Al Hamra Marjan Island

Al Hamra Marjan Island

Sol, hvite strender og herlig golf

En golfreise til Al Hamra er en opplevelse – her bor man rett ved den hvite stranden og spiller golf på en fantastisk golfbane designet av peter Harradine. Gå heller ikke glipp av Dubai hvor man blant annet kan besøke verdens høyeste bygning – Burj Khalifa – det er garantert et minne for livet!

Ras Al Khaimah er ett av sju emirater i De forente arabiske emirater, hvorav det mest kjente er Dubai. Emiratet har alltid vært et idyllisk og populært tilfluktssted på grunn av beliggenheten, klimaet og de vennlige menneskene. Det ligger strategisk langs den gamle handelsveien mellom Europa og den fjerne Østen. I RAK, som Ras Al Khaimah ofte forkortes til, er det fire mil kyst langs Persiabukta og fjell i form av Hajar-fjellene som strekker seg opp til 1 900 meters høyde. Klimaet er riktig varmt i sommermånedene og mer behagelig i vinterhalvåret. Temperaturen under vinteren kjennes perfekt for både golf og en ettermiddag på stranden.

 

Fakta

Golfvert Ja
Baner i nærområdet 10 stk inkl. Dubai
Avstand flyplass Dubai International Airport, 70 km
Avstand golfbane 600 meter
Nærmeste by Ras Al Khaimah 26 km, Dubai 92 km
Arrangementer Konkurranser, utflukter mm.
Passregler Norske statsborgere må ha ordinært pass med minst seks måneders gyldighet ved innreise til FAE. Et innreisestempel med 90 dagers gyldighet (over en periode på 180 dager) utstedes gratis i passkontrollen og trenges ikke søkes om på forhånd.

Hva er inkludert i denne reisen?

Pris fra: 0,-

7 netter i dobbeltrom
7 frokost og 6 buffémiddager
4 greenfee
fly
flyskatt
transport av golfbag
flyplasstransfer
service av vor golfvert og pro

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon38.1℃

Al Hamra Golf Club

Al Hamra Golf Club Club er en veldig hyggelig og varierende resortbane. Banen er designet av Peter Harradine og ligger vakkert til rundt en stor lagune. Bulldoserne har flyttet rundt 5 millioner kubikkmeter med sand for å kunne skape denne golfbanen. Akkurat som mange golfbaner på de britiske øyer har Al Hamra ni hull som strekker seg bort fra klubbhuset og ni hull som kommer tilbake. Resultat er en herlig golfbane med par 72 og fem ulike teesteder per hull, som innebærer at alle, uavhengig av nivå, kan ha utbytte og nyte banen – det gjelder bare å velge riktig tee!

Det blir raskt mørkt på kveldene og for å forlenge dagene og muligheten til å spille golf, er banen utrustet med lyskastere som gjør det mulig å nyte banen også på kveldstid. Den opplyste banen består av hull 1-7 og hull 17-18, hvilket gir en spennende og annerledes bane på 9 hull under stjernene. Signaturhullet er hull 18 med vann langs hele høyresiden og greenen rett utenfor klubbhusets uteservering. På det andre og tredje hullet har man det mektige Waldorf Astoria hotellet i bakgrunnen som blir om mulig ennå mektigere når det er opplyst på kvelden. Et annet fint parti av banen er hullene 10-13 som går rundt en havslagune. Proshoppen har et bredt tilbud av klær, aksessoarer og køller fra de største leverandørene. Drivingrangen er stor og har aldeles utmerket treningsområdet for nærspill. Her finnes også en 9-hulls par 3-bane som er opplyst på kveldstid.

Et anlegg som denne har selvklart en veldig bra restaurant, eller tre bra restauranter som passer for enhver smak. Velg mellom den litt mer luksuriøse italienske restauranten Pesto, Maison Mathis som er litt franskinspirert eller The Bay Sports Bar serverer mer tradisjonell klubbhusmat som hamburgere og sandwicher. Alle restaurantene har sin egen del av uteservingen mot 18. green. Det vil bli arrangert utflukter til andre baner i området som til for eksempel Tower Links og nye mesterskapsbanen Al Zorah.

Fakta

Antall hull 18 + 9 korthull
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 72 6666 6360 6099 5291
HCP-grense 54
Drivingrange Utslag fra matte og gress.
Banearkitekt Peter Harradine
Greenfee Vår greenfee gjelder for 18-hullsbanen. Hvis du ønsker å spille på Al Hamras 9-hullsbane etter avsluttet ordinær runde, må et tilleggsgebyr betales i resepsjonen på Al Hamra. Prisen er 100 AED for voksne og 70 AED for juniorer under 18 år.
Informasjon Når trykket på banen i Al Hamra er høyt arrangerer klubben en shotgunstart kl. 08:00 hver spilledag. Ytterligere en shotgunstart finner sted på ettermiddagen.

Doubletree by Hilton Marjan Island

Golf Plaisir har valgt det 5-stjerners Doubletree by Hilton Resort & Spa Marjan Island, som ligger ytterst på en odde omgitt av den varme Persiabukta. Her kan man glede seg over en rekke vannsporter eller bare nyte dagen på den private, finkornede, hvite sandstranden som ligger noen få meter fra hotellet. Hotellet er lekkert, alle rom har havutsikt og balkong. Rommene er moderne og praktiske. På hotellet finner du alle tenkelige bekvemmeligheter, blant annet flere barer og restauranter samt et treningsrom. Foruten det rikelige utvalget på frokostbufféen hver morgen er seks middager i bufférestauranten inkludert. Glem ikke å avlegge baren helt på toppen av hotellet et besøk, herlig utsikt garanteres. Transporten til golfbanen tar cirka 5-7 minutter og er inkludert i prisen, den kjører etter fast tidtabell.

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Beliggenhet Ved stranda på Marjan Island.
Rom 485 rom, alle med AC, safe, minibar, hårføner mm.
Fasiliteter Vannsport, utendørsbasseng, jacuzzi, restaurant, bar, treningsrom, badstue mm.
Wifi Hotellet tilbyr trådløs internettilgang uten ekstra kostnad.

Doubletree by Hilton Marjan Island

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.