Hacienda del Alamo
- Tilbake i vårt vårprogram 2022!

Hacienda del Alamo

Long Stay med lugn och ro!

En liten bit sør for flyplassen i Alicante og Torrevieja ligger Murcia-regionen. I begynnelsen av århundret ble det bygget titalls nye golfbaner i dette området. En av de absolutt beste er Hacienda del Alamo. Golfbanen sto klar i 2006, og har finner du fine leiligheter med kort gåavstand til klubbhuset!

Vi befinner oss i et stort landbruksområde mellom regionen Murcia og den historiske byen Cartagena. Murcia er en stor universitetsby med et stort utvalg av shopping, restauranter, attraksjoner og et pulsende natteliv. Cartagena er en sjarmerende mindre havneby med fine restauranter og en interessant historie med mange minnesmerker fra romertiden. Begge byene har Hacienda del Alamo som naturlig utfluktsmål. For øvrig vil oppholdet på Hacienda del Alamo være preget av fred, ro og god golf.

Fakta

Golfvert Ja
Golf Academy Nei
Baner i nærområdet 16
Avstand golfbane 300 meter til klubbhuset
Avstand flyplass Alicante International Airport, 117 km
Nærmaste by Murcia, 46 km
Arrangement Turneringer, utflukter, mm.

Hva er inkludert i denne reisen?

28 netter i leilighet
selvhushold
ubegrenset greenfee under oppholdet
fly
flyskatt
flyplasstransfer
service av vår golfvert

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon11.5℃

Hacienda del Alamo

Hacienda del Alamos golfbane sto klar i 2006 og har, til tross for at den ikke er veldig kjent, alltid blitt rangerte høyt internasjonalt blant de som spiller banene i området. Dave Thomas har designet en 18-hullsbane med ambisjoner om å tilby en ordentlig mesterskapsbane og han har lykkes. Banen er fra bakerste tee en av Spanias lengste og også fra de normale gule og røde teeboksene er den en utfordring å ta seg gjennom.  Som mange andre baner mellom Murcia og Cartagane er Hacienda del Alamo en slags ørkenbane med wasteareas inntil hullene på store deler av banen. Roughen har skarpe kanter, noe som gir hvert hull en tydelig kontur og spilleren får en klar oppfatning om hvor man kan misse og fortsatt få spille fra gress. Det er visuelt lekkert og layoutmessig tydelig. Banen er svakt kupert med en del onduleringer ved greenområdene. Flere vann kommer i spill på noen av hullene. På de to fine par 3 hullene; 8 og 12, må man fly ballen et godt stykke over vannet for å nå green. I nærheten av klubbhuset er det også flere vannhindre som kan skape dramatikk i form av utslag fra teesteder på øyer ute i vannet. Både hull 9. og 18. er to fine par 5-hull med vann langs høyresiden inn mot niende greenen og så vann langs med venstresiden inn mot attende, som er et tøft og bra avslutningshull der alt kan skje.

Hacienda del Alamo har en fantastisk fin Golf Academy med god drivingrange, flere chip- og pitchgreener, stor puttinggreen og seks komplette korthull som passer perfekt for trening.

Her finner du også et storslagent klubbhus med proshop, hyggelig bar og restauranter med en stor terrasse der lunsjen kan nytes i solen med utsikt over den dramatiske avslutningen.

Fakta

Antall hull 18
Banekarakter Parkbane med ørkenkarakter
Banefakta Par 72, 6724 6375 5994 5534
HCP-grense 54
Drivingrange Ja, utslag fra gress
Banedesign Dave Thomas

Hacienda del Alamo Residences

Sheraton Hacienda del Alamo er en resort med mengder av leiligheter og villaer i allslags stiler, størrelser og prisklasser. Vår Long Stay-pakke er anordnet til 100 nyinnredet leiligheter beliggende i hyggelige toetasjes hus  rundt et eget lite bassengområde, et par hundre meter fra klubbhuset. Her kan du bo komfortabelt i romslige leiligheter med alle fasiliteter som kan være nødvendig for en avslappende Long Stay-ferie.

Området kalles Hacienda del Alamo Residences og administreres av samme selskap som driver selve golfanlegget. Resepsjonen og servicedisken for leilighetene ligger i klubbhuset. Midt imellom leilighetene og golfklubben ligger hotellet, hvor fasilitetene er tilgjengelig også for Long Stay-gjester mot en avgift. Når man er på Hacienda del Alamo som Long Stay-gjester hos Golf Plaisir, er man midlertidig golfmedlem og har derfor fritt spill under hele oppholdet. Du spiller når det er ledig eller booker tid et par dager før respektiv spilledag. Hotellgjestene har ofte sine starttider reservert på morgenen, noe som innebærer at det en del dager bare er mulig å spille på ettermiddagene. Hacienda del Alamo er et bra valg for deg som vil spille mye golf på en bra bane i løpet av Long Stay-oppholdet.

Fakta

Standard starstarstarstar
Beliggenhet 300 meter fra Hacienda del Alamos klubbhus.
Leiligheter 100. Alla leilighetene fullt utrustet med 2-3 soverom.
Fasiliteter Restaurant, spa, heis, gym, parkering, café, tennis mm.
WiFi I leiligheten har du trådløs internett uten ekstra kostnad

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.