Jandia

Jandia

Nære stranden på Fuerteventura

Jandia har lenge vært et paradis for surfere og soldyrkere. Nå åpner vi portene for golfere som vil nyte av sol, bad, boende av høy klasse og øyens mest spennende golfbane.

Fuerteventura har mange strender, men ingen er så bra som de i Jandia, lengst nederst på sørspissen av øya. De milelange strendene og den avslappende atmosfæren har lenge tiltrukket seg turister med fokus på sol og bad. Nå som Jandia Golf har gjennomgått en total ansiktsløftning kommer de garantert til å få selskap av soltørste golfere.  En golfferie hit er preget av avkobling med trivelige runder på den vakre golfbanen og herlige ettermiddager på stranden eller ved bassengkanten.

En hyggelig pause kan være et besøk til Morro Jable, den sjarmerende fiskelandsbyen lengst sør på øyen hvor strendene slutter. Den lille fiskelandsbyen har vokst seg til en liten by, men er fortsatt genuint kanarisk og en skjønn kontrast til de moderne hotellkompleksene. Nyt de lokale herlighetene på en av de mange fisk- og skaldyrsrestaurantene eller ta en kaffe i solnedgangen på en av kaféene langs den lille strandpromenaden.

Fakta

GolfvertJa
Golf AcademyNei
Baner i nærheten3
Baner i nærheten1 km
Avstand flyplassFuerteventura Airport 78 km.
Nærmeste byMorro Jable, 8 km.
ArrangementKonkurranser, utflukter mm.

Hva er inkludert i denne reisen?

7 netter i dobbeltrom med halvpensjon
5 heldagsgreenfee
fly
flyskatt
transport av golfbag
flyplasstransfer
service av vår golfvert

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon20℃

Jandia Golf

Jandia Golf har gjennomgått en total makeover og åpnet på nytt høsten 2014 med helt nye tees, fairways og greener. Den anerkjente amerikanske golfbanedesigneren Ron Kirby har skapt en variert og hyggelig bane med godt utvalg av lange og korte hull der presisjon og spillstrategi ofte er viktigere en det å slå langt. Nå som kvaliteten på banen er hevet, er Jandia for alvor tilbake på golfkartet.
Banen er lett kupert og på flere av hullene er det vannhinder som må unnvikes samt en ravine, «Barranco de Vinamar», som går gjennom hele banen. Jandia Golf er nærmere 6000 meter fra bakerste tee, men perfekt for behagelig feriegolf fra både herre- og dametee. I og med at banen ikke er så lang, passer den alle type golfere og med mye variasjon er det muligheter for å spille flere av hullene på ulike måter. Den langtslående golfer har en del par 4-hull med green innenfor rekkevidde, hvilket kan virke som en enkel birdie. Men man straffes lett om man er overmodig da greenområdene kan være ganske tøffe. Det er opp til deg og din dagsform. Hele banen ligger i en dal der du har havutsikt fra de fleste hullene. Den bitvis kuperte banen er forholdsvis behagelig å gå, selv om det er noe avstand mellom et par av hullene. Som på de fleste øyer er vinden alltid en viktig faktor og er en del av spillet på Fuerteventura. Det innebærer også at banens karakter varierer avhengig av vindstyrke og vindretning. Den konstante brisen kjøler bra i solskinnet og hindrer det fra å bli for varmt, men gir derimot et perfekt golfvær.

Klubbhuset ligger sentralt på golfbanen og har en fantastisk utsikt over havet og golfbanen. For den som vil trene og utvikle sin golf er treningsområdene bra. En nybygd drivingrange med et 20-talls utslagsmatter under tak, en puttinggreen og en separat pitchinggreen som også har to øvningsbunkere.  Banen er relativt kort, men de varierende vindforholdene gjør at alle – fra nybegynnere til de aller beste – får en spennende utfordring.

 

Fakta

Antall hull 18
Banekarakter Kupert parkbane
Banefakta Par 72, 5888 5370 4982 4514
HCP-grense 54
Drivingrange Utslag fra matte
Banearkitekt Ron Kirby
Transport Transport til og fra golfbanen går på faste tider i henhold til rutetider som blir informert på hotellet. Ønsker man transport på andre tider for å utnytte heldagsgreenfee skjer den transporten på egen bekostning.

SBH Maxorata Resort

Hotellet har en perfekt beliggenhet for oss golfere, rett nedenfor golfbanen. En veldig stor andel av hotellets gjester er imidlertid ikke her for golfens skyld – det er i utgangspunktet de kritthvite strendene og havet som lokker til seg gjester. Det eneste som skiller hotellet fra den vakre stranden er et lite naturområde. Som gjest på Maxorata Resort er det kun 300 meter til stranden. Hotellet åpnet allerede i 1997, men i 2018 ble det gjort en total renovering, så hotellet føles fremdeles nytt og friskt. Det er et førsteklasses 4-stjerners hotell med en flott beliggenhet mellom havet og golfbanen. Hotellet har fire bassenger, hvorav den ene er oppvarmet og det er også mange andre sportsaktiviteter for de som vil fortsette å være aktiv etter golfen. Det tilbys et stort treningsstudio, du kan også spille tennis, ping pong og biljard eller hvorfor ikke litt volleyball? Rommene har lyse klare farger og er både friske og praktiske, men de er ganske små i størrelsen. Alle rommene har en møblert balkong eller terrasse hvor du kan sitte hvis du ikke vil ned til noen av bassengene eller havet.

Når du bor på et All Inclisive-hotell er maten viktig, ettersom man sannsynlig kommer til å spise de fleste av måltidene på hotellet. Hjertet av hotellet er derfor den populære bufférestauranten der du har forskjellige temaer i løpet av uken. Det er en rekke kokker som steker kjøtt- eller fisk akkurat slik du vil ha det. Bufférestauranten er supplert med to andre utmerkede spisesteder, en tapasrestaurant og en asiatisk restaurant. Når man er i Spania, føles det naturlig å kunne spise seg mett på nasjonalretten tapas. Du bør ikke gå glipp av den asiatiske restauranten, der du kan velge mellom retter fra det asiatiske kjøkkenet. Restauranten er koselig og det er fascinerende å se hvordan de lager sushi av helt ferske råvarer. Hvis du vil spise i buffeen trenger du ikke bestille bord på forhånd som du må gjøre på disse andre to restaurantene. Hvis du formodning skulle være litt ekstra sulten har du også en snackbar som serverer enklere retter når restaurantene ikke er åpne. Som mange all-inclusive hoteller er det et underholdningsteam som tilbyr aktiviteter på dagtid, samt et kveldsshow.

Fakta

Standardstarstarstarstar
Beliggenhet300 meter fra stranden og 1,3 km til Jandia Golf.
Rom601 stk. Alle rom med AC, hårføner og balkong eller terrasse
Fasiliteter4 svømmebasseng hvor ett er oppvarmet. Treningsstudio, tre restauranter og barer.
Wifi/safeMot ekstra kostnad
AnnetDette inngår i all inclusive

Jandia Golf Course

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.