Golf i Belek

Du som vil spille golf i Belek kan forvente deg høy kvalitet. De fantastiske golfbanene ligger som perler på en snor og slynger seg gjennom den frodige pinjeskogen.

Golf i Belek kan måle seg med de aller beste stedene i Europa. Her finner du utallige golfbaner som alle ligger i den frodige pinjeskogen mellom Middelhavets strand i sør og Taurusfjellene i nord. Når man snakker om golfreiser til Belek finnes det mange ulike varianter. Noen golfere foretrekker resortbaner som Sueno Golf, Titanic Golf eller Gloria Golf. Andre golfere spiller heller mesterskapsbaner som Montgomerie Golf, Cornelia Golf eller Carya Golf. Felles for alle anleggene er at de holder en veldig høy kvalitet både på golfbanen og all servicen rundt golfen.

Det finnes også mange bra hoteller i Belek. De aller fleste er overdådige femstjerners hotell med fantastisk service og herlig mat. I Belek er det vanlig at man har all inclusive inkludert i reisens pris. Det er smidig og bekvemt at det meste er inkludert. På hotellene i Belek finner du ofte et stort antall aktiviteter for hele familien, så alle skal trives. Hotellene ligger ute ved stranden, så her er det muligheter å kombinere golfreisen med en sol- og badeferie.

Golfverter og Golf Academy i Belek

På våre reisemål i Belek kan du alltid nyte av vår service med golfverter. Velg selv om du bare vil ta det med ro og fokusere på din egen golf, eller forberede deg for neste års sesong med trening på plass. Vi gjør alt vi kan for at du skal få en uforglemmelig golfreise til Belek.

Våre golfreiser til Belek

Tyrkia, Belek

Carya Golf

For deg som prioriterer den beste golfopplevelsen i Belek tilbyr vi spill på Carya Golf Club og National Golf Club. Med det herlige all-inclusive hotellet; Zeynep Golf & Spa har du en veldig prisgunstig golfopplevelse!

Tyrkia, Belek

Sueno

I Belek, på det som kalles Tyrkias Riviera, finner du ikke mindre enn 14 fantastiske golfbaner å velge mellom. Sueno er uten tvil den mest komplette golfresorten av dem alle!