Spain's Finest Courses

Spain's Finest Courses

Spill Spanias beste golfbaner!

I vår pakke Spain’s Finest Courses har vi samlet de beste golfbanene på Costa del Sol. Det var på Costa del Sol at golfturismen i Spania for alvor tok av, og området er fremdeles ett av de mest populære å reise til for norske golfere. Det er ikke vanskelig å forstå når man har en blanding av herlig klima, massevis av gode boalternativer og ikke minst golf i absolutt toppklasse. I det vakre området Sotogrande kryr det av golfbaner i verdensklasse som du med denne pakken kan velge blant.

Som hovedattraksjon kommer du til å spille Europas mest kjente golfbane, Valderrama Golf. Denne pakken inkluderer også spill på toppbanene Finca Cortesin, Sotogrande og ikke minst La Reserva de Sotogrande. Den siste er en virkelig en hyggelig bane, som ofte beskrives som lillesøsteren til Valderrama.

Fakta

GolfvertNei
Golf AcademyNei
Baner i nærområdet7
Avstand til flyplassenMalaga Airport, 107 km
Nærmeste bySotogrande, 8 km

Hva er inkludert i denne reisen?

Pris fra: 20 995,-

7 netter i dobbeltrom på So Sotogrande
frokostpensjon
4 greenfees fordelt på Valderrama, La Reserva, Real Club Sotogrande og Finca Cortesin
del i golfbil
fly til Malaga t/r
transport av golfbag
del i leiebil

Ovenfor er et forslag på en uke til Malaga med spill på fire av Spanias beste golfbaner.

Forecaddie Valderrama
Vennligst merk at ved spill på Valderrama er forecaddie obligatorisk. Forecaddien koster 60€ + driks som betales på plass og gjelder for hele ballen.

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon19.5℃

Valderrama Golf

Valderrama Golf er en av de golfbanene som mange golfere drømmer om å kunne hake av på sin bucketlist. Banen ble designet i 1974 av Robert Trent Jones Sr., som er en av de mest legendariske golfbanedesignerne med mesterverk over hele verden. Golfbanen ble først kjent som Las Aves, men i 1985 tok Jaime Ortiz-Patiño over banen med ambisjon om ta den til et nivå som aldri hadde vært sett i Europa tidligere.

Robert Trent Jones kom tilbake og bygde om den opprinnelige layouten, som hadde blitt til 10 år tidligere. Når arbeidet var klart byttet han navn på golfbanen til Valderrama, oppkalt etter den gamle gården som lå på stedet. Valderrama Golf har siden den gang klatret på ulike rankinger over golfbaner og har innehatt førsteplassen på det kontinentale Europa i mange år.

Valderrama var også vertskap for Ryder Cup 1997, med en debutant Jesper Parnevik, Per-Ulrik Johansson og Tiger Woods på lagene. Dessuten har flere store mesterskap blitt avholdt, inklusive Volvo Masters 2003, der Fredrik Jacobson sto med troféet i hånden da turneringen var over.

Fakta

Antall hull 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 72 6392 59215520 5322
Drivingrange Utslag fra gress.
Banedesign Robert Trent Jones Sr.

La Reserva Golf Club

Golfbanen La Reserva de Sotogrande ble åpnet i 2003 og er tegnet av den prestisjefylte amerikanske golfdesigneren Cabell B. Robinson. Banen omtales ofte som Valderramas søsterbane og er en fantastisk utfordring for alle golfspillere – både proffe og amatører. Dels takket være flere tee-alternativ og imponerende raske greener som åpner for en rekke ulike pinneplasseringer.

Det er uten tvil en spektakulær opplevelse på en unik eiendom der man kan nyte av en fabelaktig utsikt over fjellene og havet. Disse omgivelsene sammen med et ikke mindre enn majestetisk klubbhus, der både medlemmer og besøkere kan nyte mange bekvemmeligheter, utmerket service og en attraktiv meny i omgivelser som inspirerer til ro.

Fakta

Antall hull 18
Banekarakter Kupert parkbane
Banefakta Par 72 [Black]7053 6448 6048 55905104
Drivingrange Utslag fra gress.
Banedesign Cabell B. Robinson

Real Club de Golf de Sotogrande

Real Club de Sotogrande anses være et av Robert Trent Jones Sr. største mesterverk. Golfbanen åpnet i 1964 og er den første Trent Jones-banen i Europa og lever opp til sitt varemerke slik den er tilpasset den omkringliggende naturen.

Sotogrande tilbyr fantastisk store tees og brede fairways. De raske og bølgende greenene anses være en av banens store utfordringer, liksom de hundretalls bunkerne som med omhu er plassert rundt på banen. Av disse er 69 av dem rundt greenene, så det kreves god presisjon ved innspill. Den store variasjonen på Sotogrande er en annen av banens store styrker. Dette gjelder ikke bare variasjonen mellom hullene men også den vakre vegetasjonen der du har pinjetrær, korkeik, palmer og andre treslag, hvilket gir banen en meget spesiell karakter og skjønnhet.

Fakta

Antall hull 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 72 6492 62105856 5021
Drivingrange Utslag fra gress.
Banedesign Robert Trent Jones Sr.

Finca Cortesin

Finca Cortesin er en av de absolutt beste banene i Sotogrande. Cabell B. Robinson, som står bak flere mesterskapsbaner, står også bak banen på Sotogrande og har fått hjelp av landskapsarkitekten Gerald Huggan. De har gjort en fantastisk jobb og banen, med sine 6 351 meter fra backtee og mer enn 100 bunkere, rankes som en av de beste banene i Spania. Men ta det med ro, du trenger ikke spille banen fra backtee, det er fem tees å velge blant, så du kan spille en banelengde som passer perfekt til ditt nivå.

Kvaliteten på Finca Cortesin blir ytterligere bekreftet av det faktum at det berømte Nicklaus Academy har valgt å ha sitt treningsanlegg her. Dessuten har banen vært vertskap for Volvo World Match Play Championship flere ganger – en av verdens mest prestisjefylte matchspillturneringer. På Finca Cortesin møter du en ekstremt velholdt golfbane og en bane med kvaliteter utover det vanlige. Helt inntil banen ligger et femstjerners hotell av minst samme kaliber som golfbanen.

Fakta

Antall hull 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 72 6351 5884 4852
Drivingrange Utslag från gräs.
Banedesign Cabell B. Robinson

So Sotogrande

So Sotogrande er det gamle klassiske golfhotellet Almenara som i helt ny skrud slår opp portene sommeren -21. Få, om noen, kommer til å kjenne seg igjen når de trer inn i dette smakfullt dekorerte hotellet etter den grundige renoveringen.

Noe som dog er det samme er den unike beliggenheten helt inntil klubbhuset på Almenaras 27 hulls golfbane, for øvrig på samme gate som selveste Valderrama. So Sotogrande sies å ha en moderne touch av lokal tradisjon hvilket i vår tolking blir nytt og meget lekkert der man har hatt fokus på detaljene. Rommene, med de koselige navnene So Cosy, So Comfy, So Suite osv, har alle terrasse eller balkong og for det meste vindu fra gulv til tak, et overdådig badekar og separat regndusj. Her er det restauranter og barer. I løpet av 2022 åpner man også en fine dining. Likeså ligger Almenaras klubbhus vegg i vegg der man også kan ta en god matbit eller en drink før/etter maten. Naturligvis har man også satset på et herlig Spa og wellness senter der det også er basseng. So Sotogrande er definitivt et reisemål i seg men vi anbefaler dette som en utsøkt base for pakken Spains Finest.

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
BeliggenhetInntil Almenaras golfbane, noen kilometer fra Sotograndes havn.
Rom152 rom. Dusj/badekar, hårføner, TV, telefon, AC, safe, minibar, te & kaffe, balkong/terrasse.
FasiliteterRestauranter, barer, basseng, terrasse, hage, spa & wellness senter
WifiPå hotellet er det trådløs oppkobling til internett uten ekstra kostnad.

Hotel Encinar de Sotogrande

Hotel Encinar de Sotogrande er et meget godt og prisgunstig alternativ for oppholdet i Sotogrande. Hotellet er 4-stjerners og ligger lett tilgjengelig fra hovedveien A7, nært kjente golfbaner slik som Valderrama og La Reserva med flere. Hotellet har alt man kan ønske seg etter en dag på golfbanen, med en herlig hage der bassenget ligger. He er det padelbane for den som har krefter igjen til det og naturligvis en hyggelig bar og restaurant.

Fakta

Standardstarstarstarstar
BeliggenhetI Sotogrande, ved La Cañada Golf og bare noen kilometer fra Valderrama og havet
RommeneDusj/badekar, hårføner, TV, telefon, AC, safe, noen rom med golfutsikt (La Cañada)
FasiliteterRestaurant, bar, basseng, terrasse, hage, treningsrom samt padel
WifiPå hotellet er det gratis trådløs tilkobling til internett

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.