Maspalomas
Velg mellom to forskjellige greenfee-pakker!

Maspalomas

En herlig atmosfære på Gran Canaria!

Maspalomas har en herlig og avslappet atmosfære og er mer kjent for bølgete sanddyner enn et pulserende natteliv.

Hotellet Kumara Hotel ligger perfekt til, ikke langt fra den milelange stranden og Maspalomas Golf som er en veletablert golfbane med over 50 år bak seg. Golfbanen ligger et stenkast fra et naturreservat med sanddyner som gir et skotsk preg uten å være en linksbane. Byen Maspalomas er en rolig og avslappet ferieoase med lav hotellbebyggelse, brede promenadegater og vaiende palmer, ganske ulik nabobyen Playa del Inglés. Selvsagt finnes det en del restauranter, men det er begrenset med shoppingmuligheter i Maspalomas. Ønsker du likevel mer liv og røre tar det ikke mer enn noen minutter med taxi inn til Playa del Inglés eller Meloneras med elegante butikker, restauranter og barer. Her i Maspalomas kan man etter golfrunden virkelig nyte å gå i den varme sanden blant de gyllenbrune sanddynene, for deretter ta noe å drikke ved siden av hotellets basseng. Det er ikke rart at Gran Canaria er en av de absolutt mest populære vinterdestinasjonene.

Fakta

Golfvert Ja, bor på et nærliggende hotell
Golfbaner i nærområdet 5
Avstand til golfbane På golfbanen, 1,5 km til klubbhuset
Avstand til flyplass 33 km
Nærmeste by Maspalomas, 2 km
Aktiviteter Turneringer, utflukter mm.

Hva er inkludert i denne reisen?

Pris fra: 17 995,-

7 netter i dobbeltrom
Frokostpensjon
5 heldagsgreenfee på Maspalomas alt. Play Around
fly
flyskatt
transport av golfbag
flyplasstransfer
service av vår golfvert

Pensjon
Det er mulig å oppgradere oppholdet på Kumara til halvpensjon eller all-inclusive. Du bestiller din tilleggspakke under "Pensjon" når du bestiller online.

Greenfeepakken Play Around
Når du reiser til Meloneras er det også muligheter for spill på andre baner. Du spiller 2 ganger på Meloneras, 2 ganger på Maspalomas og en gang på Anfi Tauro. På Anfi Tauro er golfbil inkludert, og selvfølgelig transport t/r til begge banene inkludert.

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon29.1℃

Maspalomas Golf

Maspalomas Golf er stedet hvor golfscenene i Lasse Åbergs «Selskapsreisen» ble filmet. De fleste vil nok unngå den samme frustrasjonen, da banen er flat og anses som lettspilt av de fleste takket være dens brede fairways. Banen åpnet i 1968 og er tegnet av den anerkjente skotske golfbanearkitekten Mackenzie Ross som blant annet har designet storheter som Turnberry.

Maspalomas er stort sett en klassisk spansk parkbane i god stand med sine mange palmer og milde bris. Det er imidlertid mulig å finne mange skotske elementer da hull 3 til 6 går langs sanddynene i Maspalomas naturreservat. Her er det relativt enkelt å holde ballen i spill og banen er lett kupert, så du trenger ingen golfbil for å enkelt komme deg gjennom 18 hull. Hvis du bommer fairwayen og treffer palmegardinene som ofte ligger langs hvert hull, reddes du ofte ved å kunne ha en grei posisjon fra en nærliggende fairway.

Det er egentlig bare to vannhinder i spill på banen. Hull 16 er et fint par 3 hull hvor det er mye vann mellom tee og green. Banen måler hele 5953 meter fra gul tee, men da må du huske på at det er par 73 og kun tre par 3 hull. Dette er golfbanen som er mest populær blant alle de som ferierer på Gran Canaria. Foruten at det er en veldig fin golfbane, er nok restauranten en medvirkende årsak til banens popularitet. Maten er utmerket og fra restaurantens uteservering har du fin utsikt til både de som skal slå ut på hull 1 og de som slår sine siste putter på hull 18.

Fakta

Antall hull 18
Banekarakter Flat parkbane
Banefakta Par 73, 6389 5953 5265
Fasiliteter Drivingrange, puttinggreen, chipping, traller/buggies, kølleleie, shop, restaurant.
Banedesign Mackenzie Ross (1968)

Anfi Tauro Golf

Har du aldri spilt en såkalt ørkenbane før, vil Anfi Tauro være en både spennende og morsom golfopplevelse. Anfi Tauro Golf ligger på Gran Canarias solfylte sørvestkyst, vest for velkjente Playa del Inglés. Her møtes du av vakkert utformede fairways som er omkranset av vill natur bestående av lavasand og kaktus. Det er arkitektene Robert von Hagge, Smelek & Baril som står for utformingen og det merkes at banen er tegnet med godt spisset blyanter.

Det føles som om Anfi Tauro er en helt ny golfbane siden den er så spektakulær. Det moderne designet kan lure spilleren litt, da banen åpnet dørene tilbake i 2006. Golfbanen ligger slett ikke langt fra havet og du har til og med det blå Atlanterhavet i bakgrunn på noen av hullene. Følelsen er imidlertid at du spiller i en vakker dal i fjellet. Nesten hver tee byr på spennende utsikt mens hullene snirkler seg mellom bratte fjellvegger og klipper. Det åttende hullet, for eksempel, er et kort par 4-hull med en green bokstavelig talt hugget ut av fjellet som et amfiteater. Hullet skal ha vært det dyreste å bygge noensinne i Spania. Det mest fotograferte hullet er nok hull 6, som er et fint par 3-hull hvor man kan se havet i bakgrunn. En annen favoritt er hull 13 som er ganske kort med en green som nesten henger på kanten av stupet og det er både vakkert og utfordrende. Dette er bare tre av atten eksempler på spektakulære hull på denne unike golfbanen for å si det mildt.

Fakta

Antall hull 18
Banekarakter Kupert ørkenbane (golfbil anbefales)
Banefakta Par 72,  6275 5843 5459 4640
Fasiliteter Drivingrange, puttgreen, chippning, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang.
Banedesign von Hagge, Smelek & Baril (2006)
Informasjon Spill på Anfi Tauro Golf er inkludert når du bestiller vår greenfeepakke “Play Around”.

Meloneras Golf

Meloneras Golf Club er formodentlig den dyreste golfbanen som er bygd på Gran Canaria, og det kommer verken av at klubbhuset er enormt (det er ganske lite og uanselig) eller av at man har måttet sprenge bort store fjell. Det er på grunn av marken – beliggenheten.

Golfbanen går langs havet der man på Gran Canaria ellers bare bygger hotell og luksusvillaer. Banen er herlig komponert, og vokser på deg jo mer man spiller. Åpningen er litt forsiktig, og man lærer seg etter hvert å kjenne karakteren og hastigheten på greenene. Det føles herlig å kunne bruke alle klubbene i bagen, og på de første 9 hullene kan man spre ballene ganske friskt uten å straffes altfor hardt. Selv om de første 9 hullene er veldig gode, så har man sett hva som venter fra klubbhuset – og det er de 9 siste hullene som ofte blir avgjørende for poengsummen. De siste ni hullenes signaturhull er hull 12 som er et tøft par 3-hull. Her får man den magiske følelsen av at nesten slå rett ut mot havet. Ikke alle de 9 siste hullene går ved havet, men havet er så dominerende at man allikevel får følelsen av det.

Fakta

Antall hull 18
Banekarakter Park-/seasidebana
Banefakta Par 71, 5902 5394 4926 4400
HCP-grense 54
Drivingrange Utslag fra gress og matte.
Banearkitekt Ron Kirby
Informasjon Spill på Meloneras Golf er inkludert når du bestiller vår greenfeepakke “Play Around”.

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels

Kumara Hotel heter egentlig Kumara Serenoa By Lopesan Hotels og er en del av Lopesan-gruppen, akkurat som Baobab og Villa del Conde på Meloneras Golf. Det er noen betydelige forskjeller og det er at dette hotellet er betydelig mindre og kun har 175 rom. Hotellet tilbyr en frisk, 4-stjerners standard og ble åpnet i 2020.

Hotellet ligger i sjarmerende Maspalomas, med en perfekt beliggenhet mellom de berømte sanddynene og Maspalomas golfbane. Bufférestauranten er den eneste restauranten i sentrum av hotellet og er innredet i lyse farger og moderne stil med en stor utendørsterrasse. Her serveres internasjonale retter blandet med flere lokale spesialiteter, buffeen føles alltid interessant og her finner du smaksopplevelser for enhver gane. Selv om det ikke er langt fra sjøen, er det flere forskjellige bassengområder. Et av bassengene er kun for voksne, noe som kan være fint om man ønsker litt roligere atmosfære. Kumara Hotel er et relativt lite hotell og har derfor færre fasiliteter. I tillegg til bassenger og bufférestaurant finnes det også et treningsstudio for de som ønsker å holde seg i form i ferien. I tillegg tilbys to barer og resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet.

Fakta

Standard starstarstarstar
Beliggenhet På Maspalomas golfbane, ca. 1,5 km fra klubbhuset.
Rom 175 rom. Alle rom med AC, safe, minibar, hårføner.
Romkategorier Junior Suite og Suite
Fasiliteter Utendørsbasseng, treningsrom, restauranter, barer, poolbar mm.
Wifi På hotellet finns det trådløs oppkobling på internett uten ekstra kostnad.

Velg riktig greenfeepakke

 

Vi har to forskjellige greenfeepakker å velge mellom på Maspalomas, Kumera Hotel. Vi vet at det finnes ulike kategorier av golfere og ved å tilby to ulike greenfeepakker kan vi øke fleksibiliteten. Velg den greenfeepakken som passer best for akkurat din golfferie.

Standardpakken – 5 heldags greenfee på Maspalomas

Kumara Hotel har en perfekt beliggenhet mellom den milelange stranden og Maspalomas Golf, en veletablert golfbane med over 50 år under beltet og med en restaurant som bidrar til den store popularitet. Det er mange som liker å spille en golfbane flere ganger og bli litt bedre kjent med den. Mange baner blir både bedre og mer interessante når du har lært hvor du skal ligge på fairwayer og greener og hvilke hindringer du bør unngå. Da er det også litt praktisk å gå på en og samme golfbane i løpet av uken, og ønsker du litt avveksling kan du alltids spille utfluktsbanen på fridagen.

Play Around – 2 x Meloneras, 2 x Maspalomas, 1 x Anfi Tauro

Som navnet Play Around tilsier, er dette en greenfeepakke for deg som liker å spille forskjellige golfbaner på golfferien. Det er både morsomt og varierende å spille tre helt forskjellige typer golfbaner på en og samme uke. Meloneras Golf med sin fantastiske utsikt over Atlanterhavet spilles to ganger. Det er også to runder med golf på Maspalomas Golf, som er en klassisk spansk parkbane og har mer enn 50 år bak seg. Anfi Tauro er det som vanligvis kategoriseres som en ørkenbane og er virkelig en unik golfopplevelse vakkert anlagt i den røffe øynaturen. Når vi besøker Anfi Tauro er golfbil inkludert. Dette er en fantastisk golfpakke for de som liker å spille flere golfbaner.

Transporter

Maspalomas – Kumara Hotel til og fra Meloneras Golf og Maspalomas Golf

Kumara er faktisk veldig nær Maspalomas Golf og det er litt over en kilometer å gå, men skyttelbussen passerer hotellet så transport er inkludert. Transport til Meloneras Golf er ca. 3-4 km eller 5-10 minutter med hotellets skyttelbuss. Bussen kjører en sløyfe via hotellene og videre til Maspalomas Golf og deretter til Meloneras Golf. Transporten er gratis med forbehold om plass og går etter faste rutetabell og generelt kan man si at bussen går en gang i timen. Er bussen full eller spiller du så lenge at du går glipp av siste buss tilbake til hotellet, må du betale taxien selv.

Maspalomas – Kumara Hotel til og fra Anfi Tauro

Kumara Hotel ligger i Maspalomas og det er ca. 20 km eller 20 minutter med hotellets skyttelbuss til Anfi Tauro. Bussen går en rute mellom hotellene og videre til Anfi Tauro. Transporten er gratis avhengig av tilgjengelighet og går hvert 75. minutt.

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.