Golf i Agadir

Golf i Agadir har vokst seg sterkere og kompletterer satsingen på badeturisme i denne turistregionen. Agadir er en forholdsvis moderne by da store deler ble ødelagt under jordskjelvet på 60-tallet. Det nye Agadir er gjenoppbygd langs kysten vel anpasset for turisme.

Det finnes totalt 7 golfklubber men flere har mer enn 18 hull så man kan si at Agadir har et ganske brett tilbud av golfbaner. Den mest kjente og minst spilte golfbanen er uten tvil Golf du Palais Royal d’Agadir som har vært vert for Europatouren et par ganger. Den er helt privat så det er dessverre veldig få som spiller banen. Taghazout Bay Golf Club er det siste tilskuddet som åpnet i 2014. Taghazout Golf er ikke bare en ny golfbane, men også en helt ny turistby basert på en fiskelandsby med en fantastisk strand et par mil nord for Agadir. I Agadir så merker man at golfen er der for å komplementere den øvrige turismen og det er en ordentlig golfresort med både golf og boende.

Golfverter fra Golf Plaisir

I Agadir kan du alltid njuta av Golf Plaisirs service med I Agadir kan du alltid nyte av Golf Plaisirs service med golfverter. Vi er på plass for å hjelpe til med alt det praktiske så du kan fokusere på å spille golf og nyte. Vi gjør alt vi kan for at du skal få en uforglemmelig golfreise til Agadir.

Våre golfreisemål rundt Agadir