?>

Durban, KwaZulu-Natal

Durban, KwaZulu-Natal

Velkommen til det makeløst vakre Sør-Afrika!

Golf i Sør-Afrika. Kan det bli bedre? På denne reisen tar vi for oss både nord og sør for byen Durban, som ligger på Sør-Afrikas østkyst, for å oppleve noe av det beste landet har å tilby for de som vil spille golf i KwaZulu-Natal.

Sør for Durban ligger KwaZulu-Natals kyst med sine fantastiske strender og fine golfbaner. Her bor vi og spiller på en av KwaZulu-Natals beste golfbaner – Selborne Hotel Spa & Golf Estate. Deretter setter vi kursen nordover mot Delfinkysten og vårt neste stopp. Her møter vi en uberørt kystlinje, vakker natur, innslag av den rike Zulu-kulturen og fantastisk hotell og golfbane på Fairmont Zimbali Resort.

Som smør på flesk kommer vi også til å reise en dagstur for å spille en av KwaZulu-Natals populære golfbaner, Prince’s Grant Golf Course.

Fakta

GolfvertJa
Golf AcademyNei
Baner i nærområdet20.
Avstand flyplassKing Shaka International Airport. Selborne Hotel 110 km, Fairmont Zimbali Hotel 15 km
Nærmeste byDurban. Selborne Hotel 73 km, Fairmont Zimbali Hotel 39 km
ArrangementTurneringer, utflukter m.m.

Hva er inkludert i denne reisen?

Pris fra: 25 495,-

5 netter på Selborne Golf Estate Hotel & Spa
5 netter på Fairmont Zimbali Resort
frokostpensjon
velkomstmiddag "Braai Dinner" på Selborne Hotel
3 greenfees på Selborne Golf Club
2 greenfees på Zimbali Country Club
1 greenfee på Prince's Grant Golf Course
all transfer i henhold til program
flyreise
flyskatt
mat på fly
transport av golfbag
flyplasstransfer
service av vår golfvert

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner tar lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon19.4℃

Selborne Golf Club

Selbornes golfbane byr på 18 hull med fairways rundt en av de eneste to privateide kystskoger i Sør-Afrika. En golfrunde på Selborne lover en utfordring, men gir også muligheten til å nyte fantastisk natur. Har man flaks kan man til og med få øye på ville dyr. Banen og omgivelsen er bedårende og de utfordringene man får på banen har gjennom årene vært vanskelig selv for spillere på Sunshine Tour.

Golfbanen er designet av Denis Barker, en av de opprinnelige eierne av Selborne Golf Estate Hotel and Spa, og er en utfordring fra første slaget. Strategist plassert vann er å finne på de fleste hull. Sørkysten, som også kalles Sør-Afrikas golfkyst, har et tropisk klima og er perfekt for golfopplevelser året rundt.

Klubbhuset tar deg imot etter 18 hull og her sitter man fint med utsikt over den vakre banen.

Fakta

Antall hull 18
Banekarakter Seasidebana
Banefakta Par 72,  6040 5614 5280 4797
Drivingrange Nei
Banedesign Dennis Barker

Zimbali Golf Club

Zimbali Country Club ligger langs kysten rett nord for Durban og byr på en utrolig vakker og varierende golfbane. Banen er designet av den tidligere British Open vinneren, Tom Weiskopf, og hele anlegget har et stort miljøfokus, hvilket innebærer at utsalgsstedene ofte er plassert på noen vanskelig steder for å unngå miljøpåvirkning.

De første elleve hullene går i kupert landskap med vakker utsikt og de siste syv hullene går inn i Zimbalis skoger. Kondisjonen på banen er fantastisk bra og Zimbali er en mellomvanskelig golfbane som er blant de aller beste i området.

Klubbhuset er designet og innredet i et klassisk afrikansk tema med mange håndlagde detaljer, dekor og møbler. Klubbhusets opphøyde terrasse gir en uovertruffen utsikt over kystområdet og havet. Alt dette kombinert med førsteklasses service, utmerket mat og velutrustet golfshop bidrar til en fantastisk golfopplevelse.

Fakta

Antall hull 18
Banekarakter Skogsbana
Banefakta Par 72,  6524 6052 5558 4964
Drivingrange Ja, utslag fra gress
Banedesign Tom Weiskopf

Prince's Grant Golf Course

Det er den vakre naturen som gjør Prince’s Grant Golf Course til noe helt spesielt. Golfbanen er bygd mellom fire åser, ikke langt fra havet. Flere av golfbanens teesteder ligger plassert høyt og gir fantastisk utsikt over området og det Indiske hav. Det her er en golfbane som passer de fleste. Prince’s Grant er populær blant de som spiller golfbanen for første gang. Her ser man alltid de hindre som finnes på hullet, og du finner ingen kjedelige overraskelser. Derimot er vinden det som kan ødelegge en eller god golfopplevelse for spillerne på Prince’s Grant Golf Course.

Fakta

Antal hull 18
Banekarakter Park-/Seasidebana
Banefakta Par 72, 6253 5836 5373 4976
Drivingrange Ja, utslag fra gress
Banedesign Peter Matkovich

Selborne Golf Estate Resort & Spa

Beliggenhet rett utenfor den naturskjønne byen Pennington på KwaZulu-Natals South Coast noen mil sør for Durban. Selborne Golf Estate kjennes som et urørt gjemmested med gode fasiliteter. Idéen var å skape et ordentlig «getaway» med en genuin klassisk følelse, i nærheten av havet og en ordentlig bra golfbane. Det firestjerners boutiquehotell motsvarer disse kravene og byr dessuten på en bra restaurant med fine råvarer fra traktene, egen beach club og naturligvis et forfriskende basseng.

Det er et avslappende hotell i frodige grønne omgivelser på den stille østkysten av Sør-Afrika. Navnet kommer fra den opprinnelige eieren, Lord Selborne, og gården bygdes i 1954. Det er fortsatt bevart en del fin panel, vinduer og gulv som opprinnelig ble importert fra England.

Fakta

Standardstarstarstarstar
BeliggenhetRett sør for Durban
RomDusj/bad, hårføner, TV, telefon, AC, minibar, kaffe & te, balkong/terrasse
FasiliteterRestaurant, bar, pool, soldekk, privat strand, spa, badstue, parkering
WiFiKostnadsfritt wifi i fellesområder.

Fairmont Zimbali Resort

Rett nord for Durban ligger Fairmont Zimbali Resort som holder femstjerners standard. Hotellet er bygd inn i åssiden med høy beliggenhet, noe som gir fantastisk utsikt over det Indiske hav. Har du flaks kan du se hvalene fra hotellets terrasse.

I tilknytning til den innbydende lobbyen finner du den hyggelig hotellbaren Vinum. Et fantastisk sted å nyte en drink innen middagen. Det finnes et antall restauranter på Fairmont Zimbali Resort. Her finnes blant annet den hyggelig à la carte-restauranten som byr på klassisk «fine dining». Den indiske restauranten OSA byr på et spennende kjøkken med herlig retter. Regionen er kjent for sine kryddersterke gryter. Bufférestauranten Coral Tree byr på en frisk buffé med smaker fra ulike deler av verden. Noen av restaurantene er kun åpne under høysesong.

Hotellrommene ligger i to fløyer ved siden av lobbyen. Rommene er av god størrelse, noe som passer oss golfere godt. De er både smakfulle og moderne innredet, i mørk tre og lyse farger for øvrig. Alle hotellrommene har egen balkong som enten vender mot havet eller mot den frodige vegetasjonen som omgir hotellet. Nedenfor hotellbygget ligger det hyggelig bassengområdet. På ettermiddagen er dette et perfekt sted å tilbringe et par timer etter golfrunden. Bassengbaren tilbyr noe for enhver smak.

På Fairmont Zimbali Resort finner du naturligvis også et fantastisk spa med stort tilbud av behandlinger. Reosrten har en lang rekke aktiviteter for den som ønsker. Her kan du spille tennis og squash, vandre rundt i den «botaniske hagen» eller besøk anleggets beach club.

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
BeliggenhetCa. 30 minutter nord for Durban
Rom154 rom. Alle rom med dusj/bad, hårføner, TV, telefon, AC, safe, minibar, te/kaffe, balkong/terrasse
FasiliteterRestaurant, bar, pool, spa, ulike aktiviteter
WiFiTrådløst internett på hotellet utan ekstra kostnad.

Incredible KwaZulu-Natal

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.