Almenara

Almenara

Naturskjønt og fredelig på golfkysten

Costa del Sol – den spanske Solkysten. Jo da, navnet har noe for seg, for her flommer solen, men kysten kunne like gjerne hete Golfkysten, for det vrimler av golfbaner. Det er nærmere 70 stykker langs kysten og Almenara er en av de mest populære!

Når man reiser rundt på Costa del Sol skulle man ikke tro området var et golfparadis, så kupert og dramatisk som kysten er. Men det er meget vakkert! Man kan også si at de beste banene nesten alltid ligger der naturen er på sitt mest spektakulære. Kronjuvelen på kysten er naturligvis den eksklusive byen Sotogrande, der blant annet golfbanene Valderama og Real Club Sotogrande slåss om posisjonen som den mest eksklusive langs kysten. Den nye banen i Sotogrande, La Reserva, anses av mange å være den største juvelen, og kanskje den beste banen på hele Solkysten. Som du forstår, er det et herlig golfområde Golf Plaisirs Almenara ligger i. Det er et anlegg som har det meste – 27 hull, gode bosteder, fin natur og en plassering i toppsjiktet blant golfbaner langs kysten. I nærområdet ligger det sju baner hvis man også regner med San Roque, Alcaidesa Links og La Cañada, som ligger noen minutter med bil fra Almenara. Her finner man det meste, 27 hull, bra hotell, vakker utsikt og en avslappende atmosfære – Det er lett å trives på Almenara.

 

 

Fakta

Golfvert Ja
Golf Academy Nej
Avstand hotell-golf 0-300 m
Avstand flyplass Malaga airport 110 km
Baner i nærområdet 7
Nærmeste by Sotogrande 7 km
Arrangement Turnering, utflukter, mm.

Hva er inkludert i denne reisen?

Pris fra: 7 495,-

Fly
3 netter i dobbeltrom
3 frokoster
2 heldagsgreenfee
transport av golfbag
service av vår golfvert og-pro

Ovenfor er det et eksempel på en weekendpakke til Almenara. Det går naturligvis utmerket an å tilpasse pakken etter deres ønskemål gjennom å legge til både ekstra netter og flere golfrunder. Merk at prisen er basert på dagens flypris og tilgjengelighet, og prisen vil derfor justere seg etter aktuell pris ved bestilling. For fullstendig tilbud på en weekendreise, vennligst ta kontakt med vår salgsavdeling gjennom Forespørsel-knappen eller ved å ringe 21 01 75 88.

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon16℃

Almenara Golf Club

Almenara Golf har 27 hull som er designet av den anerkjent Dave Thomas. Denne banedesigneren har en egen evne til å lese naturen og skape gjennomtenkte løsninger som verdsettes av alle kategorier spillere. Alle Almenaras tre 9-hullssløyfer – Acornoques, Pinos og Lagos starter oppe ved klubbhusområdet. De ulike sløyfene er like, men allikevel så ulike. Det de har til felles, foruten kvaliteten og utsikten, er at de alle begynner med ett eller to hull nedover, for siden å gå over et flatt parti og noen av de siste hullene går oppover igjen mot klubbhuset.

Når man står på terrassen ved golfrestauranten så er Almenara ved første blikk en bane som er tilpasset golfbiler da naturen i området er veldig kupert. Men med god design der man utnytter naturen blir resultatet virkelig bra, en vakker og variert golfbane som ikke er noe problem å gå, selv om det kjennes i bena når man spiller de siste hullene opp mot klubbhuset. De fleste baner har et signaturhull, men Almenara har et flertall hull i hver sløyfe som konkurrerer om tittelen og det er kanskje ikke så merkelig med havutsikt på veldig mange hull og flotte eiketrær.

 

Fakta

Antall hull 27
Banekarakter Kupert parkbane
Banefakta Alcornoques, Par 36 2946 2775 2423 2294
Pinos, Par 36 3169 2923 2656 2425
Lagos, Par 36 3108 2875 2684 2524
HCP-grense 54
Drivingrange Ja, 800 m fra hotellet. Drivingrangen er åpen 08:00-19:00.
Banearkitekt Dave Thomas

NH Hotel Almenara Golf Resort

Man bor virkelig godt på Almenara Resort. Moderne firestjerners hoteller er noe vi virkelig setter pris på. Rommene er av god størrelse, har tiltalende interiør og terrasse eller balkong. Det mangler muligens noen kvadratmeter for å få den femte stjernen, og man kan ikke få romservice hele døgnet, men man slipper å betale en formue for et rom som man stort sett sover i. Man blir heller ikke ruinert når man skal ha en forfriskning på terrassen etter dagens golfrunde. Lobby, bar og restaurant ligger i en egen bygning, mens hotellrommene ligger nærmest som rekkehus på området. Det som gir den ekstra følelsen av luksus er at du som Golf Plaisir-gjest har tilgang til spa, innendørs svømmebasseng og et fint trimrom.

 

 

Fakta

Standard starstarstarstar
Beliggenhet På golfbanen i Sotogrande
Rom 148 + 12 suiter. Alle rom med AC, safe, minibar mm.
Fasiliteter Utendørs svømmebasseng (ikke oppvarmet), spa med jacuzzi, restauranter og bar.
Wifi På hotellet og i klubbhuset finnes det trådløs oppkobling til internett uten ekstra kostnad.

Almenara Golf Course

Golf Range Almenara

Almenara Golf Resort

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.