Golf i Dubai

Golf i Dubai blir ofte beskrevet som golf i verdensklasse. Det er ingen tilfeldighet for her er golfbanene i ekstrem god skikk, og dette kombinert med fantastiske hoteller gjør golfreisen perfekt!

Tidligere var og ble golfreise til Dubai en drøm for mange golfere. Med de mange direkteflyvningene som nå går hver dag fra Skandinavia til Dubai blir det istedenfor smidig og bekvemt å reise på golfreise til Dubai. På Golf Plaisirs golfreiser flyr du til Dubai, men spiller golf i de tilgrensende emiratene Abu Dhabi og Ras al-Khaimah. Her får du spille mesterskapsbaner som Abu Dhabi Golf Club, Saadiyat Golf og har også muligheten til å besøke Yas Links Golf. Lengre sør ligger Al Ains oase med sitt lekre Al Ain Golf-anlegg.

Hotellene rundt Dubai holder akkurat samme høye standard som golfen. Her er ingenting forlatt til tilfeldighetene. Ofte finnes flere bra restauranter på hotellet, så valgmulighetene for kveldens middag er uendelige.

Det er mye å gjøre i Dubai utover det å spille golf. Her finner du gastronomi i verdensklasse, museer, kunst, shopping, fornøyelsesparker, strender og mye mer. Golf i Dubai er ikke bare golf, men en helhetsopplevelse. Her finnes noe for enhver smak.

Mange skandinaver har virkelig tatt Al Hamra Golf i Ras Al Khaimah til sitt hjerte. Al Hamra ligger bare noen timer nord for Dubai. Her spiller man golf på Al Hamra om morgenen, for så slappe av på hotellets strand på ettermiddagen. Kombiner golf, hav og varme i det nye golflandet De Forente Arabiske Emirater.

Golfverter og Golf Academy på våre golfdestinasjoner rundt Dubai

På våre destinasjoner rundt Dubai kan du alltid nyte av vår service med golfverter. Vi tilbyr også Golf Academy på et flertall av destinasjonene. Velg selv om du bare vil ta det med ro og fokusere på din egen golf, eller forberede deg for neste års sesong med trening på plass. Vi gjør alt vi kan for at du skal få en uforglemmelig golfreise til Dubai.

Våre golfreisemål rundt Dubai

Fra 13 995 ,-

De Forente Arabiske Emirater, Dubai

Al Hamra

En golfreise til Al Hamra er en opplevelse – her bor man rett ved den hvite stranden og spiller golf på en fantastisk golfbane designet av Peter Harradine. Gå heller ikke glipp av Dubai hvor man blant annet kan besøke verdens høyeste bygning – Burj Khalifa – det er garantert et minne for livet!