Playitas

Playitas

Sportig resort ved havet

Det ene som gjorde oss glad i Playitas var at det ligger helt adskilt og rolig til langs kysten. Det andre var den totale satsingen på sport, med alt fra bordtennis til OL-svømmebasseng.

Playitas ligger like ved havet, som de fleste andre hotell på Fuerteventura, men det er to ting som gjør at de allikevel ikke ligner på noe annet. Det første er stedet. Det normale er at hotellene ligger på rekke langs stranden. Playitas ligger isteden helt atskilt i en egen dal – med en egen badevik. Det andre er satsingen på sport. Her finner du alt fra bordtennis til svømming i OL-basseng, og naturligvis også en golfbane. Vil du ha en aktiv ferie med mye golf, sol fra blå himmel, bad og muligheten til å prøve andre sporter, ja da er Playitas det riktige reisemålet for deg.

Fakta

GolfvertNei
Golf AcademyNei
Baner i nærområdet3 st.
Avstand golf0-600 meter.
Avstand flyplassFuerteventura Airport, 35 km.
Nærmeste byGran Tarajal, 5 km.

Hva er inkludert i denne reisen?

7 netter i dobbeltrom
frokostpensjon
6 heldagsgreenfee
fly
flyskatt
transport av golfbag
flyplasstransfer

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon23℃

Playitas Golf

Playitas Golf har fem hull som ligger på hotellområdet og gir hele anlegget en «golfaktig» følelse. Resterende hull ligger virkelig naturskjønt til på andre siden av veien fra hotellet. Hullene kjennes veldig naturlig plasser da arkitekten har tatt vare på terrengets onduleringer og fairways bølger seg vakkert frem og tilbake. Greenene har de lagt inn bra med onduleringer for å kunne ha ekstra interessante flaggplasseringer. Banen er varierende og morsom å spille med strategisk plasserte hinder, noe som gjør banen til en utfordring for alle nivåer av golfere. Vi har heldagsgreenfees og det er lite kø på banen så det er ikke noe problem å rekke 36 hull om dagen for de som ønsker det. Eller hvorfor ikke spille litt tennis, delta i gruppetrenings, sykle, trene på den store gymmen eller ta en runde minigolf. Eller sette seg på uteserveringen ved bassenget med et glass og bare nyte. De fleste av våre gjester søker en helhetsopplevelse og den får du på Playitas.

Fakta

Antall hull 18
Bankarakter Lett kupert parkbane.
Banefakta Par 67, 4833 4469 4089
HCP-grense 54
Drivingrange Utslag fra matte og gress
Banedesign John Chilver Stainer

Playitas Hotel

Anlegget er bare noen år gammelt, hvilket medfører at samtlige boalternativer er fine og moderne. Området er stort, og delt i to forskjellige deler med det store bassenget i sentrum. Hotellet ligger i tilknytning til klubbhuset, i fjellskråningen ned mot havet. Fra restauranten har man utsikt over store deler av anlegget og den vakre lavasandstranden. OL-bassenget, som er reservert for mosjonssvømming, ligger ved Playitas torg med flere restauranter og treningssenter, spa m.m. Playitas ligger nær Grand Tarajal – Fuerteventuras nest største by – og i gangavstand ligger Playitas’ fiskerlandsby med noen hyggelige restauranter.

 

 

Fakta

Standardstarstarstarstar
BeliggenhetVed golfbanen
Rom223 stk. Alle rum med AC, safe, minibar, hårføner m.m.
FasiliteterMultisportanlegg, oppvarmet utendørsbasseng, gym, spa, restauranter, barer m.m.
WifiPå hotellet finns det trådløst nettverk til internett utan ekstra kostnad.

Golf at Playitas Resort

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.