Parco de' Medici

Parco de' Medici

Vårt klassiske golfreisemål

Parco de' Medicis fantastiske beliggenhet gjør at du kan spille golf om morgenen og deretter ta shuttlebussen direkte inn til Piazza Venezia i Roma sentrum. En enkel måte å kombinere golf og kultur på!

Verdensbyen Roma er naturligvis et must når du bor på Parco de Medici. Golfanlegget er nærmest perfekt plassert i nærheten av byens enorme tilbud, men ligger allikevel uforstyrret til. Her kan du spille golf om formiddagen og deretter ta inn til det sentrale Roma. Reisen tar 25 minutter med taxi. Kan det bli smidigere?

Roma er en helt fantastisk by, som knapt kan beskrives med ord. Vi arrangerer derfor en guidet tur som tar deg et par tusen år bakover i tiden. Romas sentrum er forholdsvis lite, og du kan enkelt spasere mellom kjente severdigheter som Colosseum og Fontana di Trevi.

Fakta

Golfvert Ja
Avstand golfbane 0 m
Avstand flyplass Fiumicino Airport, 10 km
Nærmeste by Roma, 15 km.
Arrangementer Konkurranser, utflukter, m.m.

Hva er inkludert i denne reisen?

Pris fra: 15 995,-

7 netter i dobbeltrom
frokostpensjon
ubegrenset greenfee
fly
flyskatt
transport av golfbag
flyplasstransfer
service av vår golfvert

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon36.2℃

Parco de' Medici Golf Club

Parco de’ Medici er en parkbane med 27 utfordrende hull, en halv wedge fra hotellet. Banen er tegnet av italieneren Massimo Manelli, men takket være det faktum at Jim Fazio var med i designarbeidet, går banen i amerikansk stil med ganske mye vann, store greener og lekkert utlagte bunkere. Hullene er ikke overdrevent lange, men utfordrende – enten gjennom velplasserte bunkere eller vannhindre. Greenområdene er veldesignede, med raske og passe ondulerte greener.

18-hullsbanen er som sagt en utfordring å spille. Percorso Rosso, 9-hullsbanen, er noe kortere, men for øvrig nesten like utfordrende som mesterskapsbanen. Heldigvis har vi som vanlig bakt inn ubegrenset greenfee i reisens pris. Dette er en bane du vil spille om og om igjen!

Klubbhuset ligger i direkte tilknytning til Sharaton 1 og har en fantastisk uteservering der man har utsikt utover puttinggreenen og innspillene mot det 9. og 18. green. Her kan man virkelig nyte etter en herlig golfrunde. Som Golf Plaisir-gjest har man medlemspriser i baren på golfklubben, noe som virkelig gjør en forskjell på sluttregningen.

Fakta

Antall hull 18+9
Banekarakter Parkbane
Banefakta Championship, Par 72 6417 6102 5709 5407
Percorso Rosso, Par 35 2689 2414 2342 2137
Baner i nærområdet 11
HCP-grense 54
Drivingrange Utslag fra matte og gress
Banearkitekt Massimo Manelli

Sheraton Parco de' Medici Rome Hotel

Parco de’ Medici er som en frodig og fredfull oase like utenfor sentrum av Roma. Området er fullt av store, godt voksne trær og busker som beskytter både golfbanen og hotellet fra trafikk og støy fra Roma og forstedene rundt. Sheraton Parco de’ Medici består egenlig av tre forskjellige hoteller som er av lik størrelse med 300 rom hver. Våre gjester bor enten på Sheraton 1 eller 2, avhengig av sesong og kapasitet. Begge har sine fordeler og våre gjester har en tendens til å være like fornøyd uansett hvilken bygning de bodde i.

Sheraton 1 eller Sheraton golf ligger ved siden av klubbhuset og du har første tee rett utenfor hotellet. Dette er det opprinnelige hotellet som i dag blir brukt som hovedbygning. Hoteller har en årrekke på nakken, men er renovert flere ganger og atmosfæren er fra Sheraton perspektiv avslappet og med golf-følelse. Rommene er av 3-4 stjerners standard og har en italiensk smak.

Sheraton 2 er et moderne 4-stjerners hotell og føles litt mer som blanding av et konferanse- og golfhotell. Lobbyen er innbydende og i baren vises gladelig italiensk og internasjonal fotball på TV-en. Hotellet ligger ved green på hull 3, ca. 10 minutters spasertur fra klubbhuset. Hotellet har en egen shuttleservice mellom hotellene for de som ikke vil ta seg en morgentur. Det er også gratis oppbevaring av golfkøllene i klubbhuset så man slipper slepe på disse.

Begge hotellene har selvfølgelig restaurant og bar, men generelt kan man si at det er ganske begrenset med ekstra fasiliteter. Som Golf Plaisir gjest har du 20% rabatt på det du skriver opp på rommet i baren på hotellet. Hotellene har utendørsbassenger, men disser er ikke oppvarmet og er ikke tilgjengelig under store deler av vintersesongen. Nærheten til Roma gjør at mange velger å reise inn til byen for middag, severdigheter og shopping.  Leter du etter alternativer til hotellets restaurant og ikke vil dra inn til Roma finnes det et kinosenter med gangavstand fra hotellet der man finner alt fra sushi, pizza og amerikanske biffer. Parco de’ Medici er en klassiker, som mange kommer tilbake til – år etter år.

Fakta

Standard starstarstarstar
Beliggenhet Ved golfbanen. Perfekt beliggenhet mellom flyplassen og det sentrale Roma.
Rom 320 + 301 + 298. Perfekt beliggenhet mellom flyplassen og det sentrale Roma.
Fasiliteter Restaurant, lunsjrestaurant, bar ved klubbhuset, gym.
Wifi På hotellet finnes det trådløst internett uten ekstra kostnad.
Shuttlebuss til Roma Se timeplan her

Parco de' Medici Golf Club

Sheraton Parco de' Medici Rome Hotel

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.