Hacienda del Alamo
- Tilbake i vårt vårprogram 2022!

Hacienda del Alamo

Kanongolf i fred og ro!

En liten bit sør for flyplassen i Alicante og Torrevieja ligger Murcia-regionen. I begynnelsen av århundret ble det bygget titalls nye golfbaner i dette området. En av de absolutt beste er Hacienda del Alamo. Golfbanen sto klar i 2006, men anlegget har savnet et bra hotell. Nå som Sheraton Hacienda del Alamo åpner har vi et komplett golfreisemål i beste klasse!

Vi befinner oss i et stort landbruksområde mellom regionen Murcia og den historiske byen Cartagena. Murcia er en stor universitetsby med et stort utvalg av shopping, restauranter, attraksjoner og et pulsende natteliv. Cartagena er en sjarmerende mindre havneby med fine restauranter og en interessant historie med mange minnesmerker fra romertiden. Begge byene har Hacienda del Alamo som naturlig utfluktsmål. For øvrig vil oppholdet på Hacienda del Alamo være preget av fred, ro og god golf.

Fakta

GolfvertJa
Golf AcademyNei
Baner i nærområdet16
Avstand til golfbane0 m
Avstand til flyplassAlicante International Airport, 117 km
Nærmeste byMurcia, 46 km
ArrangementTurneringer, utflukter mm.

Hva er inkludert i denne reisen?

7 netter i dobbeltrom
7 frokoster og 5 middager
5 heldagsgreenfee
fly
flyskatt
flyplasstransfer
service av vår golfvert

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon19.7℃

Hacienda del Alamo

Hacienda del Alamos golfbane sto klar i 2006 og har, til tross for at den ikke er veldig kjent, alltid blitt rangerte høyt internasjonalt blant de som spiller banene i området. Dave Thomas har designet en 18-hullsbane med ambisjoner om å tilby en ordentlig mesterskapsbane og han har lykkes. Banen er fra bakerste tee en av Spanias lengste og også fra de normale gule og røde teeboksene er den en utfordring å ta seg gjennom.  Som mange andre baner mellom Murcia og Cartagane er Hacienda del Alamo en slags ørkenbane med wasteareas inntil hullene på store deler av banen. Roughen har skarpe kanter, noe som gir hvert hull en tydelig kontur og spilleren får en klar oppfatning om hvor man kan misse og fortsatt få spille fra gress. Det er visuelt lekkert og layoutmessig tydelig. Banen er svakt kupert med en del onduleringer ved greenområdene. Flere vann kommer i spill på noen av hullene. På de to fine par 3 hullene; 8 og 12, må man fly ballen et godt stykke over vannet for å nå green. I nærheten av klubbhuset er det også flere vannhindre som kan skape dramatikk i form av utslag fra teesteder på øyer ute i vannet. Både hull 9. og 18. er to fine par 5-hull med vann langs høyresiden inn mot niende greenen og så vann langs med venstresiden inn mot attende, som er et tøft og bra avslutningshull der alt kan skje.

Hacienda del Alamo har en fantastisk fin Golf Academy med god drivingrange, flere chip- og pitchgreener, stor puttinggreen og seks komplette korthull som passer perfekt for trening.

Her finner du også et storslagent klubbhus med proshop, hyggelig bar og restauranter med en stor terrasse der lunsjen kan nytes i solen med utsikt over den dramatiske avslutningen.

Fakta

Antall hull 18
Banekarakter Parkbane med ørkenkarakter
Banefakta Par 72, 6724 6375 5994 5534
HCP-grense 54
Drivingrange Ja, utslag fra gress
Banedesign Dave Thomas

Sheraton Hacienda del Alamo

Sheraton Hacienda del Alamo åpnet portene sommeren 2018 og er et etterlengtet tilskudd til resorten. Et moderne golfhotell med 156 smakfullt innredet rom spredt ut i lave bygg langs med golfbanens første fairway.

I hovedbygget finner du resepsjon, bar, restauranter, spa, konferanselokaler, selskapsrom og øvrige fasiliteter. Utover den store matsalen hvor det serveres frokost og middag, er det en à la carte-restaurant med Nikkei-tema. Nikkei er en fusjon mellom japansk og peruansk kokkekunst som sprer seg i gourmetkretser verden over. Anbefales varmt for den som ikke har prøvd tidligere. I spa- og wellnessavdelingen finner du badstue, dampbad, spadusj og et bredt spekter av massasjer og behandlinger. Tennisbaner, padelbaner og lignende sportsfasiliteter finnes ikke på hotellet, men derimot i resortens separate sportssenter.

Innen hotellet åpnet har bygget gjennomgått en fullstendig renovasjon. Så vel som alle hotellrommene er også fellesarealene moderne innredet i lyse farger. Hotellet har 128 vanlige hotellrom og 26 større suiter med både stue og soverom. Alle rom er funksjonelt innredet med de fasiliteter vi forventer oss på et nyåpnet Sheraton-hotell. Hotellbygningene omgir hotellets hage og bassengområdet hvor mange av våre gjester vil tilbringe ettermiddagen etter golfen med en god bok og en velsmakende drink fra bassengbaren. Hacienda del Alamo og det nye Sheraton-hotellet er godt egnet for de som søker en avslappende golfferie i et stressfritt miljø med virkelig god golf, mat og hyggelig hotell.

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
BeliggenhetVed første hullets fairway.
Rom156. Alle rom med AC, safe, minibar, hårføner mm.
FasiliteterUtendørsbasseng, restauranter, barer, sportssenter, spa, mm.
WiFiPå hotellet er det trådløs tilkobling uten ekstra kostnad.

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.