Bavaro Golf

The Iberostar Bavaro Golf

Drømmegolf i paradiset

Milevis med kritthvite sandstrender er virkelig fantastisk, og golfbanene er oppstilt som en perlesnor i turistparadiset Punta Cana. Det er uten tvil et av de mest populære strandferiestedene i Kariben og har mye av det du forbinder med en drømmeferie til den karibiske øyverden. Her finner du palmer, varme, strender, paraplydrinker, luksushotell og golfbaner.

Turismen på Den dominikanske republikken startet egentlig på Puerto Plata på den nordlige delen av øya, men de siste årene er det Punta Cana i sørøst som dominerer, og hvor alt er litt bedre. Det er noen likheter mellom det tyrkiske golfparadiset Belek og Punta Cana. Det er ikke helt usannsynlig at de hentet inspirasjon fra Punta Cana da de planla utbygging av Belek. De er begge bygget opp på lignende måte hvor man har en fantastisk strand og så en del strandhoteller og til slutt ligger golfbanene litt inn i landet. Forskjellen er at Punta Cana er litt finere, hotellene ligger ikke fullt så tett sammen og flere av golfbanene går til og med helt ned til havet. En stor fordel er at klimaet er på sitt beste når det er på sitt verste hjemme.

Iberostar Bavaro Golf er en hotellgolfbane, men den holder høy kvalitet og står godt blant banene i Punta Cana og er rangert like etter toppbanene Punta Espada og Corales. Iberostar har forskjellige hoteller langs stranden. Vi bor på Iberostar Selection Bavaro Suits, og er som stort sett alle våre hoteller, et 5-stjernes all-inclusive hotell. Her kan du nyte golf, varme og vakre strender – et vinnerkonsept!

Fakta

GolfvertJa
Golfbaner i nærområdet8
Avstand flyplassPunta Cana internasjonale 24 km, 30 minutter
ArrangementerTurneringer, utflukter mm.

Hva er inkludert i denne reisen?

9 netter i dobbeltrom på Iberostar Selection Bavaro Suites
all-inclusive
5 greenfee på Bavaro Golf
del i golfbil
fly
flyskatt
flyplasstransport
service av vår golfvert

Transport av golfbag
Du betaler for transporten av golfbagen din direkte til flyselskapet ved innsjekking.

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon29℃

Bavaro Golf

Bavaro golf er en klassisk resortbane signert av P. B. Dye og åpnet i 2009. Som sønn av den legendariske golfarkitekten Pete Dye har Paul Burke Dye, bedre kjent som P. B, hatt mye å leve opp til. Han taklet presset, og designet ikke mindre enn fire golfbaner i Den dominikanske republikk alene.

Bavaro Golf er hotellkjeden Iberostars egen golfbane og de har flere forskjellige hoteller langs stranden. Ligger hotellene mer eller mindre på stranden, ligger golfbanen over hotellene i innlandet. I Punta Cana ligger golfbanene som perler på en snor og Bavaro Golf grenser til Punta Blanca Golf Club designet av Nick Price, som igjen grenser til Hard Rock Golf Club designet av Jack Nicklaus. I Punta Cana har de konsekvent satset på anerkjente golfarkitekter, og selv om Dye-familien dominerer, har de aller fleste banene blitt designet av kjente navn.

Bavaro Golf er en grønn og frodig golfbane med vakker utsikt, selv om du ikke ser havet, da den ligger et stykke fra stranden. Her er det en god blanding av ulike typer golfhull i en natur som har både små vann, bekker, og til og med ørkenlignende områder. Golfbanen byr på relativt brede fairways, hvor den intense grønnfargen virkelig er en kontrast til de 105 bunkerne med kritthvit sand. Den sterke fargepaletten gjør det til en visuelt vakker og uforglemmelig opplevelse, spesielt hull 8. Et par 3 med øygreen, omgitt av bunkere med den hvite bunkersanden. Det som er unikt er at greenen er formet som en sjøstjerne, som en påminnelse om at du spiller Iberostar golfbanen, da sjøstjernen er en del av logoen deres. På Bavaro Golf er det flere utslagssteder å velge mellom og fra bakerste tee, er Bavaro en skikkelig utfordring og det finnes flere vakre og tøffe greenområder.

Fra klubbhusterrassen har du herlig utsikt og kan nyte både mat og drikke, selv om golfrestauranten ikke er en del av all inclusive-konseptet. P. B Dyes kreasjon er bra, men vil aldri komme helt på nivå som mesterverket Teeth of the Dog på Casa de Campo designet av faren Pete Dye. Det er den mest kjente golfbanen i Den dominikanske republikk og er konstant på listene over verdens 100 beste golfbaner.

Fakta

Antall hull 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 72, 6143 5655 5066 4348
HCP-grense 54
Driving range Ja, utslag fra gress.
Banedesign P.B. Farge
Godt å vite Restauranten på golfklubben er ikke en del av all-inclusive-konseptet. Forfriskninger på banen er inkludert.

Iberostar Selection Bavaro Suites

På Iberostar Selection Bavaro Suites merker du umiddelbart at du er i Kariben fra det tropiske klimaet og de lange, kritthvite, palmekantede sandstrendene. I det turkise havet er gjennomsnittstemperaturen 26-28 grader og korallrevene er perfekte for snorkling og dykking. Det er som å komme til et stykke paradis.

Iberostar Selection Bavaro Suites er et av flere hoteller langs den lange sandstranden som er hovedårsaken til Punta Canas utrolige popularitet. Det er et 5-stjerernes hotell fra 1993, men har blitt kontinuerlig renovert, hvor siste store renovering var i 2020. Iberostar Selection Bavaro Suites er et stort hotell med 598 rom og området er relativt romslig. Det er lave bygninger og ingen del av hotellet er mer enn tre etasjer, så du opplever det som både stort, koselig og intimt på samme tid. Hotellet har en klassisk karibisk stil med en hovedbygning med åpne fellesarealer og bungalower i to etasjer i hagen. Rommene har lyse pastellfarger som går hånd i hånd med det karibiske preget og kan gi assosiasjoner til det turkise havet. I tillegg til en king size-seng har rommene en liten sofagruppe og et skrivebord. Det er også en terrasse eller balkong med utemøbler. Badene har dusjkabinett og minibaren inneholder vann, brus og øl. Totalt sett har du det som kan forventes når du bor på et 5-stjerners hotell.

Det er flere bassengområder rett før den fine stranden. Det er mange gode muligheter for vannsport, i tillegg til at hotellet har et stort treningsstudio, som også tilbyr ulike spabehandlinger. Det finnes en rekke restauranter og barer. I tillegg til den store bufférestauranten er de fleste større kjøkken representert. Her kan du velge mellom italiensk, gresk, fransk og japansk mat. Når du er gjest på hotellet, kan du også spise middag på et av de andre Iberostar-hotellene i nærheten. Som på nesten alle all-inclusive-hoteller, må du bestille à la carte-restaurantene noen dager i forveien og det kan også være en ekstra kostnad for enkelte restauranter eller retter. Det samme gjelder drikke, her er mye inkludert, men skal du nyte en flerårig whisky eller en årgangsvin må man betale ekstra for dette.

Det er 800 meters gange fra hotellet til golfklubben og hvis du ikke ønsker å gå, kan du bruke hotellets shuttle-service.

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
Beliggenhetved sjøen, Punta Cana
Rom598. Alle rom med AC, safe, minibar, hårføner, strykejern mm.
FasiliteterUtendørsbasseng, restauranter, barer, tennis, kasino, spa, treningsstudio etc.
AvstandPunta Cana internasjonale 24 km, 30 minutter
WiFiPå hotellet og i klubbhuset er det trådløs internettforbindelse uten ekstra kostnad.
Turistskattved ankomst Den dominikanske republikk betaler du en turistskatt på ca. 10 dollar.

Presentasjon av Iberostar Bavaro Suites

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.