Golf i Garden Route

Garden Route anses av mange for en av Sør-Afrikas vakreste strekker. Her venter en blanding av imponerende kystlinje, sjarmerende byer, viner og ikke minst noen av Sørafrikas fineste golfbaner og golfresorter.

Garden Route anses av mange å være en av de vakreste strøkene i Sør-Afrika. Det er litt forskjellig syn på hvor Garden Route begynner, men den allmenne oppfatningen er at starten går fra Mossel Bay til Storms River langs motorveien N2 og inkluderer byer som Mossel Bay, George, Knysna, Oudtshoorn, Plettenberg Bay og Nature’s Valley.

Området har et havsklima med ganske varme somre og milde, noen ganger kjølige vintre. Det er et vakkert skoglandskap, uberørte strender og hvis du kommer nærmere kysten er det mange muligheter for å både se sel og hval. Her kan du til og med dykke med haier. Det er nesten 300 forskjellige fuglearter langs Garden Route. I fjellene i nærheten av Oudstshoorn er de imponerende grottene, Cango Caves, som tiltrekker seg mange turister.

Garden Route tilbyr også noen av Sør-Afrikas beste golfområder, inkludert Fancourt, Oubaai Golf, Simola Golf og Pezula Golf.

Våre golfreiser til Garden Route