Golf i Belek

Du som vil spille golf i Belek kan forvente deg høy kvalitet. De fantastiske golfbanene ligger som perler på en snor og slynger seg gjennom den frodige pinjeskogen.

Golf i Belek kan måle seg med de aller beste stedene i Europa. Her finner du utallige golfbaner som alle ligger i den frodige pinjeskogen mellom Middelhavets strand i sør og Taurusfjellene i nord. Når man snakker om golfreiser til Belek finnes det mange ulike varianter. Noen golfere foretrekker resortbaner som Sueno Golf, Titanic Golf eller Gloria Golf. Andre golfere spiller heller mesterskapsbaner som Montgomerie Golf, Cornelia Golf eller Carya Golf. Felles for alle anleggene er at de holder en veldig høy kvalitet både på golfbanen og all servicen rundt golfen.

Det finnes også mange bra hoteller i Belek. De aller fleste er overdådige femstjerners hotell med fantastisk service og herlig mat. I Belek er det vanlig at man har all inclusive inkludert i reisens pris. Det er smidig og bekvemt at det meste er inkludert. På hotellene i Belek finner du ofte et stort antall aktiviteter for hele familien, så alle skal trives. Hotellene ligger ute ved stranden, så her er det muligheter å kombinere golfreisen med en sol- og badeferie.

Golfverter og Golf Academy i Belek

På våre reisemål i Belek kan du alltid nyte av vår service med golfverter. Velg selv om du bare vil ta det med ro og fokusere på din egen golf, eller forberede deg for neste års sesong med trening på plass. Vi gjør alt vi kan for at du skal få en uforglemmelig golfreise til Belek.

Våre golfreiser til Belek

Fra 14 495 ,-

Tyrkia, Belek

Carya Golf

For deg som prioriterer den beste golfopplevelsen i Belek tilbyr vi spill på Carya Golf Club og National Golf Club. Legg så til boende i all-inclusive på Zeynep Golf & Spa og du har en veldig prisgunstig golfopplevelse!

Fra 15 995 ,-

Tyrkia, Belek

Sirene

Det er få golfreisemål som Belek innen Europas grenser – her finner du mange golfbaner innen et konsentrert område. Dette er virkelig unikt! Sirene er ikke et unntak. Her bor man veldig bra ved stranden og har to aldeles utmerkede golfbaner; Sultan og Pasha i ukeprogrammet.

Fra 14 495 ,-

Tyrkia, Belek

Sueno

I Belek, på det som kalles Tyrkias Riviera, finner du ikke mindre enn 14 fantastiske golfbaner å velge mellom. Sueno er uten tvil den mest komplette golfresorten av dem alle!

Fra 15 995 ,-

Tyrkia, Belek

Titanic Golf Resort

Belek har de siste tiårene utvilket seg til å bli et paradis for golfere. Titanic Golf er en golfbane som passer enhver smak. Med overnatting på det nybygde Titanic Deluxe er All Inclusive inkludert som seg hør og bør på en golfreise til Belek.