter fra sentrum av Abu Dhabi og omtrent 45 minutter fra Dubai. Hotellet har 397 rom og suiter som er vendt ut mot Persiabukten og Yas Links. På den annen side er Yas Marina Circuit; vert til den årlige F1-konkurransen i Abu Dhabi. I Yas Marina er det vanligvis gigantiske luksusbåter.

På det 4-stjerners Radisson Blu Hotel bor du veldig bra i de hyggelige rommene. Rommene er store i størrelse med sine 38 kvm. Her kan du også nyte den vakre havutsikten fra balkongen.

Hotellet har et virkelig flott utendørsbasseng med vedlagt bassengbar og et fantastisk spa. Radisson Blu Hotel tilbyr gratis transport til den fine stranden ved Yas Beach, 5-10 minutter unna. På stranden venter en strandklubb deg med et svømmebasseng, gratis solsenger, parasoller og badehåndklær til Radisson Blu Hotel. Det er også tre restauranter på hotellet, alle med en solid vin- og drikkemeny. Filini kjøkkenet huser den italienske kokken som tilbyr moderne italiensk mat i kombinasjon med en omfattende vinliste.

På utendørsterrassen er det lett å sitte og nyte når den lunkne brisen går forbi og du hviler på Yas Links dobbeltgreen; hull 12 og 15 med havet i bakgrunnen. Innen gangavstand fra hotellet finnes det også mange andre høykvalitets restauranter med kjøkken fra hele verden.

Fakta

Standardstarstarstarstar
BeliggenhetVed golfbanen på Yas Island.
Rom397 rom med AC, safe, hårføner, minibar og balkong.
FasiliteterUtomhuspool, spa, gym, tennis, yoga, beachclub mm.
WifiPå hotellet finnes trådløs tilknytning til internett uten ekstra kostnad.

Yas Links Golf Club

Radisson Blu Hotel, Abu Dhabi Yas Island

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.