Sueno Golf

Sueno Golf

Tyrkias beste golfresort!

I Belek, på det som kalles Tyrkias Riviera, finner du ikke mindre enn 14 fantastiske golfbaner å velge mellom. Sueno er uten tvil den mest komplette golfresorten av dem alle!

Den Tyrkiske Rivieraen er et paradis for den som vil spille flere baner og dessuten baner av ypperste kvalitet. Selve Belek er en turistby med et 50-talls luksuriøse hotell, fine strender, shoppingsenter og 14 golfbaner – med andre ord et eldorado for golfere. I Golf Plaisirs sortiment har vi valgt ut Sueno, da vi syntes dette anlegget stikker seg ut som det mest komplette. To fantastiske 18-hullsbanermed prima parkgolf og et ordentlig golfhotell rett inntil banen der du har nærhet til alt. På Sueno kan alle få en herlig golfreise!

Fakta

GolfvertJa
Golf AcademyNei
Avstand til golfbane0 m
Avstand til flyplassAntalya Airport, 40 km
Nærmeste byAntalya, 45 km
ArrangementTurneringer, utflukter m.m.

Hva er inkludert i denne reisen?

7 netter i dobbeltrom
All Inclusive
4 greenfee
fly
flyskatt
transport av golfbag
flyplasstransfer
service av vår golfvert

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon26.3℃

Sueno Golf

Blant Beleks mange golfbaner er Suenos blant de mest populære. Banene er svakt kuperte parkbaner av beste kvalitet med separerte hull omringet av velduftende furutrær. «Pines» er den litt lengre banen, med en hel del spektakulære hull og velplasserte vannhindre. «Dunes» er noe kortere, med par 69, men krever en sylskarp presisjon i slagene. Det som kjennetegner begge banene er den vakre parkkarakteren, at banene alltid er i god stand og de bølgende fairwaysene, noe som gjør at man sjelden slår fra et flatt lie. Hull 9 og 18 på begge banene er storslåtte, med vanskelige innspill til spektakulære øy-greener som er velplassert rett foran terrassen til klubbhuset. En perfekt avslutning på en mesterlig golfbane.

Fakta

Antall hull 36
Banekarakter Park- og skogsbaner
Banefakta Pines, Par 72 6585 6412 6151 5032
Dunes, Par 69 5811 5643 4821 4084
HCP-grense 54
Drivingrange Ja, utslag fra gress og matte
Banedesign Bob Hunt/Andrew Craven

Sueno Golf Hotel

Ta heisen! Det er den beste måten å ta seg rundt på Suengo Golf Hotel. Hotellet er kanskje ikke det minste i hele Belek, men bare 174 rom, men det er også et ekte golfhotell. Her er det kort avstand til alt! I første etasje ligger baren, hotellets restaurant, proshop og resepsjon. En trapp ned finner du spa, basseng, badstue og caddiemaster. Ta heisen opp så kommer du til ditt rom. Etter runden samles de fleste i Birdie Bar som er bygd på en brygge ut i vannet, med utsikt over avslutningshullene. Lobbybaren er samlingspunktet innen middagen. Her sitter du og forteller om din runde over en kald drink. Måltidene som er inkludert serveres i den koselige bufférestauranten, men du finner også et mindre à la carte-tilbud. Sueno Golf Hotel er et ordentlig bra golfhotell for deg som foretrekker nærheten til alt.

Fakta

Standardstarstarstarstar
BeliggenhetVed golfbanen
Rom174 stk. Alle rom med AC, safe, minibar, hårføner m.m.
FasiliteterInnendørs- og utendørsbasseng, restauranter, barer, beach club, gym, spa mm.
Wi-FiPå hotellet finnes trådløs oppkobling uten ekstra kostnad

Sueno Golf Hotel

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.