Amarilla Golf

Amarilla Golf

Fra de sørlige delene av Tenerife kan du ikke unngå å se opp på den mektige vulkanen Teide. I skyggen av den 3718 meter høye Teide kan du nyte verdens beste golfklima med få regnværsdager og mange timer med solskinn. I tillegg til det perfekte klimaet, har Amarilla Golf også en behagelig bris fra sjøen, da det er en av få golfbaner på Tenerife som virkelig går helt ned til kysten.

På sørspissen av Tenerife ligger Amarilla Golf i et område som i stor grad er assosiert med golf. Tenerife har bare syv virkelig gode golfbaner, men anses fremdeles, sammen med Gran Canaria, som de beste golføyene på Kanariøyene. Nå tilbyr Tenerife også mye mer enn bare gode golfbaner. Millioner av turister kommer år etter år til Tenerife for sin årlige sol- og badeferie.

Fakta

GolfvertJa
Golf AcademyNei
Avstand golfbane1 km
Avstand flyplassTenerife Sur Airport 7 km
Nærmeste byPlaya de las Américas, 16 km
ArrangementerTurneringer, utflukter mm.

Hva er inkludert i denne reisen?

7 netter i dobbeltrom
selvhushold alt. all inclusive
4 heldagsgreenfee
fly
flyskatt
transport av golfbag
flyplasstransfer
service av vår golfvert

Golf Plaisir tipser
For en ekstra komfortabel golfferie bør du benytte anledningen og forhåndsbestille vår rimelige all-inclusive-pakke for kun 1 495 kr per person/uke. Prisen inkluderer buffé til frokost, lunsj og middag inkl. måltidsdrikke. Drinker i poolbaren og pianobaren er også inkludert. (Tillegg for høytider som jul og nyttår). All inclusive-pakken bestiller du når du bestiller reisen din.

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon24.7℃

Amarilla Golf

Det er noe spesielt med golfbaner som går helt ned til sjøen. Amarilla Golf Club er en slik golfbane, og her kommer du ned til sjøen ved to anledninger i løpet av runden. Den anerkjente golfbanearkitekten Donald Steel har genialt skapt utsikt enten mot havet eller mot Spanias høyeste topp Teide. Golfbanen er avgrenset av en del hus uten at det er sjenerende selv om man skulle være litt vill med driveren. Det finns en del nøkkelhull hvor man skal holde tunga rett i munnen da fairway føles smale og greenene raske.

Signaturhullet er uten tvil det 5 hullet som er et kort og vakkert par 3 hull. Laseren måler kun 99 meter fra gul tee, men det er viktig med ett kvalitetslag da man er lengst ned ved Atlanterhavet og ballen må fly hele veien eller er den våt. Baksiden er dekket av bunkere men en ekstra kølle fra tee kan være lurt hvis man er god i bunkeren selv om det er tilbake mot havet. Selv om hullet ikke er mer enn 99 meter så kan vinden her på Atlanterhavskysten spille en stor rolle og de 99 meterne kan fort bli noe helt annet. Mange mener at dette kanskje er et av de bedre og mer avgjørende hullene på Kanariøyene. Portene til Amarilla GK ble åpnet i 1989, og allerede året etter var European Tour på plass for å spille Tenerife Open. I denne turneringen ble Jesper Parnevik den beste svensken på 10. plass. Treningsområdene på Amarilla GK er gode, og de har også en par 3-hullsbane med 9 hull der du kan finpusse på nærspillet. Som de fleste vet, er det fra under 100 meter og inn scoren kommer. Det er imidlertid litt sadistisk at hull 9 på korthullsbanen har en øygreen omringet av vann, noe som for de fleste nybegynnere til dropp og kjøp av ny ball i shopen. Amarilla GK ligger vegg i vegg med Golf del Sur GK hvor du har de klassiske svarte sandkornene i bunkerne som du ikke har på Amarilla.

Klubbhuset tilhører kategorien litt mindre men koselig i stedet for stort og pompøst. Her er alt du trenger før og etter en runde, ikke minst en deilig solfylt terrasse hvor dagens golfrunder diskuteres over kald øl og gode tapas.

Fakta

Antall hull 18 + 9 par 3-hull
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 71,  5994 5549 4892
Drivingrange Ja, utslag fra teppe og gress.
Banedesign Donald Steele

MGM Grand Muthu Golf Plaza Hotel and Spa

MGM Hotels lyder kanskje ikke spesielt kjent for oss i Nord-Europa. Men faktum er at hotellkjeden finnes i syv land og har totalt et 30-talls hotell. Muthu Golf Plaza ligger bare en kort spasertur fra Amarilla Golf Club. Hotellet utmerker seg med sine store rom som virkelig er fint utformet. Hva sier du til å ha 70 kvm å boltre deg på? Hotellet har tidligere også hatt leiligheter og derav størrelsen på rommene, nå for tiden kalles rommene for suiter.

Muthu Golf Plaza er et hotell der man kan velge mellom å bo med selvhusholdning eller all inclusive. Vårt grunnalternativ er selvhusholdning og hver suite er utstyrt med et enklere kjøkken med kjøleskap, mikro, komfyr og et mindre utvalg kjøkkenutstyr, men som er mer enn nok til å gjøre i stand en skikkelig frokost. Hotellet har varierte bufféer som man ikke går lei av med det første på en intensiv golfferie. Vil man få enda mer variasjon så tar det bare 10 minutter å gå ned til marinaen og havet der restaurantene ligger tett i tett. For den som ønsker det kan man oppgradere til all inclusive. Det er noe bekymringsløst med all inclusive da man slipper en rekke utgifter på plass. Man slipper å føle at det påvirker reisekassen når man vil ha et glass vin eller en drink før middagen. Som mange andre hotell har også Muthu Golf Plaza underholdning flere kvelder i uka. Underholdningen pleier å bli det naturlige møtestedet om kvelden.

På Muthu Golf Plaza er det muligheter for å være aktiv. Her er det et spa, treningsrom, spillrom og et meget hyggelig bassengområde.

Hotellet har bara 184 rom så det må sies være et relativt lite hotell, hvis man sammenligner med andre hotell i området. Selv om det kan være fristende å bli ved bassenget så anbefaler vi at man opplever mer av alt det Tenerife har å by på. Tenerife er kjent for sine fine strender og selv om det ikke er gangavstand til øyas aller beste strender så er de vel verdt et besøk.

Fakta

Standardstarstarstarstar
BeliggenhetCirka 1 km til både havet og golfbanen.
Rom184 stk. Alle rom med AC, safe, hårføner etc.
FasiliteterUtendørsbasseng (ikke oppvarmet), treningsstudio, spillerom, restaurant, bar etc.
WifiHotellet har trådløs internettilgang uten ekstra kostnad.

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.