Jandia

Jandia

Nære stranden på Fuerteventura

Jandia har lenge vært et paradis for surfere og soldyrkere. Nå åpner vi portene for golfere som vil nyte av sol, bad, boende av høy klasse og øyens mest spennende golfbane.

Fuerteventura har mange strender, men ingen er så bra som de i Jandia, lengst nederst på sørspissen av øya. De milelange strendene og den avslappende atmosfæren har lenge tiltrukket seg turister med fokus på sol og bad. Nå som Jandia Golf har gjennomgått en total ansiktsløftning kommer de garantert til å få selskap av soltørste golfere.  En golfferie hit er preget av avkobling med trivelige runder på den vakre golfbanen og herlige ettermiddager på stranden eller ved bassengkanten.

En hyggelig pause kan være et besøk til Morro Jable, den sjarmerende fiskelandsbyen lengst sør på øyen hvor strendene slutter. Den lille fiskelandsbyen har vokst seg til en liten by, men er fortsatt genuint kanarisk og en skjønn kontrast til de moderne hotellkompleksene. Nyt de lokale herlighetene på en av de mange fisk- og skaldyrsrestaurantene eller ta en kaffe i solnedgangen på en av kaféene langs den lille strandpromenaden.

Fakta

GolfvertJa
Golf AcademyNej
Baner i nærheten3
Baner i nærheten1 km
Avstand flyplassFuerteventura Airport 78 km.
Nærmeste byMorro Jable, 8 km.
ArrangementKonkurranser, utflukter mm.

Hva er inkludert i denne reisen?

7 netter i dobbeltrom med halvpensjon
5 heldagsgreenfee
fly
flyskatt
transport av golfbag
flyplasstransfer
service av vår golfvert

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon19℃

Jandia Golf

Jandia Golf har gjennomgått en total makeover og åpnet på nytt høsten 2014 med helt nye tees, fairways og greener. Den anerkjente amerikanske golfbanedesigneren Ron Kirby har skapt en variert og hyggelig bane med godt utvalg av lange og korte hull der presisjon og spillstrategi ofte er viktigere en det å slå langt. Nå som kvaliteten på banen er hevet, er Jandia for alvor tilbake på golfkartet.
Banen er lett kupert og på flere av hullene er det vannhinder som må unnvikes samt en ravine, «Barranco de Vinamar», som går gjennom hele banen. Jandia Golf er nærmere 6000 meter fra bakerste tee, men perfekt for behagelig feriegolf fra både herre- og dametee. I og med at banen ikke er så lang, passer den alle type golfere og med mye variasjon er det muligheter for å spille flere av hullene på ulike måter. Den langtslående golfer har en del par 4-hull med green innenfor rekkevidde, hvilket kan virke som en enkel birdie. Men man straffes lett om man er overmodig da greenområdene kan være ganske tøffe. Det er opp til deg og din dagsform. Hele banen ligger i en dal der du har havutsikt fra de fleste hullene. Den bitvis kuperte banen er forholdsvis behagelig å gå, selv om det er noe avstand mellom et par av hullene. Som på de fleste øyer er vinden alltid en viktig faktor og er en del av spillet på Fuerteventura. Det innebærer også at banens karakter varierer avhengig av vindstyrke og vindretning. Den konstante brisen kjøler bra i solskinnet og hindrer det fra å bli for varmt, men gir derimot et perfekt golfvær.

Klubbhuset ligger sentralt på golfbanen og har en fantastisk utsikt over havet og golfbanen. For den som vil trene og utvikle sin golf er treningsområdene bra. En nybygd drivingrange med et 20-talls utslagsmatter under tak, en puttinggreen og en separat pitchinggreen som også har to øvningsbunkere.  Banen er relativt kort, men de varierende vindforholdene gjør at alle – fra nybegynnere til de aller beste – får en spennende utfordring.

 

Fakta

Antall hull 18
Banekarakter Kupert parkbane
Banefakta Par 72, 5888 5370 4982 4514
HCP-grense 54
Drivingrange Utslag fra matte
Banearkitekt Ron Kirby
Transport Transport til og fra golfbanen går på faste tider i henhold til rutetider som blir informert på hotellet. Ønsker man transport på andre tider for å utnytte heldagsgreenfee skjer den transporten på egen bekostning.

Occidental Jandia Playa Hotel

Hotel Occidental Jandia Playa er et herlig 4-stjerners hotell som ligger på en høyde midt imot den fantastiske stranden Jandia på den sørlige delen av Fuerteventura. Med sine 534 rom er hotellet et av de største på Fuerteventura og tilhører Barcelo-kjeden.

Hotellet har fordel av sin beliggenhet bare 5 minutters kjøretur fra Jandia Golf så du enkelt kan komme deg tilbake til hotellet etter runden. Rommene er romslige og lyse og alle har enten en balkong eller en terrasse der man kan nyte en herlig utsikt. Dessuten har hotellet to basseng, hvorav en er oppvarmet til minst 20 grader i perioden 1. november – 30. mai. Bassengtemperaturen kan derimot være lavere på morgen/kvelden og ved dårlig vær.

Foruten bassenget finnes det mange andre aktiviteter. Her finner du gym og det er mulig å spille tennis, bordtennis og biljard mot en avgift. Dessuten har hotellet også et eget spa, der Golf Plaisirs gjester har en gratis entré per opphold.

Når du reiser med Golf Plaisir har du halvpensjon på hotellet. Frokost og middag serveres i restauranten Corralejo Buffet som serverer middelhavsmat.

Fakta

Standardstarstarstarstar
BeliggenhetVed Moro Jable-stranden rett sør for Jandia
Rom534 rom. Alle med kjøleskap, hårføner, AC og terrasse eller balkong.
FasiliteterSvømmebasseng, fitnessenter, spa, barer, restauranter og nattklubb.
WifiTrådløs internett uten ekstra kostnad

Jandia Golf Course

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.