Golf del Sur

Golf del Sur

Fantastisk golfopplevelse!

På sydspissen av Tenerife tilbyr vi spill på den mest populære golfbanen som øyen kan tilby. Med spektakulær plassering av hotellet rett ved havkanten blir dette en opplevelse for golf, avkobling og herlige dager.

Dette er en fantastisk golfopplevelse på herlige Tenerife. Golfbanen ligger på sydspissen av øyen der klimaet er som aller best og turismen har blomstret i mange år. Her bor man ved havet med flere restauranter og barer i nærheten og spiller på en fantastisk golfbane som tiltaler alle typer spillere. En annen stor fordel er at flyplassen ligger kun 5 km unna og det er flere resturantert og andre rekreasjonsmuligheter i gangavstand fra hotellet.

 

Fakta

Golfvert/ProJa
Golf AcademyNei
Avstand til golfbanen1,8 km (transport inkludert)
Avstand flyplassTenerife Sur Airport 9 km
Nærmeste byPlaya de las Américas 18 km
ArrangementeKonkurranser, utflukter mm.

Hva er inkludert i denne reisen?

7 netter i dobbeltrom med frokostpensjon
5 heldagsgreenfee
fly
flyskatt
transport av golfbag
flyplatssransfer
service av vår golfvert

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon23.2℃

Golf del Sur

Golf del Sur er en av de beste golfbanene på Tenerife og banen har vært vertskap for Europatourturneringer, hvilket borger for god kvalitet. Det er vakkert på Golf del Sur, fra klubbhuset har man utsikt over første tee og treningsområdet. Banens 18 hull er av variert karakter, en del hull er lett bølgende, andre er flatere. En del byr på spennende raviner men så godt som alle hullene kantes av vaiende palmer og spektakulære kaktuser. Karakteristisk er også at hullene har brede fairways og store greener. Her er det også noe så spesielt som finkornet, svart lavasand i bunkerne, hvilket ser litt annerledes ut men er ikke helt uvanlig på Kanariøyene.

Golf del Sur ble åpnet i 1987 og bestod den gang av tre 9-hullsrunder som het Links, North og South. Dessverre ble South stengt i 2021 for å omvandles til boligfelt og et større parkområde. Det er alltid kjedelig når golfen må vike for mer lukrative økonomiske interesser, men Golf del Sur er fremdeles et veldig bra golfanlegg.

Den nåværende 18-hullsbanen består av North og Links og har flere virkelig bra golfhull. Et godt eksempel er hull 3 på North, som er et skikkelig vanskelig par 5-hull med en dyp ravine langs hele høyresiden og greenen er bevoktet av velplasserte bunkere. Det er først og fremst på Linksrunden man får den magiske utsikten over havet og når det er veldig klar vær kan man skimte Gran Canaria i horisonten. På Linksrunde er det også et par vannhinder som kan by på utfordringer, mest på hull 3 til 5. Golf del Sur er et velholdt og kompakt anlegg der det er kort avstand mellom klubbhus, restaurant, driving range og første tee.

 

Fakta

Antall hull 18
Banekarakter Lett kupert parkbane
Banefakta Links, Par 36 2875 2769 2521
Norte, Par 36 2911 2799 2507
HCP-grense 54
Drivingrange Utslag fra gress og matte
Banearkitekt Manuel Pinero
Transport Transport til og fra golfbanen går på faste tider i henhold til rutetabell som du finner på hotellet. Ønsker man å reise på andre tider for å utnytte heldagsgreenfeen skjer den transporten på egen bekostning.

Hotel Vincci Tenerife Golf

Det er bare noen minutters kjøring fra golfbanen til vårt hyggelige hotell, som ligger vakkert til ved havet der de bratte klippene stuper i Atlanteren. De 125 værelsene er hyggelige og romslige, og alle har naturligvis havutsikt. På visse dager kan man til og med se Gran Canaria i horisonten. Hotellfasilitetene er gode og varierte, men ønsker man mer å velge i er det bare å krysse gaten, der ligger et lite område med flere restauranter, barer og butikker. Hvis man tar en kort spasertur fra hotellet kommer man til den autentiske fiskelandsbyen Los Abrigos. Her kan man, i en av de mange koselige restaurantene, nyte fersk fisk rett fra det nærmeste havet.

 

Fakta

Standardstarstarstarstar
BeliggenhetRett ved havet, 1,8 km fra klubbhuset (transfer inkludert)
Rom125 stk. Alle rom har AC, safe, minibar, hårføner m.m. Alle rom har havutsikt.
FasiliteterUtendørsbasseng (ikke oppvarmet), restaurant, bar, Spa mm.
WifiPå hotellet finnes det trådløs oppkobling til internett uten ekstra kostnad
AnnetDet er mulig å oppgradere til et større Superior-rom med havutsikt.

Golf del Sur

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.