La Sella

La Sella

Golf i nasjonalparken

Helten og Ryder Cup kapteinen José Maria Olazabal gjorde ikke bare et mirakel med det Europeiske laget i Chicago høsten 2012. Han har også skapt et antall veldig fine golfbaner. En av disse er 27-hullsanlegget La Sella Golf Course som ligger nord for Alicante.

Ved foten av fjellet Montgó, midt mellom Alicante og Valencia ligger La Sella i nasjonalparken med samme navn. La Sella er et komplett golfanlegg; 27 hull designet av José-Maria Olazabal, fine treningsområder i en herlig natur, alt et steinkast fra det komfortable femstjernershotellet. Golfbanen ble åpnet i 1992 og man har suksessivt renovert hver 9-hullsrunde. Denne total renovering av greenområdene og bunkere ble avsluttet etter sommeren 2021. De som nå besøker La Sella kommer til å bli møtt av en delvis ny og oppdatert golfbane der også visse hull har fått en helt ny strekning. Vil du ta en pause fra golfen har du kort vei til to byer, Denia er den litt større med shopping og noen veldig gode restauranter eller rolige Javea med fine strender for behagelige stunder på dagen som på kvelden.

Fakta

Golfvert Ja
Baner i nærområdet 10
Avstand flyplass Alicante Airport, 100 km
Avstand golfbane Ved siden av golfbanen
Nærmeste by Dénia, 7 km
Arrangementer Konkurranser, utflukter mm.

Hva er inkludert i denne reisen?

Pris fra: 12 995,-

7 netter i dobbeltrom alternativt. leilighet
7 frokoster og 5 middager + et glass vin/øl/brus
1 fri entré til spaanlegget eksklusive behandlinger
4 heldagsgreenfee på La Sella
1 greenfee på El Bosque
flyg
flyskatt
transport av golfbag
flyplasstransfer
service av vår golfvert

Tilgjengelige romtyper
Du kan velge mellom standardrom med fransk balkong og superiorrom med balkong og bedre utsikt på Denia Marriott La Sella Golf Resort & Spa.

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Greenfeepakke
Vær oppmerksom på at på noen av våre avreiser spiller man på La Sella (4 helgedagsgreenfee) og La Bosque (1stk 18-hullsgreenfee), og under andre uker bare på La Sella (5stk helgedagsgreenfee).
For å finne ut hva som gjelder for reisen din, klikk på informasjonsknappen ved bestillingen.

Vær akkurat nå

weather-icon31.5℃

La Sella Golf

Går det å finne en god golfbane i Spania som ikke er omringet av hus? Nja, men La Sella er kanskje det nærmeste man kan komme. José-Maria Olazabals skapelse ligger vakkert innlemmet i naturreservatet Montgó med bare et fåtall hus innen rekkevidde. Banens tre nihulls-sløyfer er oppkalt etter ulike vinder. Den første gule sløyfen heter Llebeig – den varme vinden fra Sahara på det Valencianske språket, og her har man fin utsikt over nasjonalparken og lay-outen gjør at man ofte har brukt for alle køllene i bagen. Llebeig har et ganske enkelt åpningshull som etterfølges av en del ganske smale hull med godt voksne pinjeskogkorridorer. Hull 7 er ett av banens vanskeligere par 4-hull og måler over 400 meter fra klubbtee.

Den andre røde sløyfen, Gregal, er oppkalt etter den vinden man i antikken benyttet for å segle til Hellas. Her kan man på flere hull være lite mer vågal med driveren og det er i det hele en mer åpen bane. Det er en god miks mellom vanskelige og flere lettere hull der den som slår langt har mulighet til å nå greenen på ett slag, i alle fall når det er medvind. Hull 7 og 8 har mer vann i spill og de siste hullene byr på en spennende avslutning.

Den siste og nyeste sløyfen heter Mestral, oppkalt etter vinden i nord. Selv om havet ligger en godt stykke fra golfbanen så har man en spektakulær utsikt mot havet, Segariafjellet og naturparken Montgó. La Sella Golf har også et gedigent treningsområde og en bra drivingrange.

I 2021 ble et omfattende renoveringsarbeid av La Sellas 27 hull avsluttet. Greenene er nå faste og jevne med bermudagress. Alle bunkerne er renovert og mange er blitt flyttet som en tilpasning til hvordan golfen er blitt utviklet med flere og flere langtslående spillere. Visse hull har fått en helt ny banestrekning så de som tidligere har besøkt La Sella siden åpningen 1992 har delvis en helt ny og oppdatert golfbane å se frem til.

 

Fakta

Antall hull 27
Banekarakter Parkbane
Banefakta Llebeig, Par 36 3167 3016 2651 2369
Gregal, Par 36 3065 2948 2576 2312
Mestral, Par 36 3058 2782 2501 2248
HCP-grense 54
Banearkitekt José-Maria Olazabal

El Bosque Golf Club

El Bosque ligger i vakre middelhavsomgivelser, med fantastisk utsikt over havet og frodige grønne fairways. El Bosque Golf Club er en utfordring for spillere på alle nivåer, og tilbyr en unik golfopplevelse med service og fasiliteter av ypperste kvalitet. Golfklubben har også en restaurant som serverer deilig spansk mat. Det er en stor golfklubb med mange aktiviteter og fasiliteter. Her har du fotballbane, padelbaner og svømmebasseng. I klubbhuset, på 4000 kvadratmeter, finner du i tillegg til restauranten også proshop, barnerom, TV og garderobe.

Mellom 2019 og 2022 ble det gjennomført en omfattende renovering av golfbanen. Renoveringen ble delt inn i tre faser, hvor den første fant sted i 2019, da det ble gjort forbedringer på puttinggreen og nærspillsområdet. Den andre fasen ble fullført i 2020 og inkluderte forbedringer av de ni siste hullene, og den tredje fasen ble fullført i 2021 og inkluderte forbedringer av de første ni hullene. Med en investering på over 3,5 millioner euro er det gjort forbedringer av alle strukturelle elementer på banen; vanningsanlegget, dreneringen, gangveier, bunkere og alle gressområder. På designnivå er det imidlertid gjort svært få endringer. Hovedsakelig nye utslagssteder og flytting og omplanting av trær som var viktige for banevedlikehold.

Omradet som banen ligger på, krysses av en dyp ravine, noe som gir golfbanen en ondulert profil med flere interessante hull. Banen er par 72 og måler 6276 meter fra bakerste tee. De 18 hullene gir deg mulighetene til å ta frem alle de forskjellige slagene i baggen, da Robert Trent Jones ønsket å lage en bane som alle typer golfere kunne nyte, nye og erfarne. Banens vanskeligste hull, det 7., er et par 5 med en ondulert fairway, samt dogleg høyre. Utslaget voktes av bunkere på begge sider av fairwayen, og andreslaget blir ikke enklere da du igjen møter på nye bunkere. For å toppe det hele er greenen lang og smal med ytterligere tre bunkere.

Fakta

Antall hull 18
Banekarakter park-/skogsbane Park-/skogsbane
Banefakta Par 72, 6470 6081 5744 5336 4751 4426
Drivingrange Ja, utslag fra gress.
Banedesign Robert Trent Jones

Denia Marriott La Sella Golf Resort & Spa

Hotel Denia Marriott La Sella Golf Resort & Spa får den mest kresne gjesten til å trives som en fisk i havet.  Hotellet ligger ved Montgó nasjonalpark, bare 10 minutter fra strendene i Denia og Javea og bare et steinkast fra første tee på La Sella Golf Course. I tillegg bare 100 km fra Alicante flyplass. Her finnes alle tenkelige bekvemmeligheter som gratis WiFi, safe, satellitt-TV, terrasse med utsikt, romservice, parkering, bilutleie, gavebutikk, restauranter, møtefasiliteter, basseng (og en bar i bassenget), treningsrom og selvfølgelig et fortreffelig spa.

Hele hotellet ble renovert i 2019 og da ikke bare rommene men også alle fellesområder. Alt er nå lyst og pent og man har åpnet opp med store vinduspartier og delvis visket ut forskjellen på innendørs og utendørs. Det er fire restauranter her om man regner med det på golfklubben. Hovedrestauranten på hotellet heter Brasserie Montego og her serveres frokost og buffémiddagene. En av middagene i vår halvpensjon spiser vi på den trivelige thairestauranten Segaria. Nede fra lobbyen finner vi den hyggelige sportsbaren som serverer mat og er et populært tilholdssted etter middagen. Det går mye i spansk fotball, men de har også Golf Channel som viser de fleste store golfturneringer. Noen kilometer unna ligger den lille, men veldig koselige havnebyen Denia. Her er det flere restauranter å velge i og her blir du neppe misfornøyd med maten. I Denia finner du flere restauranter med Michelin-stjerner enn i selveste Valencia som anses som en ordentlig gourmet-by!

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Beliggenhet På golfbanen, vegg-i-vegg med klubbhuset
Rom 186 stk. Alle rom med dusj/badekar, hårføner, satellitt-TV, telefon, AC, safe, minibar, strykejern og gratis wifi.
Romkategorier Standard (fransk balkong) og Superior (balkong og bedre utsikt)
Fasiliteter Restauranter, barer, butikk, utendørsbasseng, spa, gym mm.

The Residences La Sella

Et opphold på La Sella Golf Resort & Spa får selv den mest kresne golfgjesten til å trives som en fisk i havet. Under våren vil hotellet bli renovert og Golf Plaisirs gjester blir innlosjert på The Residences La Sella ved Montgó Nationalpark, kun 10 minutter fra strendene i Denia og Javea og bare et steinkast fra første tee på La Sella Golf.

The Residences La Sella bor man i romslige leiligheter som er større enn de normale hotellrommene på La Sella. Her får man et separat soverom, et lite kjøkken og en stue. Det er gratis wifi, safe, satellitt-TV, terrasse med utsikt og room service. Frokosten og middagen vil fortsatt bli servert på hotellet, bortsett fra en av middagene som blir arrangert i Denia by, hvor vi selvfølgelig også sørger for transporten.

Denia er for øvrig et veldig fint sted å spise og her finner du masse restauranter, hvor feinschmeckeren ikke vil gå forgjeves.

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Beliggenhet Straks intill La Sella Golf
Leiligheter ca 50. Alle suiter med soverom, stue og kjøkken. I tillegg AC, safe og terrasse.
Fasiliteter Utendørs svømmebasseng, restaurant, bar, fitness senter mm.
Wifi På hotellet finns det trådløst nettverk til internett utan ekstra kostnad.

La Sella Golf Movie

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.