Temareise til Sør-Afrika

Temareise med golf i Sør-Afrika

Med sørafrikansk guide

Vi har gleden av å tilby fabelaktig golf i Sør-Afrika våren 2020. Her får du oppleve håndplukkede hotell, suverene golfbaner, vinsmaking og gode middager. Alt under veiledning fra en autentisk sørafrikansk guide. Golf i Sør-Afrika gir en magisk og uforglemmelig golfoppevelse.

Golf i Sør-Afrika står på bucketlisten til veldig mange golfere, og det er ikke uten grunn. Fantasisk gastronomiske opplevelser, herlig kultur, god vin og golfbaner i verdensklasse. Temareisen starter i Western Cape og de frodige dalene øst for Taffelberget. På the Vineyard Hotel finner du ro og skjønnhet men samtidig Cape Town, havet og herlig golf innen rekkevidde. Reisen fortsetter langs Garden Route med et tre dagers stopp i Knysna med luksusopphold på Pezula Estate. Det blir også safari på det utrolig vakre Gondwana Game Reserve og en herlig avslutting på Pearl Valley som ligger i vindistriktet mellom Franchhoek og Paarl.

Uavhengig om du kommer til Sør-Afrika for safari, smake god vin og mat eller spille golfbaner i verdensklasse, er vi sikre på at denne temareisen gjennom dette fantastisk landet vil tilfreddestille din ønsker. Golf i Sør-Afrika er noe vi unner enn hver golf å oppleve.

Fakta

Avreise 202020 mars
Reiselengde13 dager/12 netter hvor 2 er på flyet
AvgangSTO, GOT, CPH, OSL
FlyselskapQatar Airways
Min/Maks antall10/24 personer

Hva er inkludert i denne reisen?

Fly fra Skandinavia-Cape Town via Doha t/r
Maks 40 kg innsjekket bagasje ink. golfbag
All transport er innlagt i programmet
4 netter i Cape Town
3 netter i Knysna
1 natt på Gondwana Game Reserve ink. en 3-rettersmiddag og to safariturer
2 netter i Pearl Valley
Frokostpensjon
En velkomstmiddag exkl. drikke
En Braai buffet (sørafrikansk barbecue)
Vinsmaking på Steenberg Winery
Golf på Steenberg GCC
Golf på Clovelly GC
Golf på Pezula Golf Estate
Golf på Simola GC
Golf på Pearl Valley GC
Deling av golfbil på alle baner
Sørafrikansk guide (engelsktalende)

Mulige tilvalg
Enkeltromstillegg: 7 995 kr
Avdrag for ikke golfere: - 3 500 kr

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon9℃

Steenberg Golf Course

På østsiden av Taffelberget og bare 20 minutter fra Cape Town sentrum finner man Steenberg Golf Course. Banen har en enestående beliggenhet på den gamle gården fra 1682 med en fantastisk innramming av sin egen vingård ved Steenberg Hotel og utsikt over havet False Bay. Banen er designet av sørafrikaneren Peter Matkovich og han har selv sakt at det er en bane han selv kunne spilt hver dag! Golfbanen har siden den åpnet i 1994, fått en real makeover så vanligvis får man spille på Cape Towns beste greener.

Fakta

Antall hull 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 72,  6166 5844 5472 5164
Drivingrange Ja, gressutslag
Design Peter Matkovich

Clovelly Country Club

Clovelly er en klassisk bane som ligger innlands i Silvermine Valley i nærheten av Fish Hoek sørøst om Cape Town. Til tross for nærheten til byen er det en ro, nesten en familiær atmosfære og banen er beskrevet som en vin som bare modner og blir bedre med årene. Dette har gjort banen veldig populær både blant sine egne medlemmer og besøkende. Helt klart noe man ikke burde utelate når man er i Cape Town området.

Fakta

Antall hull 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 72, 5883 5534 5225
Fasiliteter Drivingrange, putting green, tralle/golfbil, leiekøller, caddies, restaurant
Design Charles Molteno Murray (1934)

Pezula Championship Course

Denne fantastiske og prisbelønte 18-hulls banen er designet av David Dale og Ronald Fream, er en enestående golfopplevelse. Med sin beliggenhet og design er det en ultimat bane som passer alle golfere. Ligger på toppen av Knysna Heads som utgjør inngangen til lagunen så utsikten kan ikke annet enn å være spektakulær. Banen har fått utmerkelser for å være en av de mest naturskjønne i verden. Golfbil er obligatorisk og inngår i prisen.

Fakta

Antall hull 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 72,  6355 5963 5630 5195 4592
Fasiliteter Putting green, chipping, tralle/golfbil, leiekøller, proshop, restaurant, garderobe
Design David Dale & Ronald Fream (2001)

Simola Golf

Den unike beliggenheten i fjellet ovenfor Knysna med en fantastisk blikk over lagunen og Knysna Heads, inspirerte golflegenden Jack Nicklaus til å designe en fantastisk golfbane. Siden banen ligger såpass høyt er den beskyttet fra vinden som ofte plager mange kystbaner. Simola tilbyr utfordringer og belønninger til spillere av alle nivåer.

Nå er ikke dette bare en toppbane men her fins det også både hotell og et helt Estate som kombinerer helse og skjønnhetsbehandlinger med state-of-the-art trening og fitnessfasiliteter. Turveier, løping, riding, sykkelstier som oppmuntrer til fysisk og mental helse. Det er også kun et kvarter ned til byen Knysna.

Fakta

Antall hull 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 72,  6033 5189 4595
Fasiliteter Drivingrange, putting green, chipping, tralle/golfbil, leiekøller, proshop, restaurant, garderobe
Design Jack Nicklaus

Pearl Valley Golf

Jack Nicklaus skapelse ligger i en vakker dal mellom Franschoek og Paarl. Banen er omringet av vingårder og langt vekk fra trafikken, så roen inntreffer raskt. Banen åpnet i 2003 og det tok ikke lang tid før den ble omtalt som den beste banen i Western Cape. Siden 2006 har den ligget på topp-10 listen over Sør-Afrikas beste baner av Golf Digest. De siste årene har også Europatouren hatt turneringer her noe som forteller litt om kvaliteten og forholdene på banen. Signaturhullene er nr. 4 og 13 hvor begge byr på majestetiske utsikter over de mektige fjellsidene og innsjøene.

Fakta

Antall hull 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 72,  6397 5876 4685
Fasiliteter Drivingrange, putting green, chipping, tralle/golfbil, leiekøller, proshop, restaurant, garderobe
Design Jack Nicklaus (2003)

The Vineyard

The Vineyard, med over 200 år historie i sine vegger, og ligger i en stor park i den grønne forstaden Newlands. I nærheten av elven Liesbeek, med behagelig gangavstand til kjøpesenteret Cavendish og bare 10 minutter fra det populære Victoria & Alfred Waterfront er et godt utgangspunkt i Cape Town. Det vakre anlegget er Lady Anne Barnards originale hjem, der soverommet er blitt redesignet av de anerkjente arkitektene Jack Barnett og Revel Fox. Her fins alt fra enkeltrom til familiesviter med utsikt mot både fjell og gård og rommene er utsmykket med verk av mange ledende sørafrikanske kunstnere. The Vineyard har to utmerket restauranter og tilbyr utover det to bassenger- en utendørs omringet av solsenger og en innendørs som er oppvarmet, ett Fitness Center og sist men ikke minst et internasjonalt spa. The Vineyard er miljøbevisste så ved å «leve grønt» har de tatt et ansvar for å sikre at bærekraftig utvikling blir integrert i hele hotellet. Hotellet er kjent for sin gode og effektive service, og er inngangsporten til alle gleder i Cape Town.

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
Beliggenhet10 minutter fra Waterfront.
RomDusj/bad, hårføner, tv, telefon, AC, klesskap, kaffe/te, minibar.
Romstyper180 rom. Courtyard standard/deluxe, Mountain standard/deluxe, suites, leiligheter.
FasiliteterRestaurant, bar, basseng, gym, spa, hage, joggesti, parkering.
InternettGratis WiFi

Pezula Resort Hotel & Spa

En nydelig golfresort rett utenfor Knysna langs den ikoniske Garden Route. Her bor man med en unik utsikt oppe på Krysna Heads som danner selve inngangen til lagunen der byen ligger og rett utenfor døren er golfbanen som også er et must å spille. Det er en 5 stjernes resort med totalt 78 lekre luksus sviter. Foruten om golfen finnes det mange flere aktiviteter å velge mellom. For eksempel, riding, kanopadling, turstier, tennis og helikopterturer. De har også en «shuttle service» til en avsidesliggende strand etc. Pezula har et Spa & Gym som har fått mange utmerkelser. Zachary`s restaurant har ikke bare gode lunsjer og middager men også piknikkurver hvis du vil spise ute i naturen. Pezula er ikke bare et luksuriøst feriested, men et reisemål fylt med forskjellige aktiviteter å velge mellom. I tillegg har du bare 10 minutter med taxi til Knysnas lille sentrum og Waterfront hvor det er mange restauranter.

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
BeliggenhetVed Pezula Golf Club.
Rom78 sviter. Alle rom har AC, safe, hårføner etc.
FasiliteterUtendørsbasseng, spa, gym, bar, restaurant, etc.
WifiTilkobling til trådløst internett uten ekstra kostnad.

Gondwana Game Reserve

Hvis du ikke vil helt til Eastern Cape, kan du faktisk oppleve safari på nærmere hold. Gondwana ligger langs Garden Route, noen mil vest for George, omtrent 35 mil fra Cape Town og tilbyr en unik mulighet til å se Big 5 i denne delen av Sør-Afrika.

 

Kwena Lodge

Moderne, men koselige varianter av klassiske afrikanske hytter. Hver suite har en åpen planløsning med 180 graders utsikt, peis og nydelig badekar for å holde seg varm etter en lang dag. Fellesarealene inkluderer et stort evighetsbasseng og en åpen bar og salong, også utstyrt med en nydelig peis og stort dekk for å sitte og nyte en ekte “sundowner”.

 

Fynbos Villa

Villaene ligger rett ved siden av Kwena Lodges, har 3 soverom hver med tilknyttet bad med badekar, separat dusj og dobbel vask. Åpen planløsning med fullt utstyrt kjøkken, stue med peis og doble dører som fører ut til verandaen der det er en innebygd grillplass (Braai). Soverommene har sittegruppe, privat veranda ute og gass peis. Villaene ligger slik at du vil få privatliv med fantastisk utsikt over landskapet.

Fakta

Standardstarstarstarstar
BeliggenhetI hjertet av den klassiske Garden Route.
RomBaderom med dusj og badekar, twin senger eller dobbeltsenger, peis.
RomstyperKwena Lodge, Villas, Tented Camp
FasiliteterRestaurant, bar, lounge, basseng, veranda.

Pearl Valley Hotel

Takket være Jack Nicklaus topp rangerte signaturbane Pearl Valley, har det lenge vært verdt å besøke den frodige dalen mellom Paarl og Franschhoek. Nå kan du også bo her takket være det nye boutiquehotellet Pearl Valley Hotel by Mantis. Dalen mellom det majestetiske Simonsfjellet og Drakenstein-fjellene er helt fortryllende med både Franschhoeks fantastiske restauranter og mange vingårder innen rekkevidde. Sammen med golfbanen er Pearl Valley Hotel by Mantis en førsteklasses etablering som ligger på det prisbelønte Val de Vie Estate. Hotellet er nytt, friskt, lite og ekte. Det har totalt 38 rom som ligger en kort sandwedge fra klubbhuset. Der har du tilgang til et basseng, en veldig god restaurant med de beste vinene og en bar med et stort utvalg av single malt whisky.

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
BeliggenhetVed klubbhuset på Pearl Valley
Rom38. Alle rom med AC, safe, hårføner etc.
FasiliteterUtendørsbasseng, restaurant, bar, etc.
WifiTilkobling til trådløst internett uten ekstra kostnad.

Reisens program

20 mars

Avreise fra Skandinavia

Utreise fra Skandinavia. Nattfly om bord på Qatar Airways med minimal tidsjusteringer gjør at man kommer frem overraskende utvilt.


21 mars

Ankomst Cape Town. Innbydelse til velkomstmiddag på The Vineyard Hotel.

  • 4 netter på The Vineyard Hotel, Courtyard Deluxe room med frokost
  • Velkomstmiddag exkl. drikke

22 mars

Golf på Steenberg GC

Endelig golf! Spill på den klassiske Steenberg Golf Club. Etterfulgt med vinsmaking fra Steenbergs gode viner.


23 mars

Taffelberget og golf på Clovelly GC

På formiddagen blir det en tur opp på taffelberget for å bli imponert av den nydelige utsikten over Cape Town og kysten camps Bay (taubanen er væravhengig). Reisen fortsetter til Clovelly Golf Club, som er en av de bedre banene i nærheten av Cape Town, for å få en deilig ettermiddagsrunde.


24 mars

Fridag i Cape Town

Dette er en dag vi tar det rolig hvor du kan benytte deg av alternative aktiviteter og oppleve alt som Western Cape har å tilby. Kanskje et besøk til Robben Island der Nelson Mandela satt fengslet? Eller frister en tur til Godahoppsudden? Vi kan forhåndsbestille utflukter så vidt man ikke bare vil nye en rolig dag.


25 mars

Utsjekk og fortsetter ferden østover mot sentrum av byen langs Garden Route – Knysna. Her blir det et luksuriøst opphold på toppen av de mektige Knysna Heads der Pezula Estate ligger med hotell og golfbane.

  • 3 netter på Pezula Hotel, Deluxe room med frokost

26 mars

Golf på Pezula GC

Golf på Pezula Golf Course. En spilledag som byr på herlig golfbane og ikke mist mektige utsikter over både havet og Knysnas lagun.


27 mars

Golf på Simola Golf Estate

Denne dagen blir det spill på Jack Nicklaus signaturbane Simola Golf Estate som ligger litt nord for lagunen.


28 mars

Kveldsafari

Utsjekk og transport vestover hvor det blir en natt på Gandwana Game Reserve. Ettermiddagen byr på game drive og naturligvis blir det en liten drinkstopp for en «sun downer». Middag inngår på kvelden.

  • 1 natt på Gondwana Game Reserve, Kwena Room med frokost, middag, (exkl drikke)
  • 2 Game Drives

29 mars

Morgensafari

Morgensafari før avreise til Pearl Valley i «the winelands».

  • 2 netter på Pearl Valley Hotel by Mantis, One bedroom suite med frokost.

30 mars

Golf på Pearl Valley GC

Golf på Pearl Valley Golf Course. Nok en høyt rangerte bane i Sør-Afrika av legenden Jack Nicklaus. Kvelden byr også på en deilig sørafrikansk Braai-middag.


31 mars

Hjemreisen starter

Utsjekk og hjemreise fra Cape Town med Qatar Airways.


1 april

Ankomst Skandinavia

Tilbake i Skandinavia på morgenen/formiddagen avhengig av din endelige destinasjon.

 

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.