Golf del Sur

Golf del Sur

Fantastisk golfopplevelse!

På sydspissen av Tenerife tilbyr vi spill på den mest populære golfbanen som øyen kan tilby. Med spektakulær plassering av hotellet rett ved havkanten blir dette en opplevelse for golf, avkobling og herlige dager.

Dette er en fantastisk golfopplevelse på herlige Tenerife. Golfbanen ligger på sydspissen av øyen der klimaet er som aller best og turismen har blomstret i mange år. Her bor man ved havet med flere restauranter og barer i nærheten og spiller på en fantastisk golfbane som tiltaler alle typer spillere. En annen stor fordel er at flyplassen ligger kun 5 km unna og det er flere resturantert og andre rekreasjonsmuligheter i gangavstand fra hotellet.

 

Fakta

Golfvert/Pro Ja
Golf Academy Ja
Avstand til golfbanen 1,8 km (transport inkludert)
Avstand flyplass Tenerife Sur Airport 9 km
Nærmeste by Playa de las Américas 18 km
Arrangemente Konkurranser, utflukter mm.

Hva er inkludert i denne reisen?

7 netter i dobbeltrom med frokostpensjon
5 heldagsgreenfee
fly
flyskatt
transport av golfbag
flyplatssransfer
service av vår golfvert og pro

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon17.1℃

Golf del Sur

Golf del Sur er en av de beste golfbanene på Tenerife og har vært vertskap for Europatour-turneringer, noe som er et kvalitetsstempel i seg selv. Det er vakkert på Golf del Sur, fra klubbhuset har man fantastisk utsikt over deler av banen og det glitrende havet. Banen har 27 hull av varierende karakter.  En del hull er lett kuperte, andre er flate og noen hull byr på større utfordringer med raviner i spill. Nesten alle hullene har svaiende palmer og spektakulære kaktuser som kan by på utfordringer. Et annet kjennetegn er at hullene byr på brede fairways, store greener og noe så spesielt som svart lavasand i bunkerne, annerledes og svært eksotisk. Signaturhullet på Golf del Sur er hull 2 på «sur»- sløyfen. Dette er et par 3-hull hvor teestedet er opphøyd og man slår ned mot en green som er omringet av lavasand rundt hele green. Hullet kalles «The Fried Egg». Golf del Sur er et kompakt anlegg med nærhet til klubbhus, restaurant, drivingrange og første tee på alle sløyfene i kort avstand fra hverandre.

 

 

Fakta

Antall hull 27
Banekarakter Lett kupert parkbane
Banefakta Links, Par 36 2875 2769 2521
Norte, Par 36 2911 2799 2507
Sur, Par 36 2986 2838 2496
HCP-grense 54
Drivingrange Utslag fra gress og matte
Banearkitekt Manuel Pinero
Transport Transport til og fra golfbanen går på faste tider i henhold til rutetabell som du finner på hotellet. Ønsker man å reise på andre tider for å utnytte heldagsgreenfeen skjer den transporten på egen bekostning.

Hotel Vincci Tenerife Golf

Det er bare noen minutters kjøring fra golfbanen til vårt hyggelige hotell, som ligger vakkert til ved havet der de bratte klippene stuper i Atlanteren. De 125 værelsene er hyggelige og romslige, og alle har naturligvis havutsikt. På visse dager kan man til og med se Gran Canaria i horisonten. Hotellfasilitetene er gode og varierte, men ønsker man mer å velge i er det bare å krysse gaten, der ligger et lite område med flere restauranter, barer og butikker. Hvis man tar en kort spasertur fra hotellet kommer man til den autentiske fiskelandsbyen Los Abrigos. Her kan man, i en av de mange koselige restaurantene, nyte fersk fisk rett fra det nærmeste havet.

 

Fakta

Standard starstarstarstar
Beliggenhet Rett ved havet, 1,8 km fra klubbhuset (transfer inkludert)
Rom 125 stk. Alle rom har AC, safe, minibar, hårføner m.m. Alle rom har havutsikt.
Fasiliteter Utendørsbasseng (ikke oppvarmet), restaurant, bar, Spa mm.
Wifi På hotellet finnes det trådløs oppkobling til internett uten ekstra kostnad
Annet Det er mulig å oppgradere til et større Superior-rom med havutsikt.

Golf del Sur

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.