Sør-Afrika

Sør-Afrika er et herlig og mangfoldig land med mange muligheter for fremragende golf og minneverdige opplevelser. Landet har noen av verdens beste golfbaner og har fostrert verdensnavn som eksempelvis Ernie Els og Gary Player. Legg så til fantastiske strender, en rik historie, spennende gastronomi og vin i verdensklasse.

Golfreiser til Sør-Afrika er noe av det mest optimale man kan oppnå som en nysgjerrig golfspiller. Den unike muligheten til en kombinasjon av golf og noen av verdens beste golfbaner med safari, fine strender, og en gastronomi i verdensklasse har fått mange nordmenn til å titte på Sør-Afrika når golfreisen skal bestilles.

Når du tenker på golf i Sør-Afrika, så har du nok hørt om baner som Fancourt, Leopard Creek og Pinnacle Point. Alle er golfbaner som garantert vil gi deg en golfopplevelse for livet.

Rovos Rail med Golf Plaisir

Hos Golf Plaisir er en av de mest populære produktene i Sør-Afrika Rovos Rail – bedre kjent som The most luxurious train in the world. Her ombordstiger du et old-school luksus tog, som frakter deg rundt i landet, gjennom nasjonalparker og ut til noen av landets beste golfbaner. En unik opplevelse, som man sent vil glemme.

Utover det har vi en rekke rundreise-forslag, hvor du kan kombinere noen av de beste golfbaner i Sør-Afrika med vin og safari-opplevelser. Vi har muligheten til å skreddersy din golfferie i Sør-Afrika helt etter dine ønsker, slik at du får den ultimate golfopplevelsen.

Sør-Afrika

Johannesburg

Rundt Johannesburg er det en rekke golfbaner av høy kvalitet, mange designet av to av landets golfleganger - Gary Player og Ernie Els. Hvis du skal besøke Johannesburg, og du vil være der om sommeren, besøk byen mellom november og mars.

Sør-Afrika

KwaZulu-Natal

Spille golf i KwaZulu-Natal er for mange en drøm. Kombiner de fine golfbanene i det tropiske klimaet med luksureriøse hotell og klandrefri service!