Amarilla Golf

Amarilla Golf

Fantastisk Long Stay på Tenerife!

Fra de sørlige delene av Tenerife kan du ikke unngå å se opp på den mektige vulkanen Teide. I skyggen av den 3718 meter høye Teide kan du nyte verdens beste golfklima med få regnværsdager og mange timer med solskinn. I tillegg til det perfekte klimaet, har Amarilla Golf også en behagelig bris fra sjøen, da det er en av få golfbaner på Tenerife som virkelig går helt ned til kysten.

På sørspissen av Tenerife ligger Amarilla Golf i et område som i stor grad er assosiert med golf. Tenerife har bare syv virkelig gode golfbaner, men anses fremdeles, sammen med Gran Canaria, som de beste golføyene på Kanariøyene. Nå tilbyr Tenerife også mye mer enn bare gode golfbaner. Millioner av turister kommer år etter år til Tenerife for sin årlige sol- og badeferie.

Fakta

Golfvert Ja
Golf Academy Nei
Avstand golfbane 1 km (transport inngår)
Avstand flyplass Tenerife Sur Airport 7 km
Nærmeste by Playa de las Américas, 16 km
Arrangementer Turneringer, utflukter mm.

Hva er inkludert i denne reisen?

Pris fra: 20 995,-

28 netter i leilighet
selvhushold
ubegrenset greenfee
fly
flyskatt
transport av golfbag
flyplasstransfer
service av vår golfvert

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon26.4℃

Amarilla Golf

Det er noe spesielt med golfbaner som går helt ned til sjøen. Amarilla Golf Club er en slik golfbane, og her kommer du ned til sjøen ved to anledninger i løpet av runden. Den anerkjente golfbanearkitekten Donald Steel har genialt skapt utsikt enten mot havet eller mot Spanias høyeste topp Teide. Golfbanen er avgrenset av en del hus uten at det er sjenerende selv om man skulle være litt vill med driveren. Det finns en del nøkkelhull hvor man skal holde tunga rett i munnen da fairway føles smale og greenene raske.

Signaturhullet er uten tvil det 5 hullet som er et kort og vakkert par 3 hull. Laseren måler kun 99 meter fra gul tee, men det er viktig med ett kvalitetslag da man er lengst ned ved Atlanterhavet og ballen må fly hele veien eller er den våt. Baksiden er dekket av bunkere men en ekstra kølle fra tee kan være lurt hvis man er god i bunkeren selv om det er tilbake mot havet. Selv om hullet ikke er mer enn 99 meter så kan vinden her på Atlanterhavskysten spille en stor rolle og de 99 meterne kan fort bli noe helt annet. Mange mener at dette kanskje er et av de bedre og mer avgjørende hullene på Kanariøyene. Portene til Amarilla GK ble åpnet i 1989, og allerede året etter var European Tour på plass for å spille Tenerife Open. I denne turneringen ble Jesper Parnevik den beste svensken på 10. plass. Treningsområdene på Amarilla GK er gode, og de har også en par 3-hullsbane med 9 hull der du kan finpusse på nærspillet. Som de fleste vet, er det fra under 100 meter og inn scoren kommer. Det er imidlertid litt sadistisk at hull 9 på korthullsbanen har en øygreen omringet av vann, noe som for de fleste nybegynnere til dropp og kjøp av ny ball i shopen. Amarilla GK ligger vegg i vegg med Golf del Sur GK hvor du har de klassiske svarte sandkornene i bunkerne som du ikke har på Amarilla.

Klubbhuset tilhører kategorien litt mindre men koselig i stedet for stort og pompøst. Her er alt du trenger før og etter en runde, ikke minst en deilig solfylt terrasse hvor dagens golfrunder diskuteres over kald øl og gode tapas.

Fakta

Antall hull 18 + 9 par 3-hull
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 71,  5994 5549 4892
Drivingrange Ja, utslag fra teppe og gress.
Banedesign Donald Steele

MGM Muthu Royal Park Albatros

MGM Muthu Royal Park Albatros har en perfekt beliggenhet, og skal man generalisere er det bare noen få kilometer fra sjøen og til de to golfbanene Amarilla Golf og Golf del Sur. Området heter Golf del Sur akkurat som golfbanen og er et relativt rolig område, men har en rekke restauranter og en fin marina.

Hvis du vil oppleve Tenerifes festeverden, må du ta en taxi til et av de mer folksomme områdene langs kysten. Hvis du tar en litt lengre tur langs kysten, kommer du til den fremdeles genuine fiskebyen Los Abrigos. Her i en av de koselige restaurantene, kan du nyte fersk fisk som er fanget samme dag. Muthu Royal Park Albatros er et veldig bra 3-stjerners leilighetshotell med et veldig fint bassengområde. Fasilitetene er begrenset til restauranten / baren og bassengområdet. En av grunnene til dette er at man henviser til søsterhotellet MGM Grand Muthu Golf Plaza Hotel and Spa, som ligger et steinkast unna. Der finner du restaurant og andre fasiliteter.

Leilighetene er på 50 kvm og har ett soverom. Kjøkkenet er velutstyrt, men mer av karakteren en bar eller kjøkkenkrok tilpasset to personer. Med andre ord er kjøkkenet hovedsakelig tilpasset enklere matlaging. Hver leilighet har også balkong eller terrasse.

Fakta

Standard starstarstar

Fasiliteter

Basseng Har et større bassengområdet som er oppvarmet.
Restaurant Ligger ved bassengområdet som serverer frokost, lunsj og middag. Åpent 09:00 – 22:00
Resepsjon / Lobby Ja
Kiosk Sortimentet er tilgjengelig i lobbyen, og er hovedsakelig enklere basisvarer.
Antal etasjer Opptil 4 etasjer, heis finnes.
Strender Strendene som ligger innen gangavstand er rullesteinsstrender, hvis du vil ha sandstrender er det 7,6 km til Playa La Tejita.
Annet Det finns mange barer, restauranter og dagligvarebutikker innenfor gangavstand.

Fakta leiligheter

Størrelse 50 kvm
Balkong/terrasse Ja
Kjøkkenutstyr Kjøkkenet er utrustet til fire personer for enklere matlaging.
Komfyr/stekeovn Det er en komfyr med 4 plater og stekeovn.
Mikrobølgeovn Ja
Oppvaskmaskin Nei
Kjøleskap Et mindre benkjøleskap med fryserom.
TV Ja, finns også noen engelskspråklige kanaler.
Rengjøring Leiligheten rengjøres 2 ganger i uken.
Håndklær Byttes 2 ganger i uken.
Sengetøy Byttes 1 gang i uken.
Vaskemaskin Nei, det finnes et vaskerom der betaling skjer med mynt.
Spisebord Tilpasset 4 personer.
Sofa Ja
Wifi Ja, kostnadsfritt på rommet og i lobbyen.

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.