Lykia Links
- Enkeltrom bare 1,-!

Lykia Links

Linksgolf som det skal være

Linksgolf på de britiske øyer er både morsomt og spennende, men været kan virkelig være en usikker faktor. Følg heller med oss til Lykia og spill moderne linksgolf i varmt och behagelig middelhavsklima.

Lykia World er en rolig og avslappet ferieoase like øst for Belek på Tyrkias sydkyst. Her bor du bekvemt og kan velge blant flere typer av hotellrom, suiter og villaer. Totalt finnes det over 500 rom. Hotellet er bygd for sol og badegjester, og tilbyr flere basseng, restauranter, samt vannsport. Hotellet har også en egen, 2,5 kilometer lang sandstrand. Under golfsesongen endrer Lykia karakter og blir mer som ett golfhotell. Fokus flyttes fra sol og bad-gjester til golfere, noe som innebærer ett redusert tilbud av fasiliteter for familier. I stedet åpnes klubbhusets restaurant også på kveldstid med både buffet och à la carte. Golferne tilbys all-inclusive i denne delen av hotellet. Litt roligere og litt mer golftilpasset. Her finnes en veldig god golfbane, og i dette tilfellet handler det om klassisk linksgolf.

Fakta

GolfvertJa
Baner i nærområdet14
Avstand golfbane0 m

Hva er inkludert i denne reisen?

7 netter i dobbeltrom
all-inclusive
ubegrenset greenfee på Lykia Links*
fly
flyskatt
transport av golfbag
flyplasstransfer
service av vår golfvert

Ubegrenset greenfee på Lykia Links
Våre gjester på Lykia Links har seks forhåndsbestilte 18-hulls greenfee. Mer golf er mulig med forbehold om tilgjengelighet og kan bestilles i golfklubbens resepsjon etter at du har fullført din første 18-hulls runde.

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon23.3℃

Lykia Links

Lykia Links er noe helt spesielt. Allerede på første tee forstår du at dette er en opplevelse utover det vanlige. Hullet måler hele 393 meter, vanligvis rett inn i sjøbrisen. Det er ingen bebyggelse på banen så det føles virkelig som å være midt ute i naturen, og det er deg, køllene og ballen det handler om. Det er en stor utfordring å gjøre det viktige paret på 1:tee for å få en god start på runden. Kanskje du ikke når på to, men etter en god chip and run kan du senke parputten. Hele området er veldig åpent. Ingen pinjeskog i sikte, og det er det som gjør Lykia så spesiell og annerledes i Belek. Til tross for at det er en åpen bane, har arkitekten Perry Dye lyktes å ramme inn hvert hull med oppbygde sanddyner. Det føles nesten som å spille på en klassisk links i Skottland – med den store forskjellen at her er det et behagelig middelhavsklima. Banen er også veldig moderne med herlige bunkerområder og opphøyde greener som gjør den til en fryd å spille. Om det blåser litt mer enn vanlig, er den ganske utfordrende, men likevel morsom og variert. Flere av golfhullene spilles nede ved stranden, og det er lett å miste konsentrasjonen på grunn av utsikten.

Fakta

Antall hull 18
Banekarakter Links-/seasidebana
Banefakta Par 73, 6924 6321 5869 5193 4768
Drivingrange Utslag fråa matte og gress
Banedesign Perry Dye

Lykia Golf Hotel

Lykia World Resort er en stor resort som er nøye planlagt og designet. Den delen av hotellet som ligger i tilknytning til klubbhuset, kalles ”Golf Hotel”, med en mer intim atmosfære. Her finnes 80 rom som er øremerket golfere. Akkurat som på nærliggende Sueno, tar du heisen ned til resepsjonen der også pro-shop, bar og restaurant ligger. Du går så rakt ut på 1: tee. Lett som bare det. Under golfsesongen blir golfhotellet mer som et hotell i hotellet med all-inclusive i klubbhusets bar og middagsservering i klubbhusets restaurant. Som gjest på Lykia Golf Hotel har du selvfølgelig tilgang til øvrige fasiliteter på resorten.

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
BeliggenhetDirekte ved golfbanen
Rom80 st. (totalt 500 på resorten). Alle rom med AC, safe, minibar, hårføner m.m.
FasiliteterInnendørspool, utendørspool, restauranter, barer, tennis, spa, gym m.m.
WifiTrådløs internett uten ekstra kostnad.

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.