Golf i Den Dominikanske Republikk

Dette landet som er et paradis for både solbadere og golfere har faktisk bare et 20-talls golfbaner. Det høres litt patetisk ut med tanke på at Den Dominikanske Republikk har blitt kjent som en av Karibens beste golfdestinasjoner.

Den dominikanske republikk er kjent for sine fantastiske strender, solskinn og azurblått hav. Men i tillegg til sitt tropiske paradis, tilbyr landet også en rekke spektakulære golfbaner som har gjort det til et populært reisemål for golfelskere fra hele verden.

Det er mer enn 20 golfbaner i landet, og de fleste er konsentrert rundt de mest populære feriedestinasjonene. Områder som Punta Cana, Casa de Campo, hovedstaden Santo Domingo og Puerto Plata tilbyr golfbaner i verdensklasse.

Punta Cana, på den vakre østkysten av Den dominikanske republikk, er et populært reisemål for golfelskere over hele verden. Omgitt av palmekantede strender og et tropisk landskap, tilbyr Punta Cana en rekke fantastiske golfbaner som tiltrekker seg både amatører og profesjonelle spillere.

Golfbanene i Punta Cana er ofte resortbaner som ligger i nærheten av alle de fancy hotellene ved havet, men de holder fortsatt gjennomgående meget høy standard.

Litt lenger vest ligger Casa de Campo, hvor du finner noen av Karibens aller beste golfbaner. Den kjente golfbanen Teeth of the Dog ligger her og er ifølge mange en av verdens beste golfbaner. I tillegg er Dye Fore-banen på Casa de Campo også en herlig golfopplevelse.