Makadi Bay
- Tilbake i programmet vinter 2021!

Makadi Bay

Resort i beste Arizona-Style!

Like sør for Hurghada ligger Makadi Resort, et golfparadis som har alt, inkludert fantastisk snorkelvann og et strålende og solrikt klima. Velg mellom to forskjellige topp-hoteller!

Finne et bestemt sandkorn i Sahara er noen ganger beskrevet som like vanskelig som å finne den berømte nåla i høystakken. Makadi Resort, litt over tre mil sør for Hurghada i Egypt, er så nær det aktuelle sandkornet du kan komme. Du reiser hit med direktefly, transfer fra flyplassen er kort og alt du trenger er på feriestedet. Du trenger heller ikke å bekymre deg mye om det vil være sol eller ikke. Makadi er et komplett feriested – her er flere hoteller, restauranter, barer, butikker, diskotek, bank, apotek og mye, mye mer. Du trenger ikke å forlate feriestedet en gang i løpet av hele oppholdet hvis du ikke vil, her finner du alt. Makadi har alle forutsetninger for at du skal føle at du har funnet det bestemte sandkornet!

Fakta

GolfvertJa
Golf AcademyNei
Avstand golfbane0 m från Steigenberger Makadi Golf Hotel, 1,3 km från Makadi Star.
Avstand flyplassHurghada International Airport, 29 km
Nærmeste byHurghada, 37 km
Baner i nærheten3
ArrangementTurnering, utflukter mm.
PassVed reiser til Egypt må passet være gyldig i minst 6 måneder etter planlagt hjemreise.

Hva er inkludert i denne reisen?

7 netter i dobbeltrom
all-inclusive alt 7 frokoster och 6 middager*
5 heldagsgreenfee
fly
flygskatt
transport av golfbag
flyplasstransfer
service av vår golfvert

På hotellet Makadi Star er all-inclusive inkludert i prisen på turen. Steigenberger Makadi Golf Hotel inkluderer 7 frokoster og 6 middager.

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner tar lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

Missing parameters

Madinat Makadi Golf

Madinat Makadi Golf er en fantastisk «Arizona-style»-golfbane. Det ser ut som om man har rullet ut grønt gress på sanden og spillefeltet ligger som grønne øyer. Tee-stedene er øyer og du slår ballen til en fairway-øy, så kan du finne en «waste area» rett foran øy-greenen. Det er utrolig lekkert og spektakulært. Grensen mellom gress og «waste area» er knivskarp. Det finnes knapt noen ruff så det går raskt å spille da du alltid finner ballen. Disse «waste areas» består av en noe grovkornet, hardpakket sand, og til forskjell fra vanlige bunkere får du grunne køllene. Golfbanen inneholder en hel del utfordrende hull og noen velplasserte vannhindre.  Oppbygde åser rammer inn fairwayen og du ser alltid hva som er ute på banen og hvor du skal slå. Fra golfbanen har du utsikt over feriestedet og det glitrende Rødehavet. Her kan du også oppleve en 9-hulls par 3-bane som er veldig morsom å spille. Korte hull i litt kupert terreng. Perfekt for nærspilløvelser eller hvorfor ikke en liten upretensiøs konkurranse om ettermiddagen? I tillegg er det tre treningshull, et par 3 hull, et par 4 og et par 5. Legg til to drivingranger med plass til 150 personer, og du skjønner at golf og treningsmuligheter er uendelige.

Fakta

Antall hull 18 + 9 korthull
Banekarakter Litt kupert ørkenbane
Banefakta Par 72, 6880 6389 5874 5362 4790 4163
HCP-grense 54
Drivingrange 2 stk. Utslag fra gress
Banedesign John Sanford

Jaz Makadi Star & Spa

For deg som vil ha litt mer liv og røre, anbefaler vi Jaz Makadi Star som ligger mellom golfbanen og havet. Hotellet har en privat strand en kort spasertur fra rommet ditt hvor du kan nyte sol og saltvann. Det er flere restauranter og barer og et stort bassengområde med oppvarmet basseng i vintermånedene. Rommene er veldig hyggelige og fine, med terrasse eller balkong. Transferen til og fra Makadi Golf er inkludert for de som bor på Jaz Makadi Star, og transport tar bare noen få minutter – enkelt og praktisk.

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
Beliggenhet400 meter fra stranden.
Rom167. Alle rom med AC, minibar, hårføner, balkong eller terrasse mm.
FasiliteterOppvarmet utendørsbasseng, restauranter, barer, spa, gym, vannsport, mengder av aktiviteter , mm.
WifiPå hotellet finnes det trådløs tilkobling til internett uten ekstra kostnad.

Steigenberger Makadi Golf Hotel

Det 5-stjerners Steigenberger Makadi Golf Hotel ligger rett ved golfbanen. Her bor du bra i et lite mindre boutiquehotell av høy klasse. Nyt utsikten over den grønne oasen til golfbanen og slapp av i rolige omgivelser. Rommene er velutstyrte med alle ønskelige fasiliteter som balkong, internasjonale TV-kanaler, minibar og AC osv. Steigenberger Makadi Golf Hotel har en restaurant, bar, svømmebasseng og et spa som tilbyr behandlinger av alle slag. Golfklubben ligger ved hotellet som gjør det praktisk for oss golfere. Hotellet aksepterer bare gjester over 16 år. Dette betyr at det er stille og behagelig både ved bassenget og i restauranten.

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
BeliggenhetRett ved Madinat Makadi golfbane
Rom93 st. Alle rom med Ac, safe, minibar, hårføner mm.
FasiliteterUtendørsbasseng, restaurant, bar, gym, bastu, jacuzzi mm.
Aldersgrense16 år
WiFiI hotellets fellesområder er det gratis trådløs internettilgang.

Madinat Makadi Golf

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.