Nyttårsreise til Sør-Afrika

Nyttårsreise til Sør-Afrika

med sørafrikansk guide

Vi har gleden av å tilby en riktig herlig golfreise til Sør-Afrika på nyåret. Reisen starter i Western Cape på klassiske Erinvale som byr på avkobling, golf og besøk hos vinprodusenten Vergelegen Winery. Nyttårshelgen befinner vi oss på Gondwana Game Rreserve og tilbyr en safari i fantastiske omgivelser. På selveste nyttårsaften blir det middag under åpen himmel ute på savannen. Turen fortsetter deretter til paradis for golfere – Fancourt Resort. Men på veien får du sjansen til å spille Pinnacle Point, også kalt Pebble Beach på steroider! Det er ikke uten grunn at Fancourt har vunnet priser for å være landets aller beste golf resort. Etter tre fantastiske dager med golf og en tradisjonell Braaimiddag (sørafrikansk barbecue), går reisen videre til Cape Town hvor turen avsluttes. Det vil være en liten gruppe som vil oppleve håndplukkede hoteller og flotte golfbaner ledet av en sørafrikansk guide.

Fakta

Dato27. des 2019 – 8. jan 2020
Reiselengde13 dager, 12 netter
FlyØkonomiklasse
AvreiseOslo, Gøteborg, København, Stockholm
Min./Max. antall10/26 personer

Hva er inkludert i denne reisen?

Pris fra: 42 995,-

Fly fra Skandinavia med Qatar Airways t/r i økonomiklasse
30 kg. innsjekket bagasje + håndbagasje
Flyskatter
All transfer i henhold til program
3 netter på Erinvale Hotel
2 netter på Gondwana Game Reserve
3 netter på Fancourt Hotel
2 netter på Radisson Red Cape Town
Frokostpensjon
Velkomstmiddag på Erinvale Hotel (ekskl. drikke)
1 lunsj & 2 middager på Gondwana Game Reserve (ekskl. drikke)
Braaibuffet på Fancourt (ekskl. drikke)
18-hullsgreenfee på De Zalze Golf Club
18-hullsgreenfee på Erinvale GC
18-hullsgreenfee på Pinnacle Point GC
18-hullsgreenfee på Fancourt Outeniqua Course
18-hullsgreenfee Fancourt Montagu Course
Forhåndsbestilte starttider
3 Game Drives på Gondwana Game Reserve (safari)
Sørafrikansk guide med på reisen iht. program

Reisen krever minimum 10 reisende og har et maks antall på 26. Perfekt for å nyte i fulle drag samt lære kjenne landet litt bedre gjennom den sørafrikanske guiden som er med på alle transfers, innsjekkinger og golfrunder (ikke på Fancourt eller i Gondwana som har sitt eget personal som tar hånd om gruppen).
Golf Plaisir reserverer seg for justeringer i programmet som står utenom vår kontroll.

Valgfrie tillegg
Avbestillingsbeskyttelse: 6 % av reisens pris. Kontakt oss for bestilling av avbestillingsbeskyttelse.
Reiseforsikring: fra. 767 kr./person. Kontakt oss før bestilling for reiseforsikring.
Enkeltromstillegg: kr. 8 995,-

Avbestillingsregler
Påmeldingsavgift/depositum kr. 7 500 etterbetales ikke.
Avbestilling 80-60 dager før avreise: 40% av reisens pris.
Avbestilling 59-31 dager før avreise: 75 % av reisens pris.
Avbestilling mindre enn 31 dager før avreise: 100% av reisens pris.

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.


Vær akkurat nå

weather-icon22.3℃

Erinvale Golf Club

Erinvale Golf Club er definitivt et must når man snakker om golf i nærheten av Cape Town. Designet av Gary Player, er golfbanen en av de beste golfbanene i Sør-Afrika. Den er vakkert omgitt av Hottentots Holland naturreservat. Foruten en utmerket golfopplevelse finnes det også en opplevelse for øyet. De første ni hullene tilbyr grønne fairwayer i vakkert landskap. De siste ni hullene er mer kupert og spilles mot det imponerende Helderbergfjellet. Her belønnes du med en fantastisk utsikt ved False Bay.

Fakta

Antall hull 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 72 6506 6202 58405222
Drivingrange Utslag fra gress
Banedesign Gary Player

De Zalze Golf Club

De Zalze Golf Club ligger vakkert til ved vingården Spier Estate og er designet av Peter Matkovich, som også har Arabella Golf og Pinnacle Point på sin CV. På De Zalze har Matkovic virkelig utnyttet den imponerende naturen med Blaauw Cliff River som renner gjennom golfbanen. Foruten en hyggelig bane er maten i klubbhuset noe spesielt. Her er det verdt å bli igjen og nyte et utsøkt måltid mens du nyter den imponerende utsikten fra terrassen.

Fakta

Antall hull 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par72, 6369 5937 5083
HCP-grense 54
Drivingrange Utslag från gress
Banedesign Peter Matkovich

Pinnacle Point Golf Club

Med Pinnacle Point Golf Club har Darren Clarke og Peter Matkovich utformet et mesterverk. Golfbanen har beliggenhet i et vakkert landskap, rett inntil havet. Like etter banen åpnet i 2007 ble den valgt ut som en av verdens 10 nye golfbaner av magasinet Travel Leisure. På grunn av sin beliggenhet langs klippene, den vakre utsikten og det fascinerende terrenget må golfbanen spilles med en viss respekt og forsiktighet.

Fakta

Antall hull 18
Banekarakter Seaside parkbane
Banefakta Par 72,  6469 6099 5725 5332 4800
Drivingrange Utslag fra gress
Banedesign Peter Matkovich

Fancourt Montagu

Fancourt Montagu ble opprinnelig desginet av Gary Player, og anses å være en av Sør-Afrikas beste golfbaner. Montagu er, som søsterbanene; Fancourt Outenique og Fancourt Links, alltid i utmerket stand. Montagu var den første golfbanen som ble bygget på anlegget og har siden den gang gjennomgått flere renoveringer og oppgraderinger gjennom årene. Det er en veldig vakker og klassisk parkbane med mange vannhindre og bunkere. Som spiller er det viktig å holde tungen rett i munn og holde konsentrasjonen på de raske greenene. En førsteklasses golfbane utover det vanlige.

Fakta

Antal hull 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par72, 6714 6324 5669 5102
HCP-grense 54
Drivingrange Utslag fra gress
Banedesign Gary Player

Fancourt Outeniqua

Banen er designet av Gary Player. Banen spilles nesten 6000 meter fra gul tee, så den er blant de lengre. Designet på banen er av ypperte klasse og den er herlig rammet inn av fjell og sjøer. Dette er en golfbane hvor man får en deilig naturopplevelse sammen med en uforglemmelig runde golf.

Fakta

Antal hull 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par72, 6312 5986 5603 5194 4954
HCP-grense 54
Drivingrange Utslag fra gress
Banedesign Gary Player

Erinvale Estate Hotel & Spa

Erinvale Estate Hotel & Spa ligger i en historisk omgivelse ved foten av det majestetiske Hottentots Holland Mountains og grenser til den magiske Erinvale Golf Course. Her tilbys et fredelig og minneverdig opphold. Hotellets beliggenhet i «hjertet av Helderberg» er elegant plassert blant private hager, brosteinsbelagte gater og vakre eiker bare 20 minutter fra den historiske byen Stellenbosch.

Hotellets restaurant, Seventeen07, tilbyr kulinariske lekkerheter og Skelligs pub tilbyr en mer tradisjonell pubmat og naturligvis veldig gode drinker. Erinvale Estate Hotel & Spa ligger perfekt til for golfentusiaster i nærheten av Gary Player-designede Erinvale Golf Course. Etter en dag på banen er et godt tips å teste ut Erinvale Spa.

Fakta

Standardstarstarstarstar
BeliggenhetI vakre omgivelser nær Erinvale Golf Club.
Rom56. Alle rom med AC, safe, minibar, hårføner, etc.
FasiliteterUtendørsbasseng, spa, tennis, restaurant og bar.
WifiGratis Wifi

Fancourt Hotel

Boende er kombinert av gammeldags sjarm og moderne luksus. Det bør imidlertid understrekes at det er en veldig avslappende og behagelig følelse i hele anlegget. Selv om Facourt i 2009 ble stemt frem til Afrikas beste Golf Resort på Word Travel Awards, var 2010 året det ble gjort en omfattende restaurering for å konsolidere anlegget som en av verdens beste golfanlegg. Fancourt er også medlem av «The Leading Hotels of the World» og «Great Golf Resorts of the World».

 

The Fancourt Hotel

Hotellet på Fancourt er veldig luksuriøst med alle tenkbare bekvemmeligheter. Rommene er spredt rundt anlegget, og alle har fin utsikt over treningsområdene, Montagu Golf Course eller den hyggelige hagen. Uansett utsikt, kan du nyte den fra balkongen.

 

The Manor House

Hotellets eldre del, «The Manor House», ble bygd i 1859, er et eksklusivt boutiquehotell med luksuriøse suiter og mange fasiliteter som personlig butlerservice. Dette er Fancourts kronjuvel, og her bor du ekstra standsmessig i suiter fra 60 – 155 kvm. Det mangler ingenting her, som du kan forstå, og alle suitene har egen balkong eller terrasse. Ingen barn under 16 år kan bestilles på The Manor House.

Fancourt tilbyr flere restauranter som tilfredsstiller både de som er på jakt etter gourmet eller sultne golfere. Et eksempel er Henry Whites, som står for virkelig høy kvalitet i kulinarisk kunst. Det elegante kunstneriske interiøret viser spennende kunstverk, fantastisk mat og en solid vinliste. Etter en runde på Montagu, kan man med fordel ende opp på «The Club Lounge» der det serves amerikansk «club style food». Sitt inne eller ute, avkjøl deg med en drink og kanskje se på noen sportsbegivenheter på TV. Monet’s ligger med utsikt over første tee på Outeniqua. Her er råvarene lokale og etter sesong. Nyt ferske delikatesser. På La Cantina serves italiensk mat i et komfortabelt og avslappet miljø – åpenbart av en italiensk kokk!

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
BeliggenhetI George, ved golfbanen.
Rom115. Alla værelser med AC, safe, minibar, hårføner m.m.
FasiliteterUtendørs svømmebasseng, tennis, 4 restauranter, barer, café, m.m.
WiFiPå hotellet finnes det trådløs opokobling til internett uten ekstra kostnad.

Gondwana Game Reserve

Vil man ikke ta seg helt bort til Eastern Cape så er det faktisk mulig å oppleve safari på nærmere hold. Gondwana ligger langs Garden Route, noen mil vest for George, ca. 35 mil fra Cape Town og tilbyr en unik mulighet til å se Big 5 i den her delen av Sør-Afrika.

 

Kwena Lodge

Moderne men hyggelige varianter av klassiske afrikanske lodger. Hver suite har åpen planløsning med 180-grader utsikt, bålplass og herlig badekar for å holde seg varm etter den sene game driven (safarien). Fellesområdene inkluderer et stort infinity-pool og en åpen bar & lounge, også utstyrt med et stort dekk med bålplass hvor man kan sitte og nyte en ordentlig «sundowner».

 

Fynbos Villa

Villaene ligger inntil Kwena Lodgene, har 3 soverom med tilhørende baderom med badekar, separat dusj. Planløsningen er åpen med fullt utrustet kjøkkendel, selskapsrom med bålplass og dobbeltdører som leder ut til det store dekket. Villaene er plassert for å gi privatliv og fantastisk utsikt over landskapet.

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
BeliggenhetSentral beliggenhet, tett på det populære Waterfront i Cape Town.
Rom28. Fordelt i forskellige luksus lodger. Alla værelser med AC, safe, hårføner, m.m.
FasiliteterSafari, utendørs bassing, restaurant, bar.
WiFiJa, gratis i lobbyen.

Radisson Red Cape Town

Mer sentralt kan man nesten ikke bo. Radisson Red ligger i et nytt område (Silo) i det pulserende og populære Waterfront, og det er nært alt. Hotellet er helt nytt og konseptet er rødt og moderne med fokus på kunst, mote og musikk. I gatebildet kan du ofte se midlertidige kunstutstillinger og høre på levende musikk. Virkelig deilig er takterrassen med Red Bar hvor utsikten over byen og Table Mountain er fantastisk. Her oppe kan du enten ta en dukkert, sole deg eller bare ta en drink og nyte naturens skue.

Fakta

Standardstarstarstarstar
BeliggenhetI det nye, moderne Silo-området
RomDusj / bad, hårføner, TV, telefon, kjøleskap
RomtyperStudios og suiter
FasiliteterRestaurant, bar, takterrasse, basseng, solterrasse
WifiGratis WiFi

Nyttårsreise til Sør-Afrika

Gavin Grierson

Gavin kommer opprinnelig fra Johannesburg, men med sin passion for Sør-Afrika og dens natur bestemte han seg for å flytte til «The Mother City» (Cape Town). Han har over 20 års erfaring innen turisme og gjestfrihet, som inkludrer event og guide for høyprofilerte kunder. Han har også jobbet for et par av de største curiseselskapene i verden. Gavin elsker å møte nye mennesker fra hele verden og sørger for at du har en fantastisk opplevelse mens du er på tur med ham!


Program

27.desember

Utreise fra Skandinavia med Qatar Airways. Nattfly sammen med minimal tidsomstilling gjør at man kommer til å komme frem overraskende utvilt og klar fra start.

 

28. desember

Ankomst til Cape Town. Transfer til Erinvale og innsjekking på hotellet. Velkomstmiddag på Erinvale Hotel på kvelden.

  • 3 netter på Erinvale Hotel

 

29. desember

Endelig golf! Denne morgenen blir det spill på Erinvale Golf Club. Etter runden blir det et besøk på Vergelegen Winery for å smake på deres eksellente viner.

 

30. desember

Golf på De Zalze Golf Estate. Banen er designet av sørafrikaneren Peter Matkovich og har en herlig beliggenhet langs Blaauwklippen River omringet av vingårder.

 

31. desember

Utsjekking og videre ferd østover for å nyte av Sør-Afrikas fantastisk natur. Dette gjør man som aller beste på Gondwana Game Reserve der nyttårsmiddagen serves i Kwena Lodge.

  • 2 netter på Gondwana Game Reserve i Fynbos Villa inklusive Game Drives (safari), samt 2x frokost, 1x lunsj og 2x middager.

 

1. januar

Safaridag, det blir to stk. «game drives» med lokal guide, en på morgenen og en på ettermiddagen/kvelden. Nyt mat og drikke i herlig natur. Middag ekskl. drikke inngår på kvelden.

2. januar

Utsjekking. Golf på dramatiske Pinnacle Point (inklusiv del i golfbil). Banen ligger rett vest for Mosselbay og noen av hullene henger praktisk talt ut over klippene. Banen har blitt omtalt som Peeble Beach på steroider! Etter golfen går turen videre til Fancourt Golf Estate.

  • 3 netter på Fancourt Hotel i Classic Room inkludert frokost og 1x Braaimiddag ekskl. drikke.

 

3. januar

På Fancourt tilbringes dagene med å nyte og spille på deres fantastiske baner; Outeniqua og Montagu. Denne dagen blir det spill på den førstnevnte av dem.

 

4. januar

Enda en herlig dag på fantastisk Fancourt, i dag spiller vi Montagu Course. Kvelden byr på en herlig sørafrikansk-middag.

5. januar

Utsjekking og transfer til Cape Town

  • 2 netter på Radisson Red i Cape Town

 

6. januar

Denne dagen tar Gavin dere med på en tur rundt i Cape Town. Hvis været tillatter inngår også en tur opp på det magiske Taffelfjellet.

7. januar

Hjemreise med Qatar Airways, avreise kl. 12:35.

Fancourt

Gondwana Game Reserve

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.