Golfreiser til Tyrkia

Golfreiser til Tyrkia forbindes ofte med velpleide golfbaner og All-Inclusive hotell. Se for deg at du har pegget opp ballen og går noen skritt tilbake for å visualisere deg slaget, så hører du røsten. Det er bønnerop fra den nærliggende minareten som minner deg om å vende mot Mecka. Øst møter vest i dette fascinerende landet. Driven ble god og du har en herlig golfrunde foran deg.

Golfreiser til Tyrkia er for deg som lever for golf. Den ene interessante golfbanen etter den andre finnes å velge mellom og nye baner vokser frem hvert år.  Golf i Belek er en liten golfoase øst for Antalya som ikke finnes andre steder i Europa. Området byr på golfbaner i øverste klasse som er designet av de mest prominente navn. Nesten alle golfbaner i Belek kan betegnes som parkbaner, og står som en utskjæring i en pinjeskogen helt ut mot Middelhavet.

Kombinasjonen 5-sterner All-Inclusive hotel og golfbaner har gjort golfreiser til Belek meget populært blant norske golfspillere. Nettopp den gode kvaliteten på hotellene er med på å gjøre golfferie i Tyrkia til en av de absolutt beste opplevelser. Den historiske byen Side ligger nær, og her finner du blant annet 100 forskjellige fuglearter, noe som gir ornitologen noe å gjøre.

Golf og kultur i Belek

Det milde været og de mange solskinnstimene i Belek gjør at man kan dra på golfferie nesten hele året rundt. Om vinteren pleier temperaturen å likne en god norsk vår, hvor man fint kan spille golf i korte armer. Nærmere våren vil temperaturen stige og gjøre golfreisen enda mer behagelig.

Hvis du ønsker å få mer ut av golfferien kan et besøk inn til Belek by anbefales. Her finnes det lokale cafeer og rolig tempo. Ønsker du litt mer fart og severdigheter kan et besøk til Antalya anbefales. Antalya er Tyrkias femte største by og byr på blant annet Tyrkias største museum- The Antalya Museum.

Så ønsker du en golfreise med høy kvalitet hele veien rundt, så er Tyrkia absolutt et godt valg. Hvis du aldri har vært her tidligere er kanskje klassiskeren Sueno Golf det beste valget. Her får du et herlig All Inclusive-hotell med fantastiske golf blant pinjetrerne. Du vil også kunne benytte deg av servicen til vår  Golfvært når du reiser til Tyrkia.

 

Tyrkia

Belek

Belek ligger omtrent en halvtimes tid fra Antalya og er den optimale destinasjonen for deg som ønsker fredfull harmoni og høy kvalitet på din ferie. Belek er et ordentlig golfparadis med ikke mindre enn 14 golfbaner i verdensklasse.