Golf i Garden Route

Garden Route anses av mange for å være en av Sør-Afrikas vakreste strekker. Her venter en blanding av imponerende kystlinje, sjarmerende byer, vingårder i verdensklasse og ikke minst noen av Sørafrikas fineste golfbaner og golfresorter.

Sør-Afrikas natur er veldig variert. Her finner du grønne fjellområder, lange flate sletter og en lang kyststrekning. Den nordlige delen av landet viser frem det ville Afrika, og her finner du flere nasjonalparker, blant annet Kruger nasjonalpark som er den mest kjente. Parken ligger i provinsene Mpumalanga og Limpopo og er en av verdens rikeste når det gjelder antall dyrearter. Her kan du oppleve “The Big Five” – elefanter, neshorn, afrikanske bøfler, leoparder og løver. Kruger nasjonalpark har en omkrets på omtrent 20 000 kvadratkilometer. Du kan ta deg rundt på egen hånd eller med en guide.

Garden Route anses av mange å være en av de vakreste strøkene i Sør-Afrika. Det er litt forskjellig syn på hvor Garden Route begynner, men den allmenne oppfatningen er at starten går fra Mossel Bay til Storms River langs motorveien N2 og inkluderer byer som Mossel Bay, George, Knysna, Oudtshoorn, Plettenberg Bay og Nature’s Valley.

Området har et havsklima med ganske varme somre og milde, noen ganger kjølige vintre. Det er et vakkert skoglandskap, uberørte strender og hvis du kommer nærmere kysten er det mange muligheter for å både se sel og hval. Her kan du til og med dykke med haier. Det er nesten 300 forskjellige fuglearter langs Garden Route. I fjellene i nærheten av Oudstshoorn er de imponerende grottene, Cango Caves, som tiltrekker seg mange turister.

Garden Route tilbyr også noen av Sør-Afrikas beste golfområder, inkludert Fancourt, Oubaai Golf, Simola Golf og Pezula Golf.

Golf Plaisir’s temareise til Sør-Afrika med guide dekker så å si alt av det heftigste når det kommer til golfbaner langs Garden Route. Her får du også vendt deg til klima, kulturen og storbylivet i Cape Town før du setter ut på en unik og uforglemmelig reise langs Garden Route.

Våre golfreiser til Garden Route