Sirene, Belek

Sirene

Spill på 36 hull i unikt golfparadis

Det er få golfreisemål som Belek innen Europas grenser – her finner du mange golfbaner innen et konsentrert område. Dette er virkelig unikt!

Banene ligger som perler på en snor ute ved Middelhavet og hvor man enn vender blikket så ser man mange luksuriøse hotell og grønne golfbaner. Det høres ut som et paradis for golfere, og det kan vi skrive under på. Dessuten er kvalitet på både golf og hotell ofte i veldig høy klasse. Sirene er ikke et unntak. Her bor man veldig bra ved stranden og har to aldeles utmerkede golfbaner; Sultan og Pasha i ukeprogrammet.

.

Fakta

Golfvert Ja
Golf Academy Nej
Avstand flygplass Antalya Airport, 40 km
Avstånd golfbane 500 m
Nærmaste by Antalya, 45 km
Arrangement Tävlingar, utflykter mm.

Hva er inkludert i denne reisen?

7 netter i dobbeltrom
All Inclusive
2 x greenfee på PGA Sultan
2 x greenfee på Pascha
fly
flyskatt
transport av golfbag
flyplasstransfer
service av vår golfvert

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon20℃

Antalya Golf Club

Antalya Golf Club har to 18-hulls baner av svært høy klasse; Sultan og Pasha. Den mest beryktede av de to er sultan som har vært vert for en rekke store turneringer, samt være hjemmebanen for det tyrkiske PGA. Banen er relativt enkel å gå, og tilbyr noen utfordringer da det er sett på som en mesterskapsbane. Sultan er preget av pinjeskog og mange vannhindre. Avslutningshullet er utrolig vakkert med det storslåtte klubbhuset som en fondvegg til innspillet mot den 18. greenen. Søsterbanen Pasha er litt enklere enn sultan, den er litt bredere, noe som gjør det litt lettere fra både tee og fairway. Den er også karakterisert som en pinjeskogsbane, men har ikke så mange vannhindre som sultan-banen. Sammen de en utmerket kombinasjon for en vellykket golfuke.

Fakta

Antall hull 36
Banekarakter Parkbane
Banefakta PGA Sultan, Par 71/72, 6477 5958 5575 5003
Pascha, Par 72, 5731 5360 4911 4326
Drivingrange Ja, utslag fra gress
Banedesign David Jones

Sirene Belek Hotel

Sirene Belek Hotel har gjennomgått en renovering, og er nå igjen et av flaggskipene i Belek. Hotellet har en 5-stjerners standard, og her finner du de fleste ting du kan ønske deg under et opphold i Belek. Hotellets bygning ligger nær stranden og det er også et stort bassengområde. Som det burde være, i dag inkluderer hotellene i Belek All Inclusive som gjelder på hotellet (ikke golfklubben), så bare slapp av og nyt enkelheten. Det finnes flere restauranter og barer etc. i det store hotellkomplekset slik at du kan variere om ønskelig. Rommene er veldig bra, relativt store og med balkong. I tillegg er de fleste bekvemmeligheter tilgjengelig på rommene, noe som er å forvente av et hotell i Sirenes klasse.

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Beliggenhet På stranden i Belek
Rom 426. Alle rom med AC, TV, hårføner, minibar og safe.
Fasiliteter Utendørs basseng, strand, restauranter, barer, spa, tennis, vannsport m.m
Wi-Fi På hotellet finnes trådløs oppkobling uten ekstra kostnad

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.