Carya Golf
- Tilbake i programmet vinter 2021!

Carya Golf

Beste golfpakken i Belek!

Golf i Belek - her kan du nyte en luksustilværelse med sol og bad ved det glitrende Middelhavet, samt golf i verdensklasse på Carya Golf Club og National Golf Club. 

For deg som prioriterer den beste opplevelsen og golf i Belek tilbyr vi spill på Carya Golf Club og National Golf Club. Legg så til boende i all-inclusive på Zeynep Golf & Spa og du har en veldig prisgunstig golfopplevelse!

Det finnes få golfreisemål som Belek innenfor Europas grenser – her finner du mengder av golfbaner innen et konsentrert område. I vår pakke tilbyr vi spill på Belekkystens aller beste baner; Carya Golf Club og National Golf Club. For deg som prioriterer den beste golfopplevelsen og søker et veldig prisgunstig alternativ i Belek er kanskje Zeynep Golf & Spa det beste alternativet.

Golf i Belek er for den kresne golferen som ønsker hotell, mat, drikke og golf av aller ypperste kvalitet.

Fakta

GolfvertJa
Golf AcademyNei
Avstand flyplassAntalya Airport, 40 km
Avstand golfbane500 m
Nærmaste byAntalya, 45 km
ArrangementTurneringer, utflukter mm.

Hva er inkludert i denne reisen?

7 netter i dobbeltrom på Zeynep Golf & Spa
All-Inclusive
2 greenfee på Carya Golf Club
2 greenfee på National Golf Club
fly
flyskatt
transport av golfbag
flyplasstransfer
service av vår golfvert

Turistskatt
På många av våra resmål tar lokala myndigheter ut en särskild turistskatt vid hotellövernattningar. Denna turistskatt läggs till på er hotellnota och betalas vid utcheckning från hotellet. Läs mer om turistskatter här.

Vær akkurat nå

weather-icon8℃

Carya Golf Club

Carya Golf Club er en av de absolutt beste golfbanene i belek. Layouten er utrolig vakker med perfekte fairways omgitt av pinjeskog. Herlig kritthvit sand i bunkerne gir også en følelse av høy kvalitet på denne mesterskapsbanen. Banen er også belyst etter mørkets inntog noe som gjør denne banen unik. Carya Golf er et must for den kresne golferen!

Fakta

Antal hull 18
Banekarakter Parkbane med elbelysning.
Banefakta Par 72, 6571 6147 5821 5386 4885
Drivingrange Ja, utslag fra matte og gress
Banedesign Peter Thomson

Zeynep Golf & Spa

Zeynep Golf & Spa er et lite All Inclusive-hotell som ligger mellom Carya Golf Club og havet. Her finner du 180 stilfulle rom som ble renovert så sent som i 2016 og holder en god standard. Rommene er ganske store og tilbyr balkong med utsikt hagen. Hovedrestauranten byr på lekkerheter til frokost, lunsj og middag, og det finnes et flertall barer for den som ønsker det. Hotellet har en hyggelig og innbydende atmostfære og det finnes godt med aktiviteter som spa, gym og tennis. For den som vil avkjøle seg etter en dag på golfbanene finnes det både innendørs- og utendørsbasseng. Vår bedømming er at Zeynep Golf & Spa Hotell er et utmerket alternativ for deg som søker etter rolig boalternativ i Belek i kombinasjon med en fantastisk golfpakke.

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
BeliggenhetVed stranden i Belek.
Rom180 rom. Alle rom med AC, safetybox, hårføner mm.
Fasiliteterutendørsbasseng, innedørsbasseng, spa, gym, tennis, strand, restauranter, barer, mm.
WiFiTrådløst internett uten ekstra kostnad

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.