Montecastillo

Montecastillo

Golf i sherryens hjemland

Montecastillo Golf Resort finner du rett utenfor den koselige byen Jerez de la Frontera og er et fantastisk golfanlegg. Her skinner solen så å si alltid på det herlige golfhotellet og ikke minst den flotte golfbanen som har vært vert for Europatouren. Montecastillo er det opplagte valget for deg som ønsker veldig bra kvalitet for en veldig bra pris .

Det tar knapt 10 minutter i bil fra det koselige torget i Jerez de la Frontera til Montecastillo Golf Resort. Nærheten fra sherryens hjemland til en av Sør-Spanias bedre golfanlegg er ikke lang. Likevel kommer stillheten umiddelbart når du går ut av bilen foran det storslåtte 5-stjernershotellet. Fuglene kvitrer og solen skinner fra en klar blå himmel, og du kan glimte deler av den grønne og vakre golfbanen som sprer seg ut foran hotellet. Her er det lett å nyte, den avslappende atmosfæren til symbiose med høy kvalitet på overnatting, golfbane og service garanterer en total opplevelse av det beste slag!

Fakta

GolfvertJa
Golf AcademyNei
Avstand golfbane0 m
Avstand flygplassMalaga Airport 220 km, Sevilla Airport 98 km
Avstand Jerez10 km

Hva er inkludert i denne reisen?

7 netter i dobbeltrom
7 frokoster och 6 middager
5 heldagsgreenfee på Montecastillo
fly
flygkatt
transport av golfbag
flygplasstransfer
service av vår golfvert

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon19.3℃

Montecastillo Golf Club

Montecastillo Golf Club har vært vert for Volvo Masters fem ganger (1997-2001), og det føles fortsatt som at det er klassisk mark når du går ut på banen. Allerede på første tee sprer fairwayen ut på en fabelaktig måte foran ens føtter. Jack Nicklaus har designet dette mesterverket og han selv synes det er blant de bedre han gjort. Det er vanskelig å si mot. Her har mange flotte spillere slitt håret i motgang og jublet med lykke i suksess. Pierre Fulke hadde gleden av å gjøre det da han i 2000 gikk seirende ut her. 18-hullsbanen sprer seg ut foran hotellet, og utformingen er utmerket med god variasjon og flere spektakulære hull i kombinasjon med “klassiske” hull i parkkarakter.

Kvalitet på golfbanen er bra, og det kjennes på kroppen at dette er en bane av høyere kvalitet. Flere av fairwayene er rammet inn av åser og trær og det er en del vannhindre på banen som må unngås. De store ondulerte greenene kan ofte by på en vanskelig toputt og flere av hullene går i et kupert terreng og derfor har vi inkludert golfbil i pakken. Montecastillos signaturhull er definitivt det 18. hullet. Det er utrolig vakkert med utslagssted på toppen av et fjell med magisk utsikt over hotellet og det slottslignende klubbhuset.

Fakta

Antall hull 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 72, 6424 6043 5554 5230
Drivingrange Ja, med utslag fra teppe og gress.
Golfbil Golfbilen inngår i reisens pris og er obligatorisk ved spill før kl. 11.00.
Banedesign Jack Nicklaus

Barcelo Montecastillo Golf

Barcelo Montecastillo er et golfhotell av veldig høy kvalitet, med beliggenhet rett ved golfbanen. Det 5-stjerners hotellet gjorde en real ansiktsløft i 2013 og føles er nå mer moderne. Følelsen på boende matchet det slottslignende klubbhuset El Castillo. Rommene er moderne, friske og bra, og dessuten kan man oppgradere til rom med balkong. Hotellet er ikke så stort, bare 124 rom, noe som kjnnes perfekt da det skaper en rolig og avslappende miljø. Den hyggelig restauranten er vel kjent og tilbyr både lokale spesialiteter og måltider med internasjonalt preg. Det finnes også en spaavdeling som kommer vel med om man behøver litt slappe av maksimalt etter dagens runde.
Nærheten til gamlebyen i Jerez de la Frontera fra mors tid gir en åpenbar grunn til noen besøk i løpet av oppholdet. Nyt ekte spansk mat som tapas i noen av de koselige smugene som tilbys, eller hvorfor ikke benytte anledningen til å besøke en av de mange sherry bodegaene som tilbys, når alt kommer til alt er vi i sherryens vugge!

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
BeliggenhetPå Montecastillos golfbane.
Rom124 st. Alle rom med AC, safe, minibar, m.m.
FasiliteterUtendørsbasseng, spa, treningsstudio, restaurant og bar.
WifiTrådløs internettilkobling uten ekstra kostnad.

Barceló Montecastillo Golf & Sports Resort

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.