Playitas
- Tilbake i programmet vinter 2021!

Playitas

Sportig resort ved havet

Spill så mye golf du vil i solen og varmen! Playitas er først og fremst kjent som et utmerket anlegg for dem som liker å trene ulike sporter men også veldig populært blant barnefamilier.

Playitas Resort ligger rett ved sjøen som de fleste andre hoteller på Fuerteventura, men det er to ting som skiller det fra de andre hotellene. Det første er beliggenheten. Normalt står hotellene på rekke og rad langs stranden. Playitas ligger i stedet helt tilbaketrukket i sin egen dal – med sin egen badebukt. Det andre er satsingen på sport. Her finner du alt fra bordtennis til svømming i det olympiske bassenget og selvfølgelig også en golfbane. Playitas er som en grønn oase i den ellers veldig vakre og karrige naturen. Hvis du vil ha en aktiv ferie med mye golf, sol fra blå himmel, salte bad og muligheten til å prøve andre idretter, så er Playitas reisemålet for deg.

Fakta

GolfvertNei
Golf AcademyNei
Baner i nærområdet3 st.
Avstand golf0-600 meter.
Avstand flyplassFuerteventura Airport, 35 km.
Nærmeste byGran Tarajal, 5 km.

Hva er inkludert i denne reisen?

7 netter i leilighet
selvhusholdning
ubegrenset greenfee
fly
flyskatt
transport av golfbag
flyplasstransfer

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon18℃

Playitas Golf

Playitas Golf har fem hull som ligger i hotellområdet og gir en “golfaktig” følelse for hele anlegget. De resterende hullene er veldig naturskjønne på den andre siden av veien fra hotellet. Hullene føles veldig naturlige ettersom arkitekten har tatt vare på de naturlige onduleringene hvor fairways bølger vakkert frem og tilbake. Det har blitt lagt litt ekstra vekt på greenene for å kunne gi så interessante flaggplasseringer som mulig. Banen er variert og morsom med strategisk plasserte hindringer, noe som gjør det utfordrende, kanskje spesielt for de som ikke er så erfarne golfere. Playitas er en par 67 bane hvor både lengden på hullene og greenenes hastighet er mer tilpasset nybegynnere eller gjennomsnittlige golfere. Det er henholdsvis 4469 og 4089 meter fra gul og rød tee, noe som gjør det til en relativt kort golfbane med hele åtte par 3 hull. Vi har selvfølgelig heldagsgreenfee. Det er veldig deilig å unngå fem-timers runder og uten problemer har tid til å spille 36 hull. Eller hvorfor ikke spille tennis, delta i en gruppetrening, sykle, trene på det store treningsstudioet eller spille en runde minigolf? Eller sitte på utendørsterrassen ved bassenget med en iskrem og bare nyte. De fleste av våre gjester leter etter en helhetlig opplevelse der du kan kombinere golf med andre aktiviteter eller svømming, og det får du hos Playitas.

Fakta

Antall hull 18
Bankarakter Lett kupert parkbane.
Banefakta Par 67, 4833 4469 4089
HCP-grense 54
Drivingrange Utslag fra matte og gress
Banedesign John Chilver Stainer

Playitas Aparthotel

Playitas Aparthotel er sportsentusiasmens favoritt med freshe og praktiske leiligheter. Det er et stort bassengområde med vannsklie og stranden ligger en behagelig avstand fra overnattingsstedet. Boligen består av lyse, fine studioleiligheter. Det er et lite kjøkken for enklere matlaging, og alle leilighetene har balkong eller bakketerrasse. Playitas hotellområde er stort og delt inn i tre forskjellige deler med det store bassenget i olympisk størrelse i sentrum. Leilighetene og hotellet ligger på hver sin side av den vakre lavastranden. Det er flere bassenger hvor alle er oppvarmet med en rolig atmosfære. Drivingrangen er et steinkast fra leilighetshotellet og en kort spasertur fra klubbhuset og første tee. Samlet sett ligger alle de forskjellige idrettsanleggene i dette multisportanlegget innen behagelig gangavstand. Playitas ligger nær Grand Tarajal – Fuerteventuras nest største by – og innen gangavstand ligger også Playitas fiskeby med sine fine restauranter.

Fakta

Standardstarstarstarstar
BeliggenhetPå Playitas Resort, inntil stranden og havet.
Leiligheter100 stk. Aircondition, fullt utrustet kjøkken, tv.
FasiliteterUtendørsbasseng, spa, treningsstudio, mange forskjellige sportsaktiviteter, vaskeri, restaurant og bar.
WifiTrådløs internett uten ekstra kostnad.

Golf at Playitas Resort

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.