Camporeal

Camporeal

Portugals beste golfhotell!

Noen mil nord for Lisboa, rett utenfor den lille landsbyen Torres Vedras ligger den utmerkede golfresorten Campo Real. Her tilbys et fantastisk boende og en veldig trivelig og varierende golfbane med direkte tilknytning til hotellet i et vakkert landskap.

På Camporeal er det lett å kjenne seg bortskjemt. Her bor man staselig på Dolce Camporeal som i 2018 ble utnevnt av World Golf Awards til det beste golfhotellet i Portugal. Hotellet ligger perfekt plassert mer eller mindre midt på golfbanen. Alt er nære og enkelt. Unn deg en spabehandling, spill tennis, ta et avbrekk i bassenget, nyt et godt lokalt vin på din balkong i solen, eller gjør et besøk til Lisboa. På Camporeal finnes alle muligheter for en vellykket golfferie.

Den herlig og varierte golfbanen ligger i vakre omgivelser rundt det fine hotellet som har alt du kan tenke deg av fasiliteter. Hvis du velger å ikke gå for et bad i bassenget etter ferdigspilt førsterunde, er det gode muligheter for å kaste seg ut på ni hull til etter lunsj, da det er heldagsgreenfees inkludert i pakken!

Hvis man ønsker å kombinere golf med kulturelle og gastronomiske opplevelser i Lisboa, er dette en god mulighet!

Fakta

GolfvertJa
Golf AcademyNei
Baner i nærområdet1
Avstand flyplassLisbon Airport 90 km
Avstand golfbane0 m
Nærmeste byTorres Vedras, 11 km

Hva er inkludert i denne reisen?

Pris fra: 11 995,-

7 netter i dobbeltrom
7 frokost og 5 middager
5 heldagsgreenfee
fly
flyskatt
transport av golfbag
service av vår golfvert

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

Missing parameters

Camporeal Golf Club

Camporeal Golf har gjennomgått en hel del forbedringer og er i dag en mye triveligere bekjentskap som man gjerne spiller om og om igjen. Banen ligger vakkert til omkring hotellet og tilbyr 18 varierende hull i delvis kupert terreng som skaper den vakre karakteren på banen.

Camporeal starter med et ganske snilt og ikke altfor langt par 5-hull nedover. Et bra første hull som oppvarming, men se opp for vannet på høyre siden! Deretter følger flere morsomme og spennende hull som vokser for hver dag man spiller dem. Hull 6 er et bra eksempel – her kreves nesten et perfekt utslag for å ha en sjanse for en bra score. Men som sagt, man lærer seg i løpet av dagene på Camporeal hvordan man skal mestre utfordringene på hull 6. Vi anser at de første ni hullene er den tøffere av de to 9-hullssløyfene. De siste ni hullene er litt bredere og snillere, for eksempel hull 17 som er par 5-hull kraftig nedover. Her kan man virkelig fly langt om man treffer rett.

Etter fullført runde kan man sette seg ned i golfrestauranten og nyte en god lunsj og noe kaldt å drikke, samtidig som man titter på innspillene ved det 18. hullet.

Fakta

Antall hull 18
Banekarakter Kupert parkbane
Banefakta Par 72, 5510 4745
HCP-grense 28 for herrar, 36 for damer
Drivingrange Ja, utslag fra gress
Banedesign Donald Steel

Dolce Camporeal

Dolce Hotel Camporeal er et 5-stjerners hotell av veldig høy klasse i perfekt beliggenhet for golfgjester. Her bor man i veldig hyggelig rom med balkong og alle bekvemmeligheter man kan ønske seg. Alt er konsentrert til en og samme bygning, som gjør alt bekvemmelig og smidig under oppholdet. Her tar man heisen for å komme seg til den koselige restauranten Manjapao der man nyter sin frokost og middag. En av dagene inngår dessuten en spesialmiddag på Grande Eschola Fine Dining Restaurant, da er også vin inkludert til maten. Gå ikke glipp av den hyggelige baren – her serveres kalde drikker i avslappende miljø, eller hvorfor ikke besøke hotellets spa som tilbyr skjønne behandlinger. Det finnes også et herlig innendørsbasseng og badstue som er tilgjengelig for den som måtte ønske å skjemme bort sine ømme golfmuskler. Utendørsbasseng er åpent under sommersesongen som også inkluderer noen av de ukene Golf Plaisir har gjester på Camporeal, som gir et forfriskende morgenbad for de som måtte ønske det.

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
BeliggenhetRett ved golfbanen
Rom179 stk. Alle rom med AC, safe, minibar, hårføner, m.m.
FasiliteterInnendørs- og utendørsbasseng (ikke oppvarmet), spa, restaurant, bar m.m.
WiFiPå hotellet finnes trådløs tilknytning til internett uten ekstra kostnad.

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.