Golf på Lanzarote

Å spille golf på Lanzarote er veldig populært blant norske golfspillere. Vi har mange gjester som returnerer hit år etter år. En temperatur mellom 19 og 25 grader, koselig golfbaner med havutsikt og all inclusive på hotellet bidrar mye til det.

Hvis du vil spille golf på Lanzarote har du to alternativer. Lanzarote Golf og Costa Teguise Golf. Begge golfbanene er vakkert integrert i øyas vulkanske landskap og spesielt førstnævnte, som er designet av den berømte amerikanske golfbanedesigneren Ron Kirby, er en veldig hyggelig golfopplevelse.

På Lanzarote er det ikke bare strendene som lokker turistene. Naturen er veldig spesiell og sammenligningen med et månelandskap er kanskje ikke helt feil. Timanfaya Nasjonalpark er et lavafelt som ble skapt under det store vulkanutbruddet 1730-36. Det finnes også fantastiske utsiktsposter og magiske grottesystem som Cueva de los Verdes. Spill mye golf men glem ikke alle naturopplevelsene og de magiske strendene. Cesar Manrique var en kunstner og arkitekt som så øyas turistpotensiale og arbeidet for en sympatisk utvikling av turismen. Besøk gjerne hans hjem som er et museum og den utsiktsplassen som han skapte, Mirando del Rio.

Vårt reisemål på Lanzarote er Puerto del Carmen hvilket har blitt en av våre mest populære destinasjoner på Kanariøyene.

Golfverter og Golf Academy på Lanzarote

På våra destinasjoner kan du alltid nyte av vår service med golfverter. Vi tilbyr også Golf Academy på vårt anlegg Puerto del Carmen på Lanzarote. Der kan du selv velge om du bare vil ta det med ro og fokusere på din egen golf eller forberede deg til neste års sesong med trening på plass. Vi gjør alt vi kan for at du skal få en uforglemmelig golfreise til Lanzarote.

Vårt reisemål på Lanzarote

Spania, Lanzarote

Puerto del Carmen

Vakre Lanzarote er mest kjent for sin fantastiske kystlinje, lange sandstrenger og lava. Men Golf Plaisirs Lanzarote tilbyr også en riktig bra og spennende golfbane og et koselig og stilrent all inclusive-hotell.