Golf i Italia

Når du tenker på Italia er det nok kultur, fotball og mat som kommer først i tankene. Det italienske kjøkkenet er velkjent og det er så mye mer enn pizza og pasta.

Som golfnasjon er Italia et ganske ungt land og de har få golfere, noe vi synes er bra for da vi har banene nesten for oss selv. Hver regions kulturelle og gastronomiske tradisjoner gjør landet til et av de mest interessante reisemål i Europa. Golfen i Italia skiller seg vesentlig ut fra Spania og Portugal da mesteparten er medlemsklubber og ikke kommersielle golfresorter for turister. Med nærmere 250 golfbaner så blir dette mer tydelig da mesteparten av golfbanene ligger i et belte fra Roma og nordover. Det er også i Roma og nord i Italia der all industri og penger finnes. Det er bare et 10-talls golfbaner sør om Roma om man ser bort fra Sicilia og Sardinia. Velkommen til La Dolce Vita!

Golfreiser til italia har i de seneste årene begynt å poppe opp på netthinnen til de norske golfentusiastene. Landet har igjennom mange år tiltrukket seg norske turister, når det gjelder helgeturer til Roma, sommerferie ved Gardasjøen eller vinteren i skjønne Toscana.

Golf i Italia

Det er i Roma og den nordlige delen av Italia hvor vi har valgt vår golf destinasjon. Parco de Medici ligger bare noen kilometer unna Roma den italienske hovedstad. Hver regions kulturelle og gastronomiske tradisjoner gjør landet til et av de mest interessante reisemål i Europa.

 

Italia

Roma

Den evige stad Roma har det meste; historiske monumenter og bygninger, trattorior, piazzor, et myldrende folkeliv og utmerkede restauranter – og så et antall riktig bra golfbaner nær sentrum. Hit skal du reise om du vil spille bra golf og få det beste av både mat og kultur.