Cullinan Links

Cullinan Links

5-stjerners luksus i solen!

Belek har de siste ti årene utvilket seg til å bli et paradis for golfere. Cullinan Links er en golfbane som passer enhver smak. Med overnatting på det nybygde Titanic Deluxe er All Inclusive inkludert som seg hør og bør på en golfreise til Belek.

Langs den sørvestlige kysten av Tyrkia, bare noen få kilometer øst for Antalya, finner du et ekte golfparadis – Belek. Dette golfmekka anses av mange som et av et av Europas beste golfreisemål. Det er ikke så rart – her finner du golfbanene side om side som på et perlebånd langs det glitrende Middelhavet. Det varme klimaet og den høye kvaliteten på hotellet og golfbanene gjør Belek til et fantastisk reisemål for alle som elsker å spille golf. I Belek har vi gleden av å tilby en golfpakke på luksuriøse Titanic Deluxe. Våre golfturer til Belek inkluderer alt vi anser som viktig for en vellykket golfferie – direktefly, kort flyplasstransfer, førsteklasses overnatting med All Inclusive og en virkelig god golfbane for alle typer golfere.

Fakta

GolfvertJa
Golf AcademyNei
Avstand golfbane1 km
Avstand flyplassAntalya Airport, 45 km
Nærmeste byAntalya, 50 km
ArrangementTurneringer, utflukter m.m.

Hva er inkludert i denne reisen?

Pris fra: 16 995,-

7 netter i dobbeltrom
all-inclusive
4 greenfee
fly
flyskatt
transport av golfbag
flyplasstransfer
service av vår golfvert

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon7.3℃

Cullinan Links Golf Club

Cullinan Links er en golfbane som i løpet av årene har hatt flere ulike navn. Golfbanen ble opprinnelig designet av den velrennomerte Martin Hawtree i 1997 och het da TAT International. Den har deretter byttet både navn og eier og gikk flere år under navnet Titanic Golf. I forbindelse med det siste navnebyttet har golfbanen fått en fullstendig overhaling og blitt redesignet. I 2020 fikk Gary Johnson fra European Golf Design oppdraget å bygge om golfbanen fra 27 hull til 36 hull. Det nye anlegget kalles nå Cullinan Links Golf Club og de to golfbanene heter Aspendos og Olympos. Det som gjør Cullinan Links til en unik golfopplevelse i Belek er at golfbanen går helt ned til havet og den spilles også langs elven Besgöz med Taurusfjellene i bakgrunnen.

Cullinan Links-banene har som de fleste golfbaner i Belek en hel del pinjetrær, men man har også forsøkt å ta vare på det naturen tilbyr i form av havet, elven, innsjøene og sanddynene. Selv om golfbanen har blitt ombygd i flere omganger finnes det fremdeles spor av Martin Hawtrees opprinnelige design och tanker. Navnet Cullinan Links Golf Club indikerer at det skulle være to linksbaner, men om man tror att det er to rendyrkede linksbaner blir man skuffet. Det er kun deler av golfbanen som har en linksfølelse, men det gjør naturligvis ikke Cullinan-banene til dårligere golfbaner. Her har man skapt to fantastiske resortbaner der både lengden og vanskelighetsgraden er tilpasset til turistene som forventes å være majoriteten av de som besøker golfbanene. Dette har man lyktes med uten å ofre verken det utfordrende designet eller variasjonen. Resultatet er at man gjerne spiller på golfbanene i løpet av en hel ferieuke og dessuten gjerne kommer tilbake hit. På Cullinan Links har 9 av hullene flomlys, noe som gjør at man kan spille senere på ettermiddagen og unngå de varmeste timene i løpet av dagen.

Fakta

Antall hull 36
Banekarakter Variert park-/skogsbane
Banefakta Aspendos, par 71 5463 4998 4398
Olympos, par 71 5641 5246 4737
HCP-grense 54
Drivingrange Utslag fra gress
Banedesign Martin Hawtree/Gary Johnson

Hotel Titanic Deluxe

Hotel Titanic Deluxe ligger like ved golfbanen, og er et elegant hotell med høy standard som ligger frodig til blant den karakteristiske furuskogen, med elven som den nærmeste nabo. 5-stjerners hotellet har totalt 594 rom av forskjellige kategorier. Det er stort, mektig og veldig elegant på Titanic Deluxe. Vi bor i de ypperlige superior-rommene på ca. 40 kvm med balkong som vender mot elven, hagen eller golfbanen. Alle Golf Plaisirs gjester har All Inclusive inkludert under oppholdet, så bare slapp av og nyt. Tilbudet er stort. Her kan du spise italiensk en kveld og ottomansk en annen kveld. Du vil ikke bli lei maten, det er sikkert. Frokost, lunsj og middag inntas på hotellet, da dette ikke er inkludert på golfklubben, noe som kan være greit å vite. Selvfølgelig er drinker inkludert i All Inclusive-konseptet, sammen med en rekke andre aktiviteter som tilbys på hotellet. Cullinan Links Golf Club  ligger som sagt ved siden av hotellet og det kreves en kort transfer for å ta seg til golfbanen, noe som naturligvis er inkludert. Vi anbefaler på det sterkeste å besøke Titanic Deluxe, her får du mye for pengene!

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
BeliggenhetRett ved golfbanen Cullinan Links Golf Club
Rom594. Alle rom med AC, safe, minibar og hårføner, m.m.
FasiliteterInnendørs- og utendørsbasseng, spa, minimarked, restauranter, barer, m.m.
WifiPå hotellet er det trådløs tilkobling til internett uten ekstra kostnad.

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.