?>

Troia

Troia

Long Stay nære Lisboa

Long Stay skal være mye golf, men også muligheter til å utforske nærområdet. På Troia får man begge deler. Greenfeen som er inkludert gjelder alle dager og man kan se koselige Setubal som ligger på andre siden av fjorden. Fra Setubal kan man også ta seg videre til Lisboa. Her befinner man seg utrolig naturskjønt ute på en vakker halvøy.

Troias har en unik beliggenhet på en halvøy formet av Atlanterhavet og Sado-eleven. Det som karakteriserer Troia bortsett fra den fantastiske golfbanen som er designet av Robert Trent Jones Sr er de lange strendene og det sentralt beliggende kasinoet. Troia har et antall restauranter, butikker, marina og en mindre dagligvarebutikk. Hvis man ønsker bedre utvalg finner man det i Setubal.

Byen er kjent for å ha de beste portugisiske choco frito som er grillet blackfisk som er lett fritert. Den velkjente dessertvinen Moscatel er også fra Setubal. Troias unike beliggenhet gjør at destinasjonen er beskyttet fra regn og kalde vinder takket være omliggende fjell. Dette skaper et varmt og mildt klima. Det er lett å trives på Troia da tempoet er langsomt og skjønt og man har vanskeligheter for å tro at man bare er noen få mil sør for storbymetropolen Lisboa da man ser sanddynene strekker seg langs Atlanterhavet.

Fakta

Golfvert Ja
Golf Academy Nei
Baner i nærheten 7
Avstand flyplass 70 km (med ferge). Om transferen går via broa så er transfertiden ca. 1 time og 50 minutter. Fergens tidtabell avgjør reisevei.
Nærmeste by Lisboa 60 km (med ferge)
Arrangementer Konkurranser, utflukter, m.m.

Hva er inkludert i denne reisen?

Pris fra: 14 690,-

28 netter i leilighet
selvhushold
ubegrenset greenfee på Troia Golf med starttider etter kl. 10.00
fly
flyskatt
transport av golfbag
flyplasstransfer
service av vår golfvert

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner tar lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon15.4℃

Troia Golf Club

Golfbanen i Troia er designet av den amerikanske legenden Robert Trent Jones Sr. Han har skapt en spektakulær links-/seasidebane som er en av de mest fascinerende golfutfordringene i Portugal. I bladet Golf Worlds rangering av Europas beste baner pleier Troia å ligge høyt oppe. Greenene er relativt små med naturlige bunkere som gir spillet til en ytterligere utfordring, mens fairwayene er forholdsvis smale og omgitt av sanddyner og furutrær. Blant de ni første hullene er det flere vakre hull som går langs kysten og Trent Jones har aldri manglet superlativer når det gjelder jobben han gjorde med Troia, som ble åpnet allerede i 1980. Hans favoritt er hull 3, som også er med på listen over det han betegner som de 18 beste han har skapt i sin karriere.

Det som kjennetegner en god golfbane finner man her på Troia. Den er en skikkelig utfordring fra backtee for spillere med lavt handicap, men likevel også en nytelse for de mindre rutinerte spillerne – den er forholdsvis kort, sammenlignet med mange andre baner rundt om i verden. Klubbhuset er nytt, bygd i en rustikk-stil, og har en rekke førsteklasses fasiliteter som pro-shop, bar, og restaurant med stor veranda som vender mot greenen på hull 18. Dessuten er der en utmerket driving range, to putting-greener og et øvingsområde med to korthull designet for nærspillstrening.

Fakta

Banekarakter Skogs-/seasidebane
Banefakta Par 72, 6320 5831 4872
Drivingrange Utslag fra matte og gress
HCP-grense 54
Banearkitekt Robert Trent Jones Sr.
Transport Transport til og fra golfbanen går på faste tider i henhold til rutetabell som informeres på plass. Ønsker man transfer på andre tider for å utnytte heldagsgreenfeen skjer dette på egen bekostning.

Acala Apartments

Acala Apartments ligger praktisk til i samme bygg som dagligvaren. Acala huser også et lite spa-område med oppvarmet innendørsbasseng, badstue og tyrkisk bad. På Acala bor du sentralt i Troia Resort i moderne leiligheter med høy standard. Acalas leiligheter er litt mindre enn de øvrige leilighetene på Troia, men har det samme moderne preg og er innredet i smakfull stil.

Fakta

Beliggenhet Ca. 400 meter fra marinaen. Rett i nærheten av dagligvaren.
Antall leiligheter Veldig begrenset antall. Leilighetene har ett soverom, stue med kjøkkendel. Den totale flaten er på 64 kvm. Alle leiligheter er fullt utrustet med blant annet oppvaskmaskin og vaskemaskin.
Fasiliteter Tilgang til alle fasiliteter på hotellet.

Marina Apartments

Marina Apartments ligger som navnet antyder i marinaen som også er Troias hjerte og sjel. Når høysommer inntar Troia er det full aktivitet i marinaen med overfylte uteserveringer, trubadurer i barene og lange køer til baren. I lavsesongen er det betydelig roligere med kun noen få restauranter og caféer tilgjengelig, men marinaen er fortsatt et bra utgangspunkt med nærhet til alt. Du bor rett ved siden av fergeterminalen og katamaranen som raskt tar deg til Setubal for en hyggelig kveld. Marina Apartments er luksuriøse leiligheter med moderne og funksjonelle møbler.

Fakta

Beliggenhet Ved marinaen i Troia. Ett steinkast fra katamaranen til Setúbal.
Antall leiligheter Ca. 30 stk. Leilighetene har ett soverom, stue og kjøkkendel. Den er totalt 71 kvm. Alle leiligheter er fullt utrustet med blant annet oppvaskmaskin. Vaskemaskin finnes ikke i disse leilighetene.
Fasiliteter Tilgang til fasilitetene på hotellet.

Beach Apartments

Leter du etter fred og ro på en balkong med fantastisk utsikt er Beach Apartments det opplagte valget. Her bor du rett på stranden og får full effekt av den unike naturen i Troia. Fra leiligheten har du de gigantiske sanddynene og den brede stranden i hele synsfeltet. Beach Apartments er romslige leiligheter med høy klasse på både finish og layout. Planløsningen varierer noe avhengig av bygning og etasje.

Fakta

Beliggenhet Ved stranden i Troia.
Antall leiligheter Ca. 30 stk. leiligheter som varier i størrelse mellom 90-200 kvm. Alle leiligheter fullt utrustet med blant annet oppvaskmaskin og vaskemaskin.
Fasiliteter Tilgang til alle fasiliteter på hotellet.

Troia Golf Resort

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.