Punta Cana

Punta Cana er en enestående golfdestinasjon i Kariben som tilbyr en perfekt kombinasjon av vakre strender, turkisblått hav og spektakulære golfbaner. Her kan du oppleve golf i en helt ny dimensjon, omgitt av en naturlig skjønnhet som vil gjør deg målløs.

Våkne opp til soloppgang, når de første solstrålene maler himmelen i duse pastellfarger. Det er morgen og tid for golf i Punta Cana. Her finner du velholdte fairways og perfekt klipte greener som byr på spennende utfordringer for både nybegynner og erfarne spillere. Uansett nivå er det en golfbane i Punta Cana som passer alle og garanterer en minneverdig golfopplevelse.

Punta Cana har et imponerende utvalg av golfbaner, designet av noen av verdens mest kjente golfarkitekter, som Jack Nicklaus, Tom Fazio og Pete Dye. Du vil bli møtt av utfordrende bunkere, strategisk plasserte vannhinder og panoramautsikt over det karibiske hav langs vidstrakte fairways. Alt er integrert med det tropiske paradiset Punta Cana har å tilby.

Golfbanene i Punta Cana byr på enestående naturopplevelser. Palmer, tropiske blomster og en fortryllende jungel skaper et fantastisk bakteppe for spillet. Når du står på første tee, med en mild bris som kjærtegner ansiktet og solens varme stråler kysser kinnene dine, er det en uslåelig følelse av fred og harmoni med naturen.

Golf i Punta Cana er en livsstil. Etter en dag på banen kan du unne deg selv avslapning på eksklusive strandklubber eller nyte en avslappende massasje på et luksuriøst spa. Utforsk karibisk mat og opplev delikatesser som fersk sjømat og tropiske frukter. Ta en båttur til de omkringliggende øyene og oppdag den fantastiske undervannsverdenen.

Pakk golfkøllene og legg ut på et eventyr i Punta Canas golfparadis. La deg inspirere av de vakre omgivelsene og nyt hvert øyeblikk på banen. Oppdag den magiske kombinasjonen av golf og paradis, og skap uforglemmelige minner.

Den Dominikanske Republikk, Punta Cana

Bavaro Golf

Milevis med kritthvite sandstrender er virkelig fantastisk, og golfbanene er oppstilt som en perlesnor i turistparadiset Punta Cana. Det er uten tvil et av de mest populære strandferiestedene i Kariben og har mye av det du forbinder med en drømmeferie til den karibiske øyverden. Her finner du palmer, varme, strender, paraplydrinker, luksushotell og golfbaner.