?>

Troia

Troia

Avkobling i naturskjønne omgivelser med spennende golf

Naturskjønne Troia er et unikt reisemål med sin beliggenhet på en halvøy, formet av Atlanterhavet og Sado-elven. Denne unike og avkoblende golfdestinasjonen anbefaler vi på det sterkeste å besøke.

Det kan være vanskelig å forstå at man bare er noen få mil sør for storbyen Lisboa når man ser sanddynene strekke seg ut mot Atlanterens bølger. Her ligger en av de aller beste golfbanene i hele Portugal og en resort med egen marina.

Fra Troia ser man over til havnebyen Setúbal på andre siden av bukta, som er den nærmeste større byen, og den ligger bare en 15 minutters båttur unna. Man tar båten over bukta og havner midt i Setúbal som har et stort utvalg av restauranter, barer og forretninger i umiddelbar nærhet. Vil man ha bil med over, så ligger fergeleiet bare fem minutter fra hotellet, like forbi golfklubben.

Fakta

GolfvertJa
Golf AcademyNei
Baner i nærheten7
Avstand flyplass70 km (med ferge). Om transferen går via broa så er transfertiden ca. 1 time og 50 minutter. Fergens tidtabell avgjør reisevei.
Nærmeste byLisboa 60 km (med ferge)
ArrangementerKonkurranser, utflukter, m.m.

Hva er inkludert i denne reisen?

Pris fra: 11 495,-

7 netter i dobbeltrom
7 frokost og 5 middager
5 heldagsgreenfee
fly
flyskatt
transport av golfbag
flyplasstransfer
service av vår golfvert

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner tar lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon14.2℃

Troia Golf Club

Golfbanen i Troia er designet av den amerikanske legenden Robert Trent Jones Sr. Han har skapt en spektakulær links-/seasidebane som er en av de mest fascinerende golfutfordringene i Portugal. I bladet Golf Worlds rangering av Europas beste baner pleier Troia å ligge høyt oppe. Greenene er relativt små med naturlige bunkere som gir spillet til en ytterligere utfordring, mens fairwayene er forholdsvis smale og omgitt av sanddyner og furutrær. Blant de ni første hullene er det flere vakre hull som går langs kysten og Trent Jones har aldri manglet superlativer når det gjelder jobben han gjorde med Troia, som ble åpnet allerede i 1980. Hans favoritt er hull 3, som også er med på listen over det han betegner som de 18 beste han har skapt i sin karriere.

Det som kjennetegner en god golfbane finner man her på Troia. Den er en skikkelig utfordring fra backtee for spillere med lavt handicap, men likevel også en nytelse for de mindre rutinerte spillerne – den er forholdsvis kort, sammenlignet med mange andre baner rundt om i verden. Klubbhuset er nytt, bygd i en rustikk-stil, og har en rekke førsteklasses fasiliteter som pro-shop, bar, og restaurant med stor veranda som vender mot greenen på hull 18. Dessuten er der en utmerket driving range, to putting-greener og et øvingsområde med to korthull designet for nærspillstrening.

Fakta

Banekarakter Skogs-/seasidebane
Banefakta Par 72, 6320 5831 4872
Drivingrange Utslag fra matte og gress
HCP-grense 54
Banearkitekt Robert Trent Jones Sr.
Transport Transport til og fra golfbanen går på faste tider i henhold til rutetabell som informeres på plass. Ønsker man transfer på andre tider for å utnytte heldagsgreenfeen skjer dette på egen bekostning.

Aqualuz Suite Hotel

Hotellet på Troia er bra. Aqualuz Suite Hotel ligger nede i havnen, nær fantastiske Meia Beach. Hotellet, som bare er noen år gammelt, omfatter tre høyhus, Rio, Lagoa og Mar, og har i alt 301 meget tiltalende rom og suiter, samt restaurant og bar. Halvpensjonspakken vår inkluderer middag på flere restauranter, blant annet nede i marinaen som ligger et steinkast fra hotellet. Her er det også kasino for den som vil prøve lykken! Fra marinaen kan man også ta den korte fergeturen over elva til Setúbal, som har et større utvalg av spisesteder i tillegg til forretninger. Og med litt flaks dukker det kanskje opp delfiner langs båtsiden, unikt, akkurat som Troia!

Fakta

Standardstarstarstarstar
BeliggenhetNær strand og marina. ca. 1 km fra golfbanen, transport inkludert.
Rom301 rom. Alle med AC, safe, minibar, hårføner m.m.
FasiliteterInnendørsbasseng, spa, restaurant, bar m.m.
WifiPå hotellet finnes det trådløstinternett uten ekstra kostnad.

Troia Golf Resort

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.